Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A csütörtöki nap feszültséget hoz a Kosnak. Az újhold előtti napon sok akadállyal szembesülsz, de ezek arra tökéletesek, hogy még egyszer átgondold a terveidet. Délután egy jó hír is érkezik, ami az estédet is bearanyozza.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Ha van párod, most bizony összeveszhettek. Ez nem baj, amíg a kölcsönös szeretet fűz össze amúgy titeket. A vita, a súrlódás megérlelhet valamit, és jó alkalmat szolgálhat a forró kibékülésre is. Ez jobb, mint a megfagyott viszony.

Bika havi horoszkóp

Hirdetés

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Ma fontos döntéseket kell hoznod, ami másoknak bizony nem könnyű. Ami másnak nehéz, az azonban neked szokatlanul egyszerű lehet. Talán azért is, mert te eleve mindig kész vagy a kompromisszumokra, kevésbé törődsz a saját érdekeiddel.

Ikrek havi horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. május 18. (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Szép napra számíthatsz: ma minden a vágyaid szerint alakulhat. Még olyasmi is megtörténhet, amire nem voltál felkészülve. A jó néha éppen onnan jön, ahonnan egyáltalán nem is várnánk. Esetleg pont egy terhesnek tartott személytől.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Össze vagy zavarodva, nehezedre esik a döntés. Pedig előbb-utóbb eljön az idő, hogy pontot tegyél egy ügy végére. Ha nem is a szokásos módon történik meg a lezárás, valahogy meg kell lépned. Ha másként nem megy, kérj segítséget!

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Csütörtökön végre lesz időd picit ráérősebb tempóban dolgozni, és már önmagában ez is elégedettebbé tesz. A pároddal kapcsolatban jó fejlemények várhatóak: neki lesz valamilyen jó híre, amit talán megünnepelni is érdemes.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Érdemes ezt a napot egy kis számvetésre felhasználni, végiggondolni, mi hogy sikerült a közelmúltban a tervekből. Biztosan van ok az elégedettségre, és jó lenne, ha tényleg ezekre koncentrálnál - nem arra, ami elmaradt!

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Olyan odaadó vagy most a pároddal, hogy ezzel teljesen leveszed a lábáról - jól esik neki ez a gondoskodás, sok kis figyelmesség. Lehet, hogy van egy kis hátsó szándékod vele, de még abban is a jó szándék vezérel.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Nehezen tudsz dűlőre jutni önmagadban egy kérdéssel. Munkát és magánéletet is érinthet a dolog. A bolygók jelzése szerint érdemes most picit meditálni, mert a határozott választ megkaphatod a belső hangtól.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Ez a Tarot kártyád a csillagjegyed szerint - megmutatja az életfeladatod

A Tarot több mint jóskártya: az önismeret, sorselemzés eszköze. Minden csillagjegyhez tartozik egy Tarot kártya, ami ősi üzenetével felfedi a csillagjegy életfeladatát!

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Ezúttal picit le kellene adnod a teljesítménykényszerből. Ha kevésbé stresszeled magad, sokkal többre juthatsz. Igaz, hogy nem úgy, ahogy azt előre eltervezted. Nem kell, hogy mindig te legyél a munkában az első. Inkább élvezd azt, amit csinálsz. Az öröm a lényeg.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Alaposan megváltozik a mai napon a lelkiállapotod. Bizony régen érezted már magad olyan kiegyensúlyozottnak, mint csütörtökön. Most sokakat megnyugtathatsz a puszta jelenléteddel, mosolyoddal, szavaiddal.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Mostanság minden kapcsolatodban a háttérben megbújó érzelmeket keresed. Valójában nem is nagyon kell keresgélned, mert ezek most a felszínre is bukkannak. Ehhez persze az is szükséges, hogy egy kissé eltávolodva, mintegy kívül helyeződve a saját érzelmeiden szemléld a történéseket.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Stabilitást és bőséget hoz a Bikába lépő Jupiter

Május 16-án a Bikába lép a Jupiter, és több mint egy évig ott is marad. Ez végre stabilitást és jólétet hoz mindenkinek. Az elmúlt hónapok indulatos, akaratos, ellentmondást nem tűrő időszaka után igazi megnyugvást jelent. S hogyan hat mindez az egyes csillagjegyekre? Horoszkóp Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!