Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A családban kéri vasárnap valaki a tanácsodat. Legyél nagyon megfontolt, és különösen, ha te is érintett vagy a témában, mindenképpen objektíven mérlegelj, elvonatkoztatva a saját érdekeidtől. Ha a saját hasznodat nézed, abból biztosan nagy baj kerekedik. Az meg senkinek sem jó.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Vasárnap nagyon sok erőt, energiát, biztatást, támogatást, ötleteket, javaslatokat, tanácsokat kapsz a párodtól. Szerencsére a bolygók és a napi horoszkóp szerint egyre jobban alakul minden az életedben, és ezt néha nem árt megbeszélni, sőt megünnepelni is. A világ megvár, ne rohanj ma sehová, inkább áll meg és örülj annak, amit a sorstól kaptál.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Ha eddig elmulasztottad volna, vasárnap mindenképpen próbálj meg valami különleges örömet szerezni a kedvesednek. A hirtelenséget, a változásra való hajlamodat használhatnád végre olyasmire, amivel örömet, jókedvet szerzel neki. Az újdonságból ő is rájön, mennyire nem unalmas veled élni.

Ikrek havi horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. január 22 (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Akkor is kaphatsz szeretetet, ha te nem adsz, de a teljességhez mégiscsak hozzátartozik valamiféle kölcsönösség, nem igaz? A te szíved, akár a sugárzó nap, szóval ne tagadd meg a melegséget azoktól, akik a legfontosabbak az életedben. Mosolyogj vasárnap mindenkire! Csak úgy.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Ha nemcsak a saját gondjaid kötik le a figyelmedet, akkor mások életében is megláthatod azokat a problémákat, amelyekkel jelenleg küzködsz. És még az is lehet, hogy az ő példájuknak köszönhetően a megoldásra is nagyon gyorsan rátalálsz. Járj nyitott szemmel vasárnap!

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Egy régi és már lezártnak hitt konfliktus újra felbukkanhat vasárnap. Úgy látszik, eddig csak halogattad vagy a szőnyeg alá söpörted a megoldást, ami viszont most már véglegességet követel. Ne várj tovább, mert csak még rosszabbá válhat a helyzet. Tegyél végre pontot az ügy végére! Azonnal megkönnyebbülsz.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Ha úgy érzed, lemaradtál valamilyen fontos eseményről, akkor talán az nem is volt az olyan fontos. A vasárnapi horoszkóp szerint, ha a frusztrációid a régmúltra vonatkoznak, rá kellene jönnöd, mennyire értelmetlen ezeken keseregni. A helyzeted elfogadásával sokkal többet tehetsz magadért, az életedért.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Nehéz időszak áll mögötted, de ez egyben egy nagyszerű sorsfordulat kezdete is. Sok mindentől megszabadulhatsz akár már vasárnap, ami csak akadályozna a fejlődésedben, a továbblépésben. Fogadd el ezt, és tekints ilyen szemlélettel minden változásra!

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Kifejezetten szép vasárnap elé nézel. Semmi rendkívüli nem zavarja meg a nyugalmadat, mert a csend és a rend most a leginkább az, amire szükséged van. Belül persze nagy változások zajlanak a lelkedben. Kövesd, irányítsd ezeket meditációval, befelé figyeléssel, relaxálással. Rád fér, megérdemled.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Ez a 4 csillagjegy tiszta lapot nyit a Vízöntő újhold idején

A január 21-ei Vízöntő újhold hatványozott erővel bír: a Nap és a Hold a Vízöntőben egyesíti energiáit a Plútóval, aminek sorsátalakító hatása van. A Plútó megvilágítja, mi az, amin változtatnunk kell, az újhold a Vízöntőben pedig megadja a bátorságot a lépésekhez.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Vasárnap túlteng benned az alkotási kedv: nincs olyan feladat, amit ne lennél képes pikk-pakk megoldani. De van valami, ami igazán izgat téged, ami a legmélyebb énedből fakad. A legfontosabb mindig az, amit a lélek üzen. Halld meg ezeket a belső hangokat!

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Sok időre lesz szükséged ahhoz, hogy tisztázni tudj valamilyen a helyzetet. A rohanó életmód ezt ritkán teszi lehetővé, főleg, ha a vágyaid mindig újabb és újabb helyzetekbe, problémákba sodornak. Vasárnap ez a legfontosabb felismerés, amit tehetsz, de épp segíthet a megoldásban is.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Vasárnap olyan élmények érnek, amik hatására átértékeled a dolgaidat. Becsüld is meg azt a sok mindent, amivel az élet elhalmozott. Ma nagyon is értékeled a sok szeretetet, ami körbevesz téged, és a mosolygó embereket magad körül.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Kínai horoszkóp 2023: áldott éve lesz a Majomnak

Erre vártál már régóta: ez az év a változások és új lehetőségek befogadásáról szól, és a békés virágzást hozza el a számodra. Majom kínai horoszkóp 2023 következik!

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!