Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Ne kapkodj! Ha folyton sietsz, a végén éppen azért fogsz elkésni, mert a rohanásban elfeledsz valamit. Legjobban tennéd, ha a napjaidat meditációval kezdenéd. Az is elég, ha kitárod az ablakot, és a friss levegő mellett végiggondolod a dolgaid - hétvégén reggel erre biztosan van időd. Az önmagadban való elmerülés segíthet neked a tisztánlátásban, megújulásban.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Most van itt az ideje a bölcs kompromisszumoknak, döntő lépéseknek. Ha meg szeretnéd valósítani, amiről eddig álmodoztál, akkor nem várhatsz többé ködös ígéretekre, és te sem ígérgethetsz így. Ideje lépni, hivatalossá tenni valamit.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Nem kellene feladnod minden elvedet csak azért, hogy a béke látszatát fenntartsd. A családi összezördülés még nem baj, ha az az egyetlen módja a közös jó megtalálásának. Csak a célt ne téveszd soha szem elől! Akkor békét is köthetsz.

Ikrek havi horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. február 18. (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Sok múlik ma azon, hogy mennyire tudsz túllépni a múltbeli sérelmeiden. Azt is vedd figyelembe, hogy nem minden bántás személy szerint ellened szól. Emelkedj felül az egódon! Lásd egészben, magasabb szempontból a dolgokat!

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

A harmonikus párkapcsolat és úgy általában a családi élet érdekében fel kellene hagynod azzal az szokásoddal, hogy te állandóan jobban tudod. Ma gyakorold azt az uralkodói kegyet, hogy kivételesen nem neked van igazad. Ismerd be, ha tévedtél!

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Arra figyelmeztetnek a csillagok, hogy szombaton véletlenül a tudomásodra jutnak bizonyos információk, de eszedbe ne jusson továbbadni őket! Különösen, ha csak fél füllel, az utcán hallottad, vagy akár kifejezetten neked is pletykálták, nagyon nagy a torzítás veszélye.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Jó napra számíthatsz, amiben nagy része van annak is, hogy nem engeded, hogy bárki beleszóljon a tetteidbe. Ezért van az, hogy amit ma elhatározol, azt sikeresen végre is tudod hajtani. A konokság ma gyümölcsöző.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Izgalmas napra számíthatsz. Ez bizony most nem a pihenés jegyében telik, de amit ma teszel, annak hosszú távon élvezni fogod az eredményét. Ha szingli vagy, megismerkedhetsz valakivel, és gyökeret ver a szívedben egy új érzés.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Apróságokból nem kell nagy bajt kavarnod. Legyél higgadtabb, és vedd elő jól ismert humorérzékedet. Szeret és becsül téged a társad, ezt tartsd észben, mielőtt dühből, haragból reagálnál.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

A hétvége horoszkópja 2023. február 18-19.: kezdetét veszi a Halak hava, ami szép élményeket ígér

Szombaton kezdetét veszi a Halak hava, ami sokunknak hoz jó fordulatokat, pozitív megéléseket. A hétvége horoszkópja következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Az univerzum szombaton minden törekvésedben támogat. Ráadásul a segítség néha kifejezetten onnan jön, ahonnan nem is számítottál volna rá. Ne bízz semmit a véletlenre, fogalmazd meg a vágyaidat!

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Szervezős, tervezős, beszélgetős időszakot, napot élsz meg. A racionális dolgok most fontosabbak, mint az érzelmiek. Sőt, az utóbbiak szinte riasztanak is. Pedig, ha nem törődsz a szeretteiddel, a te energiáid is elfogynak, hiszen a kapcsolataidból töltekezel.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Ha álmot láttál, hallgass a benne rejlő üzenetre, mert megvilágíthatja lelked mélységeit. A megértés a jövődet is befolyásolhatja. Lehet, hogy most kétkedve fogadod, de majd később észreveszed a benne rejlő igazságot.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

A Halaknak különleges karmikus feladata van - Halak csillagjegy jellemzés

Hihetetlenül erősek a megérzései, az álom, a fantázia, az illúzió - mind e jegyhez tartozik, természetét tekintve pedig igazi kaméleon. A Halak azért születik erre a világra, hogy ráébredjen különleges képességeire, és megossza tudását másokkal. Rövidesen kezdetét veszi a Halak hava, lássuk a csillagjegy jellemzését!

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!