Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Kedden sok változás várható. Jegyet vált a Hold és a Merkúr is. Igyekezz az ösztöneidet és a megérzéseidet is felhasználni, ha elakadsz valamiben. Néha ugyanis nem segít a logika, mert a megoldáshoz egy teljesen más megközelítésre van szükség.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

A Hold már a Bika jegyében jár. Ma érezheted, mekkora szüksége van rád a környezetének, láthatod, hogy te vagy a kulcsa a megoldásnak, de legyen ez bármennyire is felemelő, ne élj vissza vele. Legyél anélkül a hiányzó puzzle darab, hogy mindezt állandóan a másik orra alá dörgölnéd.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Az Ikrek jegyének uralkodó bolygója, a Merkúr az Oroszlán jegyébe lép a mai napon. Ettől még inkább felerősödik a kaland- és szabadságvágyad. Ma mindenképp tegyél valamit, amivel picit eltérhetsz a megszokottól, a napi rutintól. És találkozz barátokkal, élvezd az életet!

Ikrek havi horoszkóp

Fontos változások kezdődnek kedden

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

A Bika Hold kedvez neked. Jó hangulatban ébredsz, és ez a jó érzés egész nap kitart. Hajlamos vagy túltervezni magad: most nem ismersz határokat. Ha csak a negyede megvalósul annak, amit mára tervezel, már boldog lehetsz.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Kedden a Merkúr belép a jegyedbe. Most aztán kimondod, ami a szívedet nyomja: ez egyrészt lehet nagyon kedvező, szerencsés, hisz tényleg felszabadulsz, megkönnyebbülsz. Másrészt elkerülhetetlen, hogy ezzel kivívd egyesek nemtetszését.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Most kellene lépéseket tenned anyagi helyzetednek stabilizálása irányában, erre most kitűnő lehetőségeid adódhatnak. Valamilyen pénzügyi tranzakcióval, szerződéssel, vagy társulással kapcsolatban tehetsz szert nyereségre.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2023. július 10-16.: Annyi a változás, hogy csak kapkodjuk a fejünket

A nyár kellős közepe a kikapcsolódás, a pihenés, szabadság időszaka. Ennek ellenére az égi folyamatok igencsak sok változást jeleznek a következő napokban. Jegyet vált a héten a Mars és a Merkúr bolygó, melyek hatását bizonyosan érezni fogod. Mire érdemes a leginkább felkészülni? A horoszkópból kiderül.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Ma igyekezz kordában tartani az érzéseidet még akkor is, ha a dolgok nem egészen úgy alakulnak, mint ahogyan szeretnéd. Tartsd kontroll alatt a megnyilvánulásaidat és a probléma megoldására, a tényekre koncentrálj.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Kedden fokozottan ügyelj arra, mit mondasz el valakiről, aki nincs jelen, mivel a hírek gyorsan szétfuthatnak és még arra is van esély, hogy valaki bele szeretne keverni téged is egy vitás helyzetbe. Legyél óvatos és mindig beszélgess úgy egy harmadik személyről, mintha ő is ott állna.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

A Merkúr az Oroszlán jegyébe lép, és ez nagy meggyőző erőt ad neked. Ha szót emelsz, ma biztosan meghallgatásra találsz. A szavaid ráadásul nemcsak, hogy célt érnek, de nagyobb hatással is lehetnek, mint gondolnád.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Ennek a 4 csillagjegynek különleges fordulatot hoz a július

Intenzív energiák hatnak ránk júliusban, és 4 csillagjegynek sorsszerű változást, nagy fordulatot hoznak. Ők valamiképpen új fejezetet nyitnak az életükben. Te vajon köztük vagy?

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Nagy változásokat jeleznek neked a csillagok. Teljesen megváltozhat az életed, az anyagiak terén is javulás várható. Persze nem fog magától az öledbe hullni a mennyei manna. Mozgasd meg a kapcsolataidat, járj utána a lehetőségeidnek!

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Ma egy tökéletesnek és hasznosnak tűnő tanácsot kaphatsz valakitől, melyet talán legszívesebben megfogadnál és már bele is vágnál a dologba azonnal. Legyen azonban bármennyire is csábító a felvázolt helyzet, ne kapkodj, legyél higgadt és türelmes.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

A pénzügyeid kedvező irányban változnak meg az elkövetkező időkben. Te mégis kissé zaklatottnak érzed magad kedden. Talán többet várnál. Legyél türelmes, idővel mindent megkapsz. És nem csak anyagiakban, hanem ami fontosabb, lelkiekben is.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!