Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Nagyon is visszás helyzetbe keveredhetsz. Ez lehet egy olyan szituáció, ahol különböző emberek, különböző érdekei mentén zajlanak a dolgok, talán nem is egyértelmű módon. Ez persze téged, aki szeret nyílt lapokkal játszani, talán felbosszant, de nem valószínű, hogy tehetsz ellene. Jobb, ha elengeded!

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Hirdetés

Szombaton valaki kéretlenül bele akar szólni a dolgaiba. Próbál eltéríteni eredeti célodtól, vagy arra tesz kísérletet, hogy beleszóljon abba, miként tedd a dolgodat, hogyan éld az életedet. Hallgasd meg az illetőt, bólogass, azután tegyél mindent úgy, ahogyan neked tetszik.

Bika havi horoszkóp

Szombaton csak a jó dolgokra koncentráljunk (fotó: Shutterstock)

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Szombaton, minta direkt csinálná, valaki nagyon felbosszant. Olyasmit mond neked, vagy olyat tesz, amire te alapból feszülten reagálnál, de számodra legyen fontosabb most, hogy megfelelően kommunikálj, és ne hibáztathasd magad utólag. Nem érdemes csípőből reagálni!

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Ma mondd ki az érzéseidet, gondolataidat! Főleg, ha valami bánt, vagy nyomaszt és könnyítenél magadon, ne hallgasd el a problémát. Beszélj ma róla egy bizalmasodnak és kérdezd meg, neki mi a véleménye. Meglátod, hogy megkönnyebbülés lesz hallgatni a válaszokat.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Zavar az a meg nem értés, értetlenkedés, amivel fogadják bizonyos emberek az eszmefuttatásaidat. A kérdés csak az, hogy szükséged van-e arra, hogy mindenki egy követ fújjon veled, vagy elegendő neked az a néhány közeli barát, családtag, aki igazán ismer? A választ te tudod a legjobban.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Büszke vagy rá, hogy milyen jól informált vagy, és igyekszel is lépést tartani az aktuális információkkal. Ma pedig egy nagy újdonság kerül eléd, amit legszívesebben mindenkivel megosztanál. De vigyázz, mert ez most lehet, hogy csak egy álhír!

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Augusztusi horoszkóp 2023: szerencsés időszakot jeleznek a bolygók

A Merkúr és a Mars a higgadt Szűz jegyében jár, ami nyugalmat, kiegyensúlyozottságot jelez, az Oroszlán Nap pedig gondoskodik a jókedvről. Mi minden vár az egyes csillagjegyekre? Az augusztusi havi horoszkópból minden fontos részlet kiderül.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Sajnos az emberek hajlamosak visszaélni azzal, hogy te mindig engedékeny vagy, mindig inkább lemondasz a saját céljaidról a másik érdekében. Ha már úgy látod, hogy teljesen felőrlődtél a sok különféle akarat közepette, akkor ideje végre kiállnod magadért.

.Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Szombaton egy problémánál, vagy egy dilemmánál esetleg annyira leragadsz, hogy az egyéb dolgaid háttérbe szorulnak teljesen. Ne hagyd, hogy ez megtörténjen, lépj tovább és haladj inkább a saját programoddal.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Ma józan belátást kell gyakorolnod. Valami, vagy valaki arra kényszeríthet, hogy visszahúzódj egy ügyben, legalábbis egy időre. Vannak helyzetek, amikor nem lehet mást tenni, ez a legokosabb lépés. Persze az is igaz, hogy aki téged ismer, nem gondolhatja komolyan, hogy ennyi a dolog vége.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Ennek a 4 csillagjegynek semmi sem lehetetlen az Oroszlán havában

A Nap már az Oroszlán jegyébe lépett. Tűzjelként ez az energia erőt, ragyogást és szenvedélyt ad. Van 4 csillagjegy, akiknek kivételesen szerencsés időszakot hoz, nekik szinte semmi sem lehetetlen. Lássuk, kik ők!

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Nagy szükségetek van új, közös élményekre a párkapcsolatban. Talán nehezen értettek szót mostanában, de ez csak annak a jele, hogy túl sok a rohanás, vagy a stressz. Ne hagyd magad, inkább szakadjatok ki egy kicsit a mindennapokból.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Valamilyen méltánytalanság ér, téged vagy egy családtagodat igaztalan vádakkal illetnek. Nem kell hagynod magadat, állj ki, még akkor is, ha mindez nagyobb feszültséggel jár, mint amiben szeretsz élni. Nem kell némán elkullogni, ha igazad van.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

A kapcsolatod intenzívvé és izgalmassá válik, melyben nagy része van annak a dinamikának is, amely most belőled árad. Ha szingli vagy, most szinte mágnesként vonzod a másik nem tagjait.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!