Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Az égi folyamatok jelzése szerint rövidesen egy lényeges kérdésben döntést kell hoznod. Ha megérkezel ehhez a válaszúthoz, onnantól abban az irányban kell továbbmenned. Emiatt azonban egy pillanatra se legyen benned kétség: jól döntesz, ha a belső hangra figyelsz.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Hirdetés

Szombaton értékes felismeréseid lesznek. Jó lenne, ha ezeket tényleg meg tudnád osztani másokkal. Nemcsak a saját életeddel kapcsolatosan érhetnek villámcsapásszerű felismerések: a másik helyzetében is találhatsz olyan tényezőket, amiket eddig talán figyelmen kívül hagytál.

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Neked most arra kell figyelned, hogy le tudj lassítani. Ha hétvégén is azon a fordulatszámon pörögsz, mint hét közben, akkor előbb vagy utóbb teljesen ki fogsz égni. Előzd meg ezt, tarts mértéket a programokban is!

Ikrek havi horoszkóp

A szombat szép napnak ígérkezik (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Az elmúlt időszakban talán túlságosan is elfojtottad magadban a saját vágyaidat, és igyekeztél mindenben megfelelni a környezet elvárásainak. Vess ennek véget most és törődj egy kicsit többet önmagaddal! Szombaton lesz rá alkalmad, mindenképp iktass be egy kis pihenőt.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Szombaton lenyűgözöl másokat, és most biztos lehetsz benne, hogy te leszel a társaság középpontja. Neked szükséged van a pozitív visszajelzésekre, és most nem lesz okod a panaszra. Lesz valaki, aki egyenesen el lesz ragadtatva tőled!

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ma valaki tanácsot kér tőled: nagy kérdés azonban, hogy tényleg tudni akarja-e az igazságot? És vigyázz, mert a végén elképzelhető, hogy téged tesz felelőssé. Talán jobb, ha inkább nem vállalod a szembesítés feladatát.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Októberi angyalhoroszkóp 2023: ezt üzeni az őrangyalod a következő hónapra

Minden lélek kap egy őrangyalt a leszületése előtt, aki egész életében védelmezi, s elhárítja az ártó energiákat. Olvasd el figyelmesen az őrangyalod üzenetét. Októberi angyalhoroszkóp 2023.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Picit talán alábbhagy most a lendületed, mert úgy érzed, mintha egész hétre a mókuskerékben ragadtál volna. A meditációs technikák éppen arra irányulnak, hogy megtanítsanak a jelenben, a pillanatban lenni. Az is meditáció, ha kiülsz egy padra a késődélutáni napfényben, és nézed a hulló leveleket.

.Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Általában is nagyon jó az emberismereted, de most mintha átlátszóak lennének a körülötted lévő személyek, és szinte olvasol a gondolataikban. Vigyázz, ne használd ki a képességeidet, ne manipulálj másokat.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

A szombati napon legyél egy picit belátó, és engedd el, ha túl sokat terveztél. Ha így teszel, szuper napod lesz! Ha ragaszkodsz az eredeti elképzelésekhez, akkor viszont csak lótsz-futsz egész délután, és semmi időd nem marad pihenésre.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Októberi pénzhoroszkóp 2023.: megérkezik a régóta várt fordulat

Komoly változásokat hoz az október. A Mars 12-én vált jegyet, belép a Skorpióba, ami hatalmas energiákat és nagy ambíciókat ébreszt bennünk. A Vénusz, a pénz bolygója október 9-én lép a megfontolt Szűz jegybe. Ez a két hatás együtt meghozza a rég várt fordulatot az életünkbe.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Nagy beszélgetéseket, vidám órákat jelez neked a horoszkóp. Olyan keményen dolgoztál a héten, hogy tényleg meg kell engedned magadnak, hogy csak pihenj, töltődj. Egy barátod vagy családtagod nagyon kedves gesztussal lephet meg.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Ha döntésekről van szó, ma hallgass elsősorban a megérzésedre. Most minden egy irányba mutat, persze csak akkor, ha nyitott vagy a jelekre, és tudsz olvasni is bennük. Egy baráti beszélgetés is nagyon sokat jelenthet.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Ma egy baráti kapcsolatod lehet, hogy hirtelen váratlan irányba mozdul el. Talán egyszerre csak más szemmel kezdesz tekinteni az illetőre és egészen mást látsz meg benne, mint eddig. Ez lehet pozitív és negatív változás is.

Halak havi horoszkóp

Thoma Izabella


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!