Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Kedden a szokott módon kezdődik a napod, de valamilyen hír kizökkent fásultságodból. Nem lehet egyértelműen eldönteni, hogy jó-e vagy rossz, amit hallasz, de az biztos, hogy elindít új szálakat az életedben. És az i sbiztos, hogy sok múlik a hozzáállásodon: törekedj a pozitív gondolkodásra.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Nagyon nehéz téged befolyásolni, de mégis van valaki, aki hatással tud lenni rád. Első körben persze neki is ellenállsz, de ez csak a látszat. Jól is teszed, ha hallgatsz az illetőre, mert most ő látja helyesen a dolgokat.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Kedden is bölcs belátással viszonyulsz a változó körülményekhez, és milyen jól teszed, hogy ennyire rugalmas vagy. Ez a kompromisszumkészség ma nagyot lendíthet a sorsodon, mert sikerül ott is meglátnod az esélyt, a lehetőséget, ahol más nem találja.

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Ez a nap alkalmas lehet a nagyobb döntések meghozatalára. Lehet, hogy ez még mindig nem a végleges megoldást jelenti, de jó áthidaló lépés lehet a közeljövőre nézve. Hallgass az intuíciódra!

Rák havi horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. január 10. (fotó: Shutterstock)

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Kedden nem kell annyit kutatnod a lehetőségek után, mert azok szinte maguktól rád találhatnak. Ráadásul ezek nem a szokásos hétköznapi esélyek, hanem annál jóval többek. Igazi kiemelkedésre nyílik most alkalmad, módod.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Te nem az a fajta vagy, aki mindenkinek szeretne megfelelni. Igazad is van, elsősorban önmagad elvárásaihoz kell igazodnod. Ez másokra viszont nem áll. Add meg a családtagjaidnak is a kellő mozgásteret, szabadságot, és hagyd őlket dönteni a saját ügyeikben!

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Ma valahogy nyugtalanító módon mögé látsz az emberi szándékoknak, motivációknak, viselkedésnek. Az a fontos, hogy próbálj jó szemléletű és energiájú emberek társaságában lenni.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Amit a mai napon átélsz a magánéletedben, valójában már egy régi esemény lenyomata a lelkedben. Ha képes vagy arra, hogy tisztán láss, és helyesen értékeld az életedet, akkor ezt neked magadnak is be kell látnod. Akkor végre te is másként fogsz reagálni.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Ma rengeteg energiád van, ezért képes vagy végre olyasmivel foglalkozni, amire hivatott vagy, ami az igazi életfeladatod. Lehet, hogy ez a másokkal való foglalkozás épp. Te bennük, általuk tudsz kiteljesedni. A jóságod a forrás ehhez.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2023. január 9-15.: Izgalmas és problémás is lehet ez a hét

Ez a hét vegyesen alakul. Egyrészről lesznek, akiknek nagyszerű lehetőségeket hoz, és lesznek, akik alig várják majd a végét. Kifejezetten kedvező és kifejezetten problémás napokra is számíthatunk a heti horoszkóp szerint a következő napokban.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Végre megtalálhatod a lelki nyugalmat, lassan a belső egyensúlyod is helyreáll. A harmónia kívül-belül kezd meglátszani rajtad. Van ugyan még mit tenned érte, talán nem is kevés. Kezdd meg a nagytakarítást kívül-belül!

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Kedden nyugalmas napra számíthatsz, és az események megerősítenek a belső elhatározásaidban. Márpedig ha te tudod, merre tarts, akkor nincs olyan kihívás, amivel ne birkóznál meg.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Érdekes álmod lehet. Talán égi üzenet érkezik hozzád ezen a "csatornán" keresztül. Másként is megnyilvánulhatnak a mai erős, spirituális energiák: erős sugallataid, megérzéseid lehetnek.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti szerelmi horoszkóp 2023. január 7-13.: Nyugalom és boldogság

Igazából a szombati teliholdas napot leszámítva nagyon kedvező és meghitt napokat jeleznek a bolygók január második hetében. Mire számíthatnak a párkapcsolatban élők és mire a párjukat még keresők? Íme!

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!