Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Nagyon jó a csillagok állása, egyszerre többfelé is nyílhatnak új utak, lehetőségek a számodra szombaton. A baj csak az, hogyha mindent akarsz egyszerre, akkor szétszórttá, kapkodóvá válhatsz. Helyezd előtérbe a legjobb lehetőséget!

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Egy régóta tervezett beszélgetésre keríthetsz sort szombaton. Ugyan nem úgy zajlik minden, mint ahogy azt eredetileg eltervezted, de még így is nagyon szerencsés végkifejletre számíthatsz. Egy tapasztalattal mindenképp gazdagabb leszel.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Izgalmas napunk lesz szombaton (fot: Shutterstock)

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Nagy örömödet mindenképpen meg szeretnéd osztani valakivel szombaton. Azért gondold meg jól, kinek dicsekszel. Vannak ugyanis irigykedők a környezetedben. Még olyan is, akiről talán nem is gondolnád, hogy az. Természetesen ne a társadra gondolj.

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Van okod az örömre, mert végre látod már a nehézségeid végét. Eddig talán úgy érezted, hogy gátlások megfojtanak, s csupán akadályoznak. Most be kell látnod, hogy volt értelme a várakozásnak. Az idő még csak most kezd benned megérlelni valamit.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Ha változtatni akarsz a párkapcsolatodon, az csak úgy fog menni, ha saját magaddal kezded a változást. Amíg a másikat akarod átformálni, azt fogod tapasztalni, hogy egyre inkább ellenáll neked. Mihelyt magadat formálod, a párod is változni fog.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

A Szűz jegyűek úgy érezhetik, hogy imáik, jó kívánságaik végre meghallgatásra leltek. Tapasztalni fogod, hogy ha másoknak is jót kívánaz, a magad számára is jobban teljesül a jó. Visszaáramlik az életedbe - ez a vonzás törvénye.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

A hétvége horoszkópja 2023. július 15-16.: három csodás fényszög gondoskodik a jó hangulatról

Szombaton még lehet néhány súrlódás, de vasárnapra teljes békét, nyári feltöltődést, harmóniát jeleznek a bolygók. A hétvége horoszkópja Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Ha eddig nem találtál társra, az azért is lehet, mert túlságosan magasra tetted a mércét. Vedd végre észre, hogy te sem vagy teljesen tökéletes, csak épp a másik ember valahogy másként nem az. De éppen az ellentétek egészíthetik ki jól egymást.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Ha szerethető akarsz lenni, akkor úgy is kell viselkedned: legyél kedves ma mindenkivel, akivel csak kapcsolatba kerülsz! Ma különösen nagy empátiára lesz szükséged egy baráttal szemben. Csak akkor közeledj, ha megkér erre.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Jó eseményeket jelez a horoszkóp szombatra, ráadásul mintegy meglepetésként. Valóban jó találkozásra, váratlan, vidám vendégre, vagy egy ajándékra számíthatsz. A legfontosabb, amit ez okoz neked: öröm, vidámság, elégedettség.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2023. július 10-16.: Annyi a változás, hogy csak kapkodjuk a fejünket

A nyár kellős közepe a kikapcsolódás, a pihenés, szabadság időszaka. Ennek ellenére az égi folyamatok igencsak sok változást jeleznek a következő napokban. Jegyet vált a héten a Mars és a Merkúr bolygó, melyek hatását bizonyosan érezni fogod. Mire érdemes a leginkább felkészülni? A horoszkópból kiderül.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Látszólagos nyugalmad most valójában nagy belső nyugtalanságot takar. Érzed, hogy valamiben változni, változtatni kellene, csak egyelőre a módját nem látod. Ma lehet valami ötleted végre.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Egy barátban csalódhatottál az elmúlt időszakban. Nagy az esélye azonban annak, hogy az egész csupán félreértésen alapult. Még mindig van esélyed tisztázni a dolgokat az illetővel. Barátokra szükséged van, erre az egyre most különösen nagy.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Fontos az őszinteség a párkapcsolatban, de az is, hogy ha már feltárulkozol, akkor legyél kedves is. És hát valóban létezik a kegyes hazugság fogalma is. Nem érdemes minden vizet felkavarni. Van, ami jobb, ha homályban marad.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!