Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Csütörtökön is hat még ránk a Víz-elemű trigon fényszög, ami sok érzelmet hoz, és a családi összetartozást erősíti. Neked néha már picit túl sok is lehet ebből, de most mégsem csap át ez feszültségbe, mert közben csupa jó híreket is kapsz minden területről.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Egy Bika soha nem kapkod, nem veszti el a fejét, és mindig a realitások talaján marad. Persze ez nem sikerülhet mindig, minden nap. Talán ez a mai nap is e napok közé tartozik. De ma végül minden jól sül el.

Bika havi horoszkóp

Hirdetés

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

A mai nap az elengedés napja a csillagok állása szerint az Ikrek jegyűeknek. Természetesen ez csak azokra a dolgokra, személyekre vonatkozik, amik valóban feleslegessé váltak az életedben. Hogy mi vagy ki az, arra ma biztosan fény derül.

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Csütörtökön is hat ránk a Víz-elemű királyi trigon fényszög, ami neked, mint Víz-jegynek különleges szerencsét jelez. Most olyan események történhetnek, hogy talán elsőre nem is érted, hogyan játszhatnak így össze a véletlen körülmények.

Rák havi horoszkóp

Június 29 szerencsés nap lesz (fotó: Shutterstock)

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Egy fontos szituációban figyelj jobban önmagadra. A gondolataid, szavaid, gesztusaid, tetteid, beszélgetőpartneredben kiváltott reakciók mind-mind árulkodók lehetnek. Még ne vonj le következtetéseket, csak figyelj!

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Mindig boldogsággal tölt el, ha hasznos munkával töltheted napodat. A dolgos nap ráadásul családias, jó hangulatban telik a munkahelyeden. Otthonodban is harmónia vár csütörtökön, de ha mégsem akkor magadban kell keresni az okát.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Áldást kapunk az égiektől: a csodálatos Víz király trigon hat ránk június 28-29-30-án

2023 június 28 és 30 között, 3 napon keresztül egy csodálatos bolygóháromszög rajzolódik ki az égen. A háromszög 3 csúcsán vizes jegyekben járó bolygók lesznek: Rák Nap és Merkúr - Skorpió Hold- Halak Szaturnusz és Neptunusz.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Jobb, ha csütörtökön nem akarsz a rögtönzések embere lenni, és nem ugrasz bele váratlan helyzetekbe. Próbálj meg lazítani, és csak azzal foglalkozz, amiben igazán kedvedet leled. Oszd be megfontoltabban a szabad időd!

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

A Víz-elemű trigon miatt ma csupa boldogságra, vidámságra számíthatsz. Egy fontos tervedben is áttörést érhetsz el, most minden sikerülhet, amit eltervezel. Igazán érezheted az égiek áldását, és a szerencse kísér.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Szokásos programjaid zajlanak, és ez sajnos túlságosan rutinszerűvé teheti a napodat. Habár te szereted a biztonságot, a benned zajló belső átalakulási folyamatok miatt mégis idegesít, untat a megszokott. Próbálkozz valami apró változtatással!

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Júliusi angyalhoroszkóp 2023: fontos üzenetet küld az őrangyalod a következő hónapra!

Az angyalok nagy erejű égi küldöttek, fénylények, akik védelmeznek, segítenek minket egész életünkben. Nézd meg, mit üzen neked az őrangyalod júliusra!

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Nem az a lényeges, hogy mi történik, hanem az, hogy te azt hogyan éled meg, hogyan reagálod le. A történések magvát te vetetted el, még ha ezt nem is mindig könnyű belátni. A pozitív hozzáállás, egy mosoly sokat segíthet!

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Lehet, hogy nem fog minden épp úgy alakulni, mint azt előre eltervezted, de ez ne adjon okot neked arra, hogy elkedvetlenedj! Hosszú távon jók a kilátásaid, és a pillanatnyi kudarcok csak elgondolkodtatnak, de semmiben meg nem akadályoznak.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Próbáld meg élvezni a napot, és ugyanakkor tedd magad hasznossá! A mai bolygóállások hozzásegítenek ahhoz, hogy könnyedségedet, szeretetetedet és kiegyensúlyozottságodat a környezetedre is kiárasztva, eredményes legyél.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!