Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Mindenki, és te is nagyon izgatott vagy a holnapi szenteste miatt. Ez természetes. Eredhetnek ebből azonban kissé zűrzavaros helyzetek is, ami főként a kapkodásból fakad. Az Ikrek Hold mutatja, hogy most sikerül rugalmasan hozzáállni mindenhez.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Elég, ha körbenézel és láthatod, milyen sokan szeretnek téged. Nekik is te vagy a legfontosabb. Úgyhogy most már lazíts és élvezd a karácsonyi készülődést. Szombaton díszíted fel fát vagy inkább holnap? Minden ajándékot becsomagoltál már? Ne gondolj most már semmi másra!

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Az csak természetes, hogy a karácsonyi hosszú hétvége első napja izgalmas és vidám lesz, és nem érhet semmilyen kellemetlen meglepetés. Még akkor sem, ha pár kitérő azért becsúszik a terveidbe. A dolgok kulcsa a fejedben van. Csak az lehet negatívum, amit annak értékelsz.

Ikrek havi horoszkóp

Egyetlen nap és karácsony, de addig még sok a teendő a bolygók szerint (Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Nagy boldogság tölti be a szívedet. Te nagyon szereted a karácsonyt, az illatokat, ízeket, fényeket, és hogy együtt lehetsz a családdal, a szeretteiddel. Kedvező fényszögek segítenek, a retrográd bolygók pedig kissé nosztalgikussá teszik a hangulatot. Szombatén még van időd az utolsó simításokra is!

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Jókedvű napot ígérnek a bolygók szombatra. Bármit is hagytál mára, vagyis az utolsó előtti pillanatra, teljesen nyugodt lehetsz, mert mindent el tudsz intézni. Nagyon szépen összeállnak a puzzle-darabkák, és estére már látod, hogy valóban kész leszel mindennel időben.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Bizonyára volt pár bosszúság az elmúlt napokban, de végre elérkeztél az ünnepi hétvégéhez, és most már minden a csendes, örömteli készülődésről szól. Minden adott, hogy végre csak lazíts és élvezd a munkád gyümölcsét, és persze azok társaságát, akiket a legjobban szeretsz.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Ennek a 4 csillagjegynek az életében új időszámítás kezdődik 2024-ben

2024 nagy energiákkal veszi kezdetét, és sokaknak tartogat komoly fordulatokat. Ennek a 4 csillagjegynek az életében új időszámítás kezdődik.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Szombaton mindenki nagyon figyel a családban, a környezetedben, hogy minden a legnagyobb rendben haladjon. Te pedig különösen óvatosan fogalmazol, hogy még csak véletlenül se sértsd meg a többieket. Pedig aggódsz, hogy mindennel időben elkészülsz-e… Teljesen fölöslegesen!

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Fordíts most különös figyelmet arra, hogy ápold a kapcsolatot azokkal, akik fontos szerepet játszanak az életedben. Van olyan barátod, aki magányosan tölti a karácsonyt? Hívd fel! Néha elég egy-két kedves szó, hogy tartsd a lelket a másikban!

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Soha nem tökéletes semmi, így ez a szombat sem lesz az. De ezzel nem is kell törődni! Egyszerűen felejts el minden zavaró tényezőt, és csak azzal foglalkozz, amiért hálás lehetsz. Ugye milyen sok mindened van?

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Halak éves horoszkóp 2024: szerelem, karrier, egészség

Vajon mit jelez 2024-re az éves horoszkóp a Halak jegyűeknek? Mire figyeljenek a párkapcsolatban, s mire, ha párra szeretnének találni? Hogyan alakul a munkájuk, és mi a legfontosabb teendő, hogy megőrizzék az egészségüket? Az éves horoszkóp minden kérdésre választ ad.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Talán előfordult már, hogy túl szigorúan ítélted meg magadat és másokat is. De azt is tudod, hogy ezen nem ártana változtatni. A hosszú hétvége első napja tökéletes alkalom lehet, hogy még egy nagyobb lépést tegyél meg ezen az úton. Lazíts, örülj, legyél büszke magadra és a családra!

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Legyen bármilyen sűrű is ez a nap, legyél bármennyire is leterhelt, ne feledkezz meg saját magadról! Szakíts időt a feltöltődésre, például egy nagy habos fürdőre, vagy kiadós sétára, amikor is kiszellőztetheted a fejedet.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

A szombati nap, meg úgy általában az ünnepek nem csak arról szólhatnak, hogy együtt vagy a szeretteiddel, hanem alkalom lehet arra is, hogy tisztázd a félreértéseket. Pozitív gesztust is gyakorolhatsz, aki felé szükséges. A megbocsájtástól te is megkönnyebbülsz.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!