Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Furcsa dolgot tapasztalhatsz. Ha önző módon viselkedsz egy barátoddal, vagy kollégáddal, akkor előbb utóbb haragudni is fogsz rá. Mit szólnál, ha inkább fordítanál a dolgon? Önzetlenül segítenél, és akkor hálával, szeretettel fordulnátok egymás felé.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Kedden különösen fontos, hogy ne idegeskedj azon, aminek valójában nagyon kicsi az esélye. Ha így teszel, valóban bevonzhatod azt a rosszat, amitől félsz. Persze nehéz nem gondolni a "fehér elefántra", ahogy a pszichológiában leírják a jelenséget.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Kiegyensúlyozott, de nagyon aktív napra számíthatsz kedden. Csodálatos módon bírni fogod az iramot, legyen az bármily megerőltető. A nap végén még valami kellemes meglepetés is vár.

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Harmonikus napra számíthatnak a Rák jegyűek is. Akkor érzed ma magad a legjobban, ha egyedül dolgozhatsz. A komoly elmélyülést, odafigyelést igénylő munkákban most támogatnak a csillagok. Az utazás viszont ma rosszul sülhet el.

Rák havi horoszkóp

Napi horoszkóp január 17. (fotó: Shutterstock)

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Nehéz napra számíthatsz kedden. Túl sok a a feladatod, márpedig szabad lelkedtől igen távol állnak a kötelezettségek. Ugyanakkor mégis meg akarsz felelni, hisz vágysz az elismerésre. A reggeli rossz érzés szerencsére hamar elmúlik.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Sokszor hallgattál már a megérzéseidre, és ezt még sohasem bántad meg. Ma is kaphatsz egy efféle égi sugallatot, miért is ne követnéd. Ha nem a megszokott úton van kedved járni, arra bizony jó okod lehet. Hogy mi, majd megtudod, ha követed a megérzéseidet.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Állandóan bizonytalankodsz, és ez megnehezíti a társadnak is azt, hogy végre döntést hozzon. Mivel ez a döntés a közös ügyeiteket illeti, neked is végre határozott állást kellene foglalnod. Ha nem tudsz, akkor bízd a párodra. De akkor ne panaszkodj!

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Egy barátod segítséget kérhet tőled, vagy a párodtól. Ne fukarkodj a segítséggel, ezzel egy nagyon jó kapcsolatot tehetnél tönkre. Persze feltételeket szabhatsz, de csakis segítő szándékkal. Annyit adj, amennyit nem sajnálsz, de ne legyél elutasító.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Egy apróság könnyen kizökkenthet ma a megszokott kerékvágásból. Az, hogy ezt miként értékeled, nagyban múlik az önértékeléseden is. Ha nem becsülöd le magad, akkor minden változásban a lehetőséget fogod látni. Ellenkező esetben a kudarcot.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Kínai horoszkóp 2023: sorsfordító évre számíthat a Kígyó

A vízi Nyúl éve igazán csodás változásokat hoz a Kígyó jegy szülöttének, főleg a magánéletben, párkapcsolatban. Kígyó kínai horoszkóp 2023 következik!

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Ha nem vagy túl jó passzban a mai napon, ezért igazán nincs okod a környezetedet hibáztatni. Az utóbbi időben bizony nagyobb hajszának voltál kitéve, de rajtad is múlik, hogy mennyit veszel magadra. Nem minden a te kötelességed, hagyj a társadra is!

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Jól teszed, ha kedden nem mész bele túlságosan egy kibontakozó vitába, hanem a lehető leggyorsabban megpróbálod lezárni azt. Egyben lerázni magadról a rád pakolt lelki terheket.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Ha elkezded végre elfogadni önmagad, rájössz, hogy a lelki kínok és gyötrelmek csak arra valók, hogy végre a saját utadra tereljenek. Amíg csak másoknak akarsz megfelelni, gyötrődni fogsz. Szeresd önmagad!

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Kínai horoszkóp 2023: boldogságot hoz ez az év a Bivalynak

Készülj, eljött a te időd: 2023 igazi boldogságot hoz a Bivalynak a kínai horoszkóp szerint! A Nyúl évében lassan, de biztosan jóra fordulnak a dolgok körülötted, és stabilizálódik az életed minden területe.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!