Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Karácsony második napján sem leszel híján a szép pillanatoknak, de azért egy kis bosszúság sem kerül el. Odaéghet például az étel, elkésik valaki vagy kiderül, hogy kétszer van meg ugyanaz az ajándék. Ne foglalkozz vele, inkább vesd be a humorérzékedet!

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Karácsony második napján találkozol valakivel, akit egyébként ritkán látsz, de mindig megdöbbensz, mennyire másként gondolkoztok az életről. Semmi probléma ezzel addig, amíg nem akarjátok meggyőzni egymást a saját igazatokról. Vannak viták, amelyekbe egyszerűen jobb bele sem kezdeni.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Vigyázz, mert karácsony második napján megtapasztalhatod a mondás igazságát: aki szelet vet, vihart arat. Kimondasz egy tényt, amelyet legbelül valahol mindenki tudott, mégis te fogalmazod meg. Ne csodálkozz, hogy lesz aki picit megrökönyödik rajtad. Ha ezt el akarod kerülni, akkor legyél óvatos vagy fogalmazz nagyon finoman!

Ikrek havi horoszkóp

Karácsony második napja meghitt és meleg hangulatú a horoszkóp szerint (Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Lehetséges, időt kellene szakítanod egy hozzád közel állóra, aki szeretne valamit megosztani veled. Hallgasd végig figyelmesen a mondandóját, és próbálj okos javaslatokat adni neki. Könnyen lehet, hogy ez a beszélgetés lesz számra az egyik legfontosabb lépés egy régi probléma megoldásában.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Karácsony második napján sikeresen tisztázol egy félreértést valakivel, aki teljesen mást gondol a valóságról, mint te. Szánj időt rá, hogy beszélgess az illetővel, hallgasd meg őt figyelmesen, mert könnyen kiderülhet, valójában a legtöbb dologban nagyon is egy hullámhosszon vagytok.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Valaki nem számol vele, hogy a te türelmed is véges, és egy vitát, nézeteltérést talán el akar vinni egészen a kenyértörésig. Pedig, ha tudná, hogy ezzel mit szabadít magára a jövőben, bizony óvatosabb lenne… De hát csak magára vethet, nem igaz?

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2023. december 25-31.: Ezen a héten minden lesz

Meghitt karácsony, pezsgős szilveszter, és még nagyon sok minden lesz 2023 utolsó hetében a horoszkóp szerint. Mire figyelj még, hogy felhőtlen örömmel léphess át 2024-be? Minden fontos információt megosztunk veled.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Van, hogy hiába szeretnénk valami jót tenni valakivel, a kényes szituáció miatt könnyen elbizonytalanodunk. Karácsony második napján nehéz eldönteni, mikor segítesz jól, ha közbeavatkozol vagy ha nem? Neked híresen finom antennáid vannak, használd ezeket!

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Valaki érzékenységére kell ügyelned karácsony második napján. Talán akaratlanul megbánthatod őt, pedig őszintén a jó szándék vezérel. Jól vigyázz az ártatlan megjegyzésekre, viccekre! Könnyen lehet, most mások nem igazán értik a tréfát.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Igazán nem kell szégyenkezned, ha valami remekül sikerült az utóbbi időben. Arra azonban ügyelj, hogy ne ess át a ló túloldalára, és ne vegyék dicsekvésnek a szavaidat a többiek. Az emberek nem szeretik, ha folyton az orruk alá dörgölöd, miben vagy sokkal jobb náluk.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti szerelmi horoszkóp 2023. december 23-29.: A karácsony csodás, az ünnepek közti napok kevésbé

Csodaszép karácsonyt jeleznek a bolygók akkor is, ha párban élsz, és akkor is, ha keresed a társadat. Ám az idilli hangulat sajnos a két ünnep között már nem lesz jellemző. Legyél nagyon éber, és kerülj minden feszültséget. Meg az üzleteket is... Áldott és boldog karácsonyt!

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Ha karácsony második napját is a nagy rokonsággal töltöd, akkor bízhatsz benne, hogy mindenki a legjobb formáját hozza - egy-két kisebb vitát leszámítva. Ezekben viszont éppen te lehetsz a békebíró. Igaz, ehhez nem lesz túl sok kedved.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Úgy érzed, tojásokon lépkedsz, és nem is tévedsz olyan nagyot. Karácsony második napján még óvatosabban kellene fogalmaznod, mint tegnap, ha nem akarsz vitát kirobbantani. Sőt, a legjobb ha egyszerűen a kényes témákat szóba sem hozod.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Mindenkinek szüksége van a környezete támogatására, elismerésére ahhoz, hogy igazán jól érezhesse magát a bőrében. Neked pedig ez különösen fontos. Karácsony második napján viszont könnyen lehet, azt érzed majd, hogy nem kapod meg a vágyott visszajelzést. Esetleg kérdezz rá a többiektől, mi ennek az oka!

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!