Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Szerdán nagy dilemma elé kerülhetsz. Véleményt kell mondanod valakiről, vagy valamiről egy társaságban és tudod, hogy az őszinteségeddel fájdalmat okoznál. Nehéz döntés előtt állsz, mert egy kegyes hazugsággal többet árthatsz az adott helyzetben, mint a kőkemény valósággal, de ez utóbbit meg nehéz közölni…

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Hirdetés

Mostanában különösen érzékeny vagy az olyan hírekre, információkra, amelyek valamilyen katasztrófáról szólnak, pedig nem csak ezeket kellene észrevenned. Lásd meg az élet naposabb oldalát is, különösen magad körül, a szeretteiddel kapcsolatban.

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Szerdán igyekezz fizikailag és lelkileg is felkészülni, ugyanis könnyen lehet, hogy szükséged lesz az ellenálló képességedre, mivel ma megtalálhat néhány kihívás, amely először sok elfoglaltságot, de azután egy új célt hozhat az életedbe.

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Szerdán különös megérzések vezérlik a napodat, amely talán régi, szinte elfeledett emlékeket hozhatnak vissza. Használd fel ezt az élmény, próbálj következtetéseket levonni belőle a jelenre vonatkozóan is.

Rák havi horoszkóp

Szerdán a Hold még a levegős Ikrekben jár, és könnyed hangulatot hoz (fotó: Shutterstock)

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Ma a munkahelyen olyan ügy kerül eléd, amellyel kapcsolatban képtelen leszel objektíven cselekedni, megnyilvánulni mivel úgy érzed, hogy személyesen is érintett vagy. Talán ez igaz is, de legyen bárhogy, igyekezz csak annyit elárulni magadból, amennyit feltétlenül szükségesnek tartasz.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Szerdán valaki nagyon próbálkozik nálad, szeretné szorosabbra fűzni veled a kapcsolatát, vagy legalábbis szeretne közelebb kerülni hozzád. Ennek persze lehet tiszta szimpátia is az oka, de nem lehetetlen valamilyen hátsó szándék sem. Légy óvatos, ha az illetőt nem ismered eléggé!

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

A hétvége horoszkópja.: szerencsés bolygóállásokkal veszi kezdetét az október...

Nem lesz okunk panaszra a hétvégén, két szuper fényszög és vasárnap már a Bika Hold is abban segít minket, hogy feltöltődjünk, kikapcsolódjunk. A hétvége horoszkópja következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Ma egy meghívás ad lehetőséget számodra arra, hogy olyan emberekkel is találkozz, akikkel amúgy alapjáraton nem hozna össze a sors. Lehet, hogy ez kényelmetlen, de ahhoz, hogy valamerre mozduljon az életed a szokásos napi rutinból, pont az ilyen helyzetekre van szükséged!

.Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Szerdán ráébredsz, hogy valami, amire eddig úgy tekintettél, mint egy egyirányú egyenes útra, hirtelen elágazásokkal teli erdő lett, ahol neked meg kell találnod a célhoz vezető legrövidebb ösvényt. De ne aggódj, végül kiderül, hogy több út is visz oda!

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Kalandokra vágysz, de ugyanakkor stabilitásra, elkötelezettségre is. Benned valószínűleg mindig is meg lesz ez a kettősség. Ezért, ha most akarsz társat választani, olyat keress, akiben a változatosságot mindig meg fogod találni. Ha pedig van párod, akkor a közös élmények szerzése segíthet!

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Októberi pénzhoroszkóp 2023.: megérkezik a régóta várt fordulat

Komoly változásokat hoz az október. A Mars 12-én vált jegyet, belép a Skorpióba, ami hatalmas energiákat és nagy ambíciókat ébreszt bennünk. A Vénusz, a pénz bolygója október 9-én lép a megfontolt Szűz jegybe. Ez a két hatás együtt meghozza a rég várt fordulatot az életünkbe.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Szerdán egy kellemetlen helyzetben neked kell igazságot tenni. Azért is érzed magad rosszul ettől, mert mindkét felet kedveled. Ám éppen ezért, mivel látod is az indítékaikat, pont te vagy az, aki a segítségükre lehet.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Te általában szereted kézben tartani az eseményeket, az irányítást. Ám van olyasmi, amire csak az idő adhat megoldást. Már, ha a legjobbat akarod magadnak, mert azt bizony ki kell várnod. És magadban is meg kell érlelned.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Most nagyon rózsásnak érzed a helyzetedet a kapcsolatodban. Ez is annak a csodálatos képességednek köszönhető, hogy képes vagy a másik helyzetébe képzelni magad. És mivel te ilyen empatikus vagy, a másik is az veled!

Halak havi horoszkóp

Thoma Izabella


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!