Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Ha volt valami, ami mostanában nyugtalanított, pénteken elengedheted az aggodalmakat. Muszáj pozitív várakozásokkal tekintened a jövőbe, mert ezzel vonzhatod be a kedvező fejleményeket. Ennek egy bizonyítékát felvillantja a sors előtted…

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Meglepő fordulatra számíthatsz egy számodra fontos üggyel kapcsolatban. A korábbi akadályok varázsütésre hárulnak el az utadból. Nem tudni, milyen irányba halad tovább, de legalább eldől a dolog. Ideje az igazán fontos feladatokra koncentrálnod!

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Pénteken a bolygók vitákat, feszültséget jeleznek a legközelebbi kapcsolatokban. Óvatosan bánj a szavak fegyverével, különben mély sebet ejthetsz a másikon, amit nehéz lesz később begyógyítani.

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Ha szerelmi kalandokra vágysz, a sors teljesíti a kívánságodat. Titkos munkahelyi kapcsolat új izgalmakat hozhat az életedbe, az már persze a te döntéseden múlik, vállalod-e az ezzel járó kockázatokat. Nem biztos, hogy megéri…

Rák havi horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. február 24. (fotó: Shutterstock)

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Ha párkapcsolatban élsz, társad megpróbálja korlátozni a nagyravágyó, lelkes természetedet. Nem letörni akar, csak szeretne a hétköznapi teendők felé terelni. Érdemes hallgatni a jó szóra, muszáj végiggondolnod a részleteket is.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Nagyon sokat vállalsz magadra, s ez most visszaüthet. Óriási erőfeszítésedbe kerül tartani az ígéreteket mind a munkádban, mind a magánéletben. Érthető, hogy mostanában ideges és türelmetlen vagy mindenkivel, ahogy pénteken is. A megoldás a kevesebb vállalás lehet…

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Határozottabb, kezdeményezőbb vagy a magánéletben, mint máskor. Ezzel megleped a környezetedet, és felkelted valakinek az érdeklődését. Ha tehát még nem kötelezted el magad, mostanság új irányt vehet a sorsod.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Nyílt és érzékeny típus vagy, olykor azonban visszahúzódó, s pénteken ez utóbbi jellemző inkább rád. Nem szabad, hogy a megszokás vagy a munka vegye át a főszerepet az életedben. Ha érdekes meghívást kapsz, mindenképp fogadd el.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Szereted a változatosságot és a nagyszabású terveket. Úgy gondolod, a kis lépések méltatlanok hozzád és az elképzeléseidhez. Pénteken mégis bölcsebb lenne legalább pici önmérsékletet tanúsítani. Ne rohanj le senkit a lenyűgöző tervekkel.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Márciusi havi horoszkóp: sorsfordító változásokat hoz a Szaturnusz és a Plútó jegyváltása

Március 7-én Szaturnusz, a nagy sorsbolygó vált jegyet, 23-án pedig a Plútó - hatalmas energiák hoznak nagy változásokat március folyamán. S mi minden vár az egyes csillagjegyekre? A márciusi havi horoszkópból minden fontos részlet kiderül!

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Különös megérzéseid támadnak pénteken, szinte érzékeled a többiek hangulatát, gondolatait. Ezzel az érzékenységgel, ha mások felé fordulsz, valóban megnyithatod a szívüket, és okos javaslatokkal segíthetsz a problémáik megoldásában.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Az égiek pénteken abban támogatnak, hogy helyesen tudj dönteni, és legyen kitartásod is az elgondolásaid kivitelezéséhez. A magánéletben éppúgy, mint a karrierben. Ha tehát van valamilyen személyes célod, azzal nagyot léphetsz előre!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Ahhoz, hogy a pénteket rendben átvészeld, muszáj együttműködnöd a környezeteddel. Csak akkor győzhetsz, ha segítőket találsz magad mellé. Beszélj őszintén valakivel, akiben megbízol. Az intuíciódra is érdemes figyelned.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Portál napok 2023-ban: a maják hite szerint ilyenkor ablak nyílik más dimenziókra

A maják ismerték a Föld ciklusait, és pontos csillagászati tudásuk is volt. Hitük szerint vannak napok, amikor kapu nyílik a különböző dimenziók felé. Jobb ilyenkor az óvatosság, ugyanakkor ha hagyjuk az intuíciónkat "dolgozni", különleges felismeréseink lehetnek. Lássuk, mikor lesznek portál napok 2023-ban!

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!