Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A megérzéseid azt súgják, kedden nagy reményeid fognak valóra válni. Ez így is van, de nem teljesen és nem egészében. Örülj a részeredménynek is, a többi majd meglesz később. A lényeg, hogy úton vagy.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Ne ess kétségbe, ha valami nem úgy alakul, ahogy azt elképzelted. A változás mindig váratlanul csap le rád, és ez bizonyára most is így van. Inkább azt keresd, mi lehetne, nem azt, hogy mi maradt el. Legyél figyelmes!

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. április 25. (fotó: Shutterstock)

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Kedden minden pletyka megtalál, fő információs központja lehetsz munkahelyednek. Csak arra vigyázz, hogy ne akard a saját javadra forgatni a lapokat. Könnyen az intrikus szerepkörben találhatod magad. Ez nem válik a javadra.

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Ha szingli vagy, akkor ma valaki kéretlenül is összehoz valakivel. Ez neked egyáltalán nincs ínyedre, pedig utólag be kell majd látnod, hogy nagyon is igaza volt a "közvetítőnek". Ha elengeded az ellenérzéseidet, beláthatod, hogy az illető valóban hozzád illő személy.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Ma elkeseríthet egy vita, amit a pároddal, szeretteiddel kell folytatnod. Sok múlik azonban azon is, te mennyire vagy képes a belátásra. Ha pedig végképp nem bírtok dűlőre jutni, meg kell fontolni, hogy elengedd ezt az egészet.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Valakivel kapcsolatban titkolod a valódi érzéseidet. Talán valami rosszul értelmezett szemérmesség, vagy taktikusság miatt, de mindenképp rosszul teszed, ha így van. Fedd fel az igazi érzéseidet! Most igazán értő fülekre találsz.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Munkahelyi változásokra számíthatsz. Ne ülj fel a szokásos félelemből táplálkozó pletykálkodásnak. A változás akár a javadra is válhat. Bízz az erődben és a tudásodban. És tegyél róla, hogy mások is bízzanak benned!

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Ha még friss a kapcsolatod, most úgy érzed, valamiben mégiscsak alatta marad az elvárásaidnak a másik. Próbáld meg megnyitni a szívedet, és befogadni a másikat olyannak, amilyen valójában. Talán nem baj, ha nem minden az elvárások szerint történik. Tedd félre a sablonokat!

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Veszekedésre, vitatkozásra kerülhet sor ma a pároddal, vagy testvéreddel. Ne hagyd, hogy az indulataid elsodorjanak. Mondd ki, ami a lelkedet nyomja, de hallgasd meg a másik érveit is. Így termővé válhat a vita.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2023. április 24-30.: Csodásan ér véget a második tavaszi hónap

Igaz, hogy a hétfő kicsit rázós nap lesz, de aztán olyan felemelő fordulatokat jeleznek a bolygók, amely igazán varázslatossá teszi az utolsó áprilisi hetet. Vajon mi minden vár a jegyekre a horoszkóp szerint?

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

A bolygók most épp valamilyen bölcs kompromisszumra, apróbb lemondásra kényszeríthetnek. Ne rettenj meg, ez a lemondás sokkal többet adhat neked, mint amennyit elvesz. De az majd csak később világosodik meg, mit is hoz kárpótlásul.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Egy hirtelen pénzügyi döntés kedden éppúgy hasznot, mint veszteséget is jelenthet. Nem biztos, hogy egy mai baráti ajánlat vagy tanács egyértelműen javadra válik. Sok múlik az önismereteden. Azért a pénzügyeket illetően inkább ne ma dönts.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

A hétfői zaklatottság után kedden végre nyugalmasabb napra számíthatsz. Sok mindent befejezhetsz és elvégezhetsz, amire az elmúlt időszakban nem jutott idő. A kiteljesedés örömmel tölt el. Hasznos és jó munkát végzel ma.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti holdhoroszkóp 2023. áprilisi 24-30.: a növő Hold sok energiát ad

A Hold növekvő fázisában van, és sok energiát ad. Ráadásul a hét második felében belép az Oroszlánba, ami még inkább felpörget minket. Heti holdhoroszkóp Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!