Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Ha valamivel elégedetlenkedsz a mai napon, próbáld meg kissé távolabbról, főként magasabbról, nagyobb összefüggéseiben szemlélni a dolgot. Képzeletben emelkedj felül, a magasabb szempont nagyvonalúvá és megbocsájtóvá tesz.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Érdekes hírt, ajánlatot kaphatsz a mai napon, de nem szabad elkapkodni a döntést, mert sok múlik azon, hogy mit is lépsz. Jól teszed, ha a párodat mindenképpen beavatod, mielőtt bármit is teszel. Ő kívül van, de valamiben tisztábban lát.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

A mai napon igen erős a kisugárzásod. A bolygók közös erővel segítik hódítási terveidet. Nincs is, aki ellen tudna állni a közeledésednek. Az már más kérdés, hogy az illető milyen sokáig bírja majd az a vibráló hangulatot, amit melletted tapasztal.

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Nyugtalan vagy, sehogyan sem találod a helyedet. Márpedig, ha ez így van, akkor könnyen lehetséges, hogy valóban nem a helyeden vagy. Talán máshol, más energiák közt jobban éreznéd magad. Keress ma alkalmat a kimozdulásra.

Rák havi horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. február 17. (fotó: Shutterstock)

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Nem igazán vagy képes szavakba önteni, hogy mit is szeretnél. Ezért akkor jársz jól, ha ma különösen empatikus emberekkel veszed körül magad. Keresd a Halak jegyűek társaságát, vagy a Rákokat!

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ma az érzéseid veszik át a hatalmat a gondolataid felett. Ez ritka pillanat nálad, használd ki a lehetőséget! Keresd fel azokat, akiket szeretsz, és végre ne az agyalós módodon érintkezz velük. Vannak dolgok, amikre nincsenek érvek.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Semmit ne hamarkodj el a mai napon. Habár általában igaz a mondás, hogy amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra, most mégis jobb a halogató technika. A munka megvár. A mai napot szenteld a pihenésnek, ha egy mód van rá.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Nagyon jól alakul neked a pénteki nap, és egy váratlan jó hírt is kaphatsz. Elképzelhető, hogy pénzügyekkel lesz kapcsolatban! Ha így van, ragadd meg a szerencsédet! Fizetésemelést is kérhetsz a mai napon, kedvezőek az égi hatások.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Most könnyen megy minden: legyen szó kedvtelésből végzett szellemi munkáról, üzletről, vagy kihívást jelentő sportról. A győzelem biztos, hogy a tiéd lesz. Csak egyet ne tegyél: ne hagyd ma magukra a családtagjaidat! Szükségük van rád, és gyógyító, erősítő energiáidra.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Ennek a 4 csillagjegynek új fejezet kezdődik az életében tavasszal

Idén tavasszal kivételes energiák hatnak ránk. A Jupiter a Kosban a tűz erejét ébreszti fel bennünk, a Plútó pedig hosszú évek után jegyet vált, és átlép a Vízöntőbe. 4 csillagjegy életében nagy sorsfordulat várható, ők új fejezetet nyitnak az életükben.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Világmegváltó eseményekre ugyan nemigen számíthatsz ma, de azért mégsem múlik el eseménytelenül a nap. Van úgy, hogy a látszólagos semmittevésben történik meg az igazi mélység. Ma értékes felismeréseid lesznek. Hagyj rájuk időt!

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Sok meghívást kapsz, némelyiknek már nem is tudsz eleget tenni - vagy legalább is jó volna, ha párat lemondanál, mert most fontosabb, hogy minél többet legyél a pároddal, aki rossz passzban van.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Soha ne feledkezz meg arról, mik is voltak az eredeti céljaid, még akkor sem, ha a világ minden kincsét terítenék le is eléd. A kincsek nem fognak megvédeni a lelkifurdalástól. És a csábítás efféle eszközei nem is túl maradandók.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

A hét angyali üzenete: az égiek áldást küldenek feléd

Ebben a pillanatban is angyalok kísérnek, és szeretetteljes útmutatást küldenek neked, ami segíthet az életed minden területén. A hét angyali üzenete következik.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!