Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Nehéz nap vár a magánéletedben. Mert bár igyekszel erősnek mutatkozni, érzelmeid meginogtak. Azért nem ártana alaposabban utánanézni: valóban neked van igazad ezzel a helyzettel kapcsolatban? Ha mégsem, akkor ismerd be a tévedésedet.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Valaki irigykedik rád, és most megpróbál áskálódni, s amennyire lehet, keresztezi az utadat. Ez azonban csak akkor sikerülhet, ha feladod eredeti terveidet, és félreállsz. Ha kitartasz, akkor az illető kudarcot szenved.

Bika havi horoszkóp

Hirdetés

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Talán még bizonytalankodsz ma, de elérkezett már az idő, hogy a párkapcsolatodra vonatkozóan dönteni tudj. A viharok elcsitultak, s józanul, harag és elfogultság nélkül tudsz dönteni a közös jövőről.

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Ha szingli vagy, akkor nem tudod nem észrevenni, hogy valaki a környezetedben másképp viselkedik, mint egy baráthoz illik. A bolygók jelzése szerint nagyon is ígéretes ez a kapcsolat!

Rák havi horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. február 2. (fotó: Shutterstock)

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Megértőbb vagy a másikkal, mint a korábbi hetekben, így aztán mindent el is érhetsz nála. Szinte az ujjad köré csavarhatod. Mutasd ki, hogy értékeled az odaadását, töltsetek el kettesben egy romantikus estét!

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Lehet, hogy a ma elért siker most nem pénzt, inkább elismerést hoz, de hosszú távon ez jobban kamatozik, mert olyan hírnevet teremt, ami később pénzre is váltható. Új barátságot köthetsz, ami akár életre szóló szövetség lesz.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

A bolygók üzenete szerint az esetleges anyagi akadályokat le tudod győzni. Lehet, hogy a vártnál nehezebben és lassabban, de sikerül megoldást találnod ezekre. Szóval tarts ki!

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Arra kellene koncentrálnod, hogy a már jól működő pozícióidat erősítsd, és egyelőre ne kezdj semmi újba. A bolygók befelé fordulásra, önelemzésre késztetnek. Ha rájössz, merre tovább, megújulnak energiáid.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

A mai nap még a felfordulás, a bizonytalanság jegyében telik, amikor semmit nem látsz tisztán. A magánéletedben is sok a bizonytalanság - de aztán fokozatosan minden kikristályosodik, hidd el.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Februári angyalhoroszkóp 2023: mit üzen az őrangyalod a következő hónapra?

Az angyalok hatalmas erejű szellemi lények, akik azért jöttek a földre, hogy vezessék, védelmezzék és meggyógyítsák az embereket. Olvasd el, mit üzen neked az őrangyalod februárra!

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Vigyázz, ne gyártsd a problémákat magadnak! Mindenért megsértődsz, talán végig sem gondolod a történteket, és már kiereszted a tüskéidet. Ez viszont azt is jelenti, hogy a megoldást is saját magadban találhatod meg.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Nem veszed jó néven, még a barátaidtól sem, hogy beleszóljanak a terveidbe. Pedig ne hidd, hogy nem tudnának semmit hozzátenni a kérdéshez: nagyon is jó meglátásaik lennének. Tegyél egy próbát!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Különösen azok a Halak esnek ma pánikba, akiket döntés elé állít az élet, vagy akik eddig többfelé is ígéretet tettek. Pedig csak nyerhetsz vele, hogy tiszta vizet öntesz végre a pohárba, bármennyire is kényelmetlen ez pillanatnyilag.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2023. január 30-február 5.: Nagyszerűen indul, de rázósan végződik a hét

Kifejezetten vidáman ér véget a január, és február is kedvező lehetőségekkel indul. A hétvégére ugyanakkor igencsak nehéz helyzeteket jeleznek a bolygók. Vasárnap a telihold sem könnyíti meg az életünket...

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!