Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A bolygók üzenete szerint ne haragudj a párodra, most miattad alakul ki a feszült helyzet, neked kell kezdeményezni a békülést is. Képtelen vagy mindenkinek a kedvében járni. Nem is kell, csak arra az egyre koncentrálj, akit szeretsz.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Lehet, hogy az élet kényszeríti rád a változást, de ami ellen most tiltakozol, hamarosan örömet jelent. Bízz a jó fordulatban, mert már hamarosan beköszönt az életedbe, csak még egy kicsit tarts ki, ha nehéz helyzetben érzed magad.

Bika havi horoszkóp

Hirdetés

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Jól gondold meg, milyen feladatokat, kötelezettségeket vállalsz magadra. A szerencse ugyan tud segíteni, de ha irreális dolgokra vállalkozol, legfeljebb a kudarc mértékét csökkentheted. Legyél mértéktartó!

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Nagyon sok fölösleges izgalom vár az egyébként ok nélkül is aggodalmaskodó Rákra. Nagy terveket szövögetsz, komoly energiát fektetsz olyan dolgokba, melyeknek véghezvitelével még várnod kellene. Hallgass a jó szóra!

Rák havi horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. február 7. (fotó: Shutterstock)

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

A bolygók jelzése szerint most túl naiv vagy, és olyanok előtt nyílsz meg, akik méltatlanok rá, és talán ki is használnak. Az égiek viszont óvnak téged, és még ma ki is derül számodra, kivel lesz jobb óvatosnak lenni.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ma olyan helyzetbe hozhatnak, amelyre nem készültél fel. Most kiderülhet, tudsz-e gyorsan reagálni a változó körülményekre. Próbáld meg elővenni az észérveket, vagy meghallgatni családod véleményét.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Valaki teljesen el van ragadtatva tőled. Persze azt még nem tudja, hogy te nyitott vagy-e egy új kapcsolatra, foglalt vagy-e, vagy egyáltalán, észrevetted-e a közeledését. Adj egy esélyt ennek a kapcsolatnak!

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Ha sikerül visszanyerned optimizmusodat, most már minden nagyon jól sikerülhet. Úgyhogy most vesd be magad, és dolgozz kitartóan, mert most a szokásosnál is hatékonyabb lehetsz!

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Bár többen is szívesen ismerkednének veled, de csak annak a közeledésére reagálj pozitívan, akit egy ismerősöd mutat be neked! A bolygók jelzése szerint ugyanis ha az interneten ismerkedsz, most valakiben csalódnod kell.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2023. február 6-12.: Lesznek rázós napok, de aztán minden jól alakulhat végre

Igazából ezen a héten a szerdát leszámítva nagyon kedvező lehetőségeket jeleznek a bolygók. Szerdán ugyanakkor érdemes tudatosan figyelni, hogy elkerülhessük a kellemetlen szituációkat, a vitás helyzeteket. Heti horoszkóp minden csillagjegynek.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

A magánéletedben érdemes volna egy kicsit türelmesebbnek lenni. Ha mindig elébe mész az eseményeknek, önmagadat fosztod meg a meglepetéstől. Lépj hátra egyet, és hagyd, hogy a sors alakítsa az eseményeket.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Úgy tűnik, valaki a sarokba szorít, és olyasmit kér számon rajtad, ami nem is rá tartozik. Állj a sarkadra és keményen vágj vissza, még akkor is, ha nem vagy teljesen biztos a dolgodban.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Bár hajlamos vagy arra, hogy légvárakat építgess, a bolygók visszaterelnek a realitások talajára. Ne kapkodj el semmit, várj a végső döntéssel még néhány napot, mert rövidesen új szempontok is előkerülhetnek.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Ez a 4 csillagjegy bármit elérhet az Oroszlán telihold idején

Február 5-én telihold lesz az Oroszlán jegyében. A Hold itt a Nap uralta jegyben jár, így a kreativitás és az örömök tüzes energiákat kapnak. Az Oroszlán telihold arra sarkall, hogy ledöntsd a falakat, amik akadályoznak.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!