Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A Hold ma már átlép a kényelmes Bikába, amitől te is megnyugszol. Jó is, mert a karácsonyi készülődés csak akkor lehet harmonikus, ha nem robbansz fel minden apróságon… Élvezd ki az advent minden percét!

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

A Hold a a jegyedben jár pénteken, amelynek köszönhetően a finom falatok mintha még finomabbak lennének… Nem érdemes fogyókúrával kísérletezni, de persze teljesen elengedni sem kéne magad, ha nem akarsz felszedni plusz kilókat. Arany középút lebegjen a szemed előtt! Mint mindig, mindenben!

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Pénteken már kevésbé leszel szétszórt, de persze így eszedbe juthat pár apróság, amit az elmúlt napokban elfelejtettél. Csak nyugalom, még minden bolt nyitva van, időben tudod pótolni. Érdemes átnézned a listákat - már ha készítettél ilyeneket.

Ikrek havi horoszkóp

Pénteken nosztalgikus hangulatba kerülhetsz a horoszkóp szerint (Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Pénteken fontos és mély beszélgetésre hívhat valaki egy probléma miatt, talán valaki olyan, aki igazán jó barátod. Várj, figyel és gondolkodj, mielőtt bármit is reagálsz az elmondottakra. Legyél türelmes és higgadt.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Alakuljon pénteken bárhogy, te kerüld a vitát és a negatív kommunikációt. Ha pedig feszült helyzetbe kerülsz ennek ellenére is, higgadtan érvelj, és vedd figyelembe a másik fél szempontjait is. Valakiről kiderülhet olyasmi, amiről eddig nem tudtál.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Pénteken alkalmad lesz segíteni valakinek, ami őszinte és jó érzésekkel tölt el. Az önzetlen adakozás előbb vagy utóbb áldás formájában visszaszáll rád is. És ez a karácsony egyik fontos üzenete: jobb adni, mint kapni.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Vízöntő éves horoszkóp 2024: szerelem, karrier, egészség

Fordulatos évre számíthat mindenki, aki a Vízöntő jegyében született. A Plútó, mely folyamatosan a Bak és a Vízöntő jegy határán imbolyog, igencsak megnehezíti a dolgod. S hogy minderre időben felkészülhess, olvasd el, mit javasol számodra az éves horoszkóp 2024-re.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Itt az ideje lassítani és behúzni a fékeket. Így a külvilág lassan megszűnik létezni, és egyre inkább a családra, a szeretteidre koncentrálhatsz. Van magányos barátod? Hívd meg az otthonodba karácsonyozni!

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

A Hold az ínyenc Bikában belőled is előhozhatja a hedonista oldaladat. Vigyázz, mert előfordulhat, hogy emiatt összevissza eszel, ami karácsony előtt végképp nem jó ötlet. Igyál inkább gyógyteákat!

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Pénteken is kissé nosztalgikus hangulatban leszel, és ez a hétvégén még fokozódni fog. Sokat emlegeted a régmúlt időket, a korábbi karácsonyokat. Az is lehet, hogy a régi szerelmed jut az eszedbe. Ha így van, és lehetséges, hívd fel és kívánj neki boldog ünnepeket!

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Halak éves horoszkóp 2024: szerelem, karrier, egészség

Vajon mit jelez 2024-re az éves horoszkóp a Halak jegyűeknek? Mire figyeljenek a párkapcsolatban, s mire, ha párra szeretnének találni? Hogyan alakul a munkájuk, és mi a legfontosabb teendő, hogy megőrizzék az egészségüket? Az éves horoszkóp minden kérdésre választ ad.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Aggódsz picit, hogy készen leszel-e mindennel időben. Pedig neked aztán nincs oka a szorongásra, olyan pontosan és menetrendszerűen csinálsz mindent, hogy titokban mindenki téged irigyel. Szóval inkább arra figyelj, hogy pihenj is még egy keveset.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Remélhetőleg pénteken már nem kell dolgoznod, de ha mégis, akkor nem lesz könnyű a feladatokra koncentrálni. Most már minden gondolatodat a közelgő ünnepek töltik ki. Ez így természetes! Délután menj adventi vásárba! Élvezni fogod.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Pénteken olyan ajándékot kaphatsz valakitől, ami zavarba ejthet, mivel talán túl költséges, de az is elképzelhető, hogy egyáltalán nem tetszik. Mégis, udvariatlanság lenne visszautasítani az ajándékot, úgyhogy ne is tedd!

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!