Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A mai napon részed lehet egy szerelmi vallomásban: neked vallanak szerelmet, vagy te mondod ki a szíved érzéseit végre. Egy biztos: ez a szerelem nem marad viszonzatlan. Szedd össze a bátorságodat!

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Vannak napok, amik szinte tökéletes harmóniában telnek - nos, a mai a Bikák számára pont ilyen! Mindegy, hogy a pároddal, vagy barátokkal töltöd ezt a vasárnapot, érezni fogod azt a sok szeretetet, ami feléd árad.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Túl nagy nehézségek lehetnek a válladon, különösen akkor, ha egyedülálló vagy. Ideje lenne párt találni. A megosztott gondok könnyebbek. Most erre lesz esélyed, méghozzá egy igazán karizmatikus ember személyében!

Ikrek havi horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. február 12. (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Itt az idő, hogy ma megvalósítsd egy régóta dédelgetett tervedet. Az idő gyorsan halad, nem szabad tovább halogatnod. Ma a helyzet is úgy alakul, hogy minden a kezedre játsszon. Ha utánamész, a boldogság nem marad el.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Új, eddig ismeretlen helyzetbe kerülsz. De csak akkor boldogulhatsz, ha komolyan veszed, és valóban küldetésnek fogod fel, amit tenned kell. A talpraesettség, ügyesség ehhez nem elég. Most valódi elhivatottságot kell érezned, hogy segíteni tudj valakinek.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Nehéz helyzetbe kerülhettél, amire nem voltál igazán felkészülve. A nehézséget csak egy módon kerülheted ki: ha elébe mész. Ha önkéntesen veszed magadra a terhet, jóra fordíthatod a rosszat. Az univerzum energiái most mindenben támogatnak.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Úgy érzed, a családodban egyre kevésbé figyelnek oda a szavadra, pedig igen jók a meglátásaid. Ha a pároddal nem bírsz zöld ágra vergődni, próbálkozz kerülő úton, egy baráton, vagy rokonon keresztül, hátha rá jobban hallgat.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Szép napra számíthatsz: ma minden a vágyaid szerint alakulhat. Még olyasmi is megtörténhet, amire nem voltál felkészülve. A jó néha éppen onnan jön, ahonnan egyáltalán nem is várnánk. Esetleg pont olyan valakitől, akitől negatív jelzéseket vártál.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Kifejezetten híres vagy az igazságérzetedről, és arról, hogy még a saját érdekeidet is háttérbe szorítod, ha úgy véled, a másiknak van igaza. Ma viszont megtapasztalod, hogy sajnos nem mindenki ilyen, és ha nyilvánvalóan neked van igazad, akkor sem hátrál. Legyél erős, és tartsd a frontot ebben a vitában!

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Ennek a 3 csillagjegynek varázslatosan alakul a február

A februárra nem lehet ráfogni, hogy könnyű hónap lenne, ennek a 3 csillagjegynek mégis varázslatosan alakul. Lássuk, kik ők!

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Ez a vasárnap jót is, kevésbé szerencséset is tartogat. És hogy végül milyennek is érzi a napját, hogyan értékeli az összképet, az teljesen önön múlik. Ha a jóra koncentrál, abból fog még többet magához vonzani.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Ha van párod, most bizony elképzelhető, hogy összevesztek. Ez nem baj, amíg egyébként kölcsönös szeretet köztetek. A vita, a súrlódás megérlelhet valamit, és jó alkalmat szolgálhat a kibékülésre is. Ez jobb, mint a megfagyott csönd két ember között.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Kár lenne minden apróságból érzelmi ügyet csinálni. Van, amikor a másik pusztán figyelmetlen, de nem rossz indulatú. A Halak mély érzései általában pozitív módon nyilvánulnak meg. Most se hagyd, hogy sértődékenység formájában jelenjen meg ez a különleges lelki érzékenység.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Ennek a 3 kínai csillagjegynek nagy változásokat hoz a Tigris hónapja

A kínai horoszkóp nemcsak a holdéveket osztja fel a 12 jegy szerint, hanem a hónapokat is hozzárendeli egy-egy csillagjegyhez. Februárban a Tigris hónapjában járunk a kínai asztrológia szerint.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!