Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Ha teheted, utazz el ezen a hétvégén. Az otthonülést most igazán nem neked találták ki. A szokásos dolgok ahelyett, hogy megnyugtatnának, kifejezetten idegesíthetnek egész nap. A biztonságra nem, a kalandra sokkal inkább vágysz. Engedd meg magadnak!

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Szombaton az Ikrek Hold hatása érvényesül, ami gyorsabb tempót diktál. Most bármilyen társaságban feltalálod magadat, könnyen szót értesz mindenkivel, és nem is ragaszkodsz makacsul a véleményedhez. Jól teszed, épp ettől lesz ez egy igazán remek nap.

Bika havi horoszkóp

Hirdetés

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Egy váratlan esemény könnyen felboríthatja a hétvégére tervezett dolgaidat. Ha ez így van, próbáld meg a lehető legjobbat kihozni a nem várt helyzetből is. Jusson eszedbe, te vagy az improvizálás nagymestere, úgyhogy számodra ez egészen biztosan nem okozhat semmi gondot!

Ikrek havi horoszkóp

Jókedv, vidámság, szórakozás vár szombaton mindenkire (Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Jókedvű és felszabadult leszel szombaton: végre visszakaphatod a régi önmagadat. Hogy ez így legyen, mindenképpen iktass be valamilyen lazító programot. Egy fürdő, egy séta, jóga vagy kellemes beszélgetés mind-mind kikapcsolódást jelentenek számodra.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Szombaton igazán hatékonyra sikerül a nap, és még jól is szórakozol. Minden tervezett kötelességet letudhatsz már délelőtt, és délután igazán csak azzal múlathatod az időt, amivel és akivel szeretnéd. Mozi? Strand? Barátok? Közös programok? Mind jó ötlet.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Új témák, egy új könyv vagy film hoz lázba. Szombaton különösen nyitott és érdeklődő leszel. Remélhetőleg van valaki a környezetedben, akivel ebben is tudsz osztozni, mert most szükséged lesz rá, hogy kibeszélhesd a téged foglalkoztató témákat.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

A hétvége horoszkópja 2023. június 17-18.: az újhold új energiákat hoz

A vasárnap reggeli Ikrek újhold csodás neregiákat jelez, és segít megvalósítani mindazt, amit eltervezünk. A hétvége horoszkópja következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Lepd meg a kedvesedet egy romantikus nappal! Ha még szabad az estétek, intézd úgy, hogy kettesben tölthessétek. Egy gyertyafényes vacsora mindkettőtöknek gyönyörűségére válik. A problémák megvárnak, ezért is engedd el mindet, és inkább csak a boldog pillanatokat éld meg!

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Mostanában túl kritikus vagy másokkal, a saját hibáidat ugyanakkor mintha egyáltalán nem vennéd észre. Pedig a problémák már kezdenek a fejedre nőni. Jó lenne elgondolkodni, hogy mi az, amin érdemes változtatni, ha nem akarsz kellemetlen meglepetést magadnak…

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Olyan baráttal találkozhatsz szombaton, akivel már régóta nem láttátok egymást. Pedig mindkettőtök számára kiderülhet, hogy milyen sokat is segíthettek egymásnak. A kapcsolat nélkül eltelt idő, ha jó barátokról van szó, valójában semmit nem jelent. Ott folytathatjátok, ahol a múltban abbamaradt.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Jó időben, jó helyen: segít a Szaturnusz és a Jupiter

A két sorsbolygó, Jupiter és Szaturnusz nagyon finom fényszöggel kapcsolódik egymáshoz június 19-én. Szerencsére nemcsak egyetlen napon érezhetjük a támogató hatást, hanem egy egész hónapig. Mindenképpen érdemes élni a ritka lehetőséggel!

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Csinálj végre egy laza napot! Téged folyton csak a kötelességek rángatnak, és azt sem tudod már, hogy hol áll a fejed. Ideje a sarkadra állni, és a munkát félretéve végre valami kalandnak engedni! A kikapcsolódás új energiákkal tölt fel, s aztán mehet minden a régiben.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Találkozni szeretnél valakivel/valakikkel, aki vagy akik fontosak neked. Lehet, hogy mégis csalódást hoz a mai nap vele/velük kapcsolatban, főleg, ha már régen nem láttad őt/őket. Minden változik: ő is, ők is, de éppen úgy te is. Ez jusson eszedbe mindenképpen!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Teljesen igazad van: nem kell mindig rohanni. Ha szombaton a lustálkodáshoz érzel inkább kedvet, akkor akár a tervezett programokról is lemondhatsz. Végül is az a lényeg, hogy legalább a szabadidődben azt tehesd, amit a legjobban szeretnél. Ezt a környezetednek is el kell fogadnia.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!