Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Szombaton délután engedj el minden problémát. Ne akarj megoldani semmit, ne akarj terveket készíteni, csak kapcsold ki az agyad, és foglalkozz valami olyasmivel, ami eltereli a figyelmedet. Szükséged van a teljek kikapcsolódásra, hogy amikor ismét nyeregben szállsz, egész más szemmel láthasd a világot.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Ez a nap nagyon lendületesnek ígérkezik, hiszen a Hold a tüzes Oroszlánban, a Nap és a Mars pedig a szintén tűz-elemű Nyilasban jár. Ami persze azt is jelenti, hogy most hajlamosabb leszel ingerültebben reagálni - főleg, ha egyesek keresztül húzzák a terveidet.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Ha a szombatot olyan helyen töltöd, ahol egy kicsit elengedheted magad, akkor nem hibázol nagyot. Tehetsz bármit, mehetsz bárhová, bárkivel, de a cél az legyen, hogy felhőtlenül jól érezd magad. A mai nap ugyanis megfogalmazódhatnak benned a kérdések a jövővel kapcsolatban, ellazult állapotban pedig a válaszok is megérkeznek.

Ikrek havi horoszkóp

A horoszkóp szerint vidám társasággal érdemes tölteni a szombatot (Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Szombaton még véletlenül se bonyolódj pletykálódásba, mert amit másokról mondasz, könnyen visszaszállhat rád. A pozitív dolgok hangsúlyozásával azonban tényleg megfordíthatod a negatívnak induló folyamatokat, összehozhatsz például szerelmeseket, felvidíthatod a rosszkedvű embereket.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Szombaton semmiképpen ne maradj otthon a négy fal között! A Hold az Oroszlán jegyében jár, amelynek köszönhetően igazi melegséget és lelkesedést sugárzol a környezeted felé. Így a nap alkalmas a vendégek fogadására, de arra is, hogy te fogadd el mások invitálását.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Szombaton el kell hárítanod egy kíváncsiskodó, tapintatlan személyt. Vannak helyzetek és vannak témák, amelyek nem tartoznak a nagyközönségre. Nem azért, mert akkora titkok lennének, egyszerűen csak terhes a számodra az ezzel kapcsolatos külső figyelem. De ezért nem tartozol elszámolással senkinek…

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Decemberi pénzhoroszkóp 2023: Sorsfordító idők jönnek

Kivételes asztrológiai folyamatok hatnak ránk az év utolsó hónapjában. December 1-jétől a Merkúr a gyakorlatias Bakban jár, ami egyértelmű helyzeteket teremt a pénzügyekben. Letisztázódnak most olyan kérdések, amikkel hónapok óta nem tudtuk dűlőre jutni. Van részünk bőven felforgató hatásokban is: a Mars a Nyilas jegyében egy hatalmas energiabomba, a Vénusz a Skorpióban pedig szintén erőteljes energiákat ébreszt, ami biztos, hogy senkit sem hagy érintetlenül.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Ha mindig nagyobb előnyt kapnak a közeledben lévő emberek, mint te magad, az előbb-utóbb problémákhoz vezethet. Figyelj a saját igényeidre, és ne adj folyton utcahossznyi előnyt a többieknek. Szombaton is adódhat olyan helyzet, amikor muszáj nemet mondani. A Bak jegyében járó Merkúr segít ebben.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Szombaton szinte beléd csaphat a villám, amikor meglátsz valamit egy kirakatban vagy az interneten, és úgy érzed, azt mindenképpen meg kell szerezned. Ha most nincs rá pénzed, akkor sem kell lemondani róla, mert rövidesen jó híreket kapsz a pénzügyekben.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Ezen a hétvégén igazán elemedben leszel. A Nyilas jegyében járó Mars és Nap gondoskodnak a jó hangulatról. Ha bulizni vagy társaságba mész, akkor pedig még tovább fokozható a jókedv! Mozdulj ki a négy fal közül!

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Decemberi horoszkóp 2023: különleges égi folyamatok hatnak ránk az év utolsó hónapjában

A Vénusz sok szenvedélyt, sőt, egyeseknek érzelmi hullámvasutat jelez, a Mars a Nyilasban szintén extra energiákat hoz. Az biztos, hogy az év utolsó hónapja sem lesz eseménytelen, de az ünnepekre szívben, lélekben is készen állunk majd az elcsendesedésre. Decemberi horoszkóp Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Ne fogalmazz túlságosan szigorúan! Persze igazad van, mégis sok ellenséget gyűjthetsz, ha beolvasol másoknak. A szeretteiddel szemben pedig végképp legyél elnéző. Holnap aranyvasárnap, hangolódj lélekben is a közelgő ünnepekre!

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Szombaton izgalmas találkozásban lehet részed. Engedd, hogy a megérzéseid vezessenek, különösen akkor, amikor egy érdekes emberrel találkozol, aki talán egy kezdődő barátságnál máris többet szeretne tőled. Legyél nyitott, de ne tegyél elhamarkodott lépéseket.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Ha valaki a segítségedet kéri, akkor most is önzetlenül támogatod. Magadban meg dühöngsz picit, mert valószínűleg egészen mást, karácsonyi hangulatot, adventi készülődést terveztél szombatra. A sors ezúttal is meghálálja az önzetlenségedet.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!