Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Ez a hét nagy lendülettel kezdődik! Ami tegnap még problémát jelentett neked, az mára egy csapásra megoldódhat, méghozzá a legspontánabb és egyben legfrappánsabb módon. Nem fog ugyan a sültgalamb a szádba repülni, de azért majdnem.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Egy váratlan üzenet zaklathatja fel ma a Bika jegyűek idegeit - éppen hétfőn, ami amúgy sem egy könnyű nap. Minden erődre és önuralmadra szükséged lesz ahhoz, hogy ne reagáld le rögtön és spontán módon a dolgot. Főleg ne tedd azt haraggal.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Szokatlanul nyugodt, csendes napra számíthatsz hétfőn, szinte már unod is, hogy nem történik semmi. A rád jellemző nyugtalanság miatt ezért hajlamos is lehetsz egy kicsit megkavarni a szálakat, hogy kicsit felrázd a környezetedet. De ne vesd el azért a sulykot!

Ikrek havi horoszkóp

Szerencsés napunk lesz hétfőn (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Szerelemmel telt napod lehet, úgy érzed, mintha nem is ezen a földön járnál. Mintha felgyorsulnának körülötted az események, minden vágyad egyszerre teljesülhet. A nagy boldogságban is meg kell azonban őrizned a higgadtságodat a munkahelyeden.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Hétfőn megmutathatod az oroszlánkörmeidet, méghozzá a lehető legjobb értelemben. A szakmád terén alkothatsz nagyot, és ezzel kivívhatod a főnök elismerését. Nem csoda, ha többre, magasabbra törsz: a tehetséged valóban megvan hozzá.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Talán egy viszonzatlan vonzódás, vagy egy csalódás miatt képtelen vagy most észrevenni azt, ami az életében szép és jó lehet. Pedig a világ olyannak mutatkozik, amit észreveszünk benne. Lásd meg, hogy mindenben szeretet lakozik.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Júliusi horoszkóp 2023: Kerüljük a provokációt, és minden tökéletesen alakul

Néhány feszült napot leszámítva nagyszerű hónapot jeleznek a bolygók júliusra. Fogadd meg a horoszkóp javaslatait, legyél türelmes, ne engedj a provokációnak és akkor minden a lehető legjobban alakul.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Váratlan helyzettel, kényes és különleges empátiát igénylő feladattal kezdődik a mai nap és a hét. Ehhez nem kis mértékben szükséged lesz a pszichológiai tapasztalataidra, az emberismeretedre is. Ne alkoss túl hamar véleményt!

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Túl gyorsan zajlanak bizonyos események, változások a családban. Mivel felkészületlenül érnek a dolgok, különösen nehéznek érezheted a helyzetedet. Mégis te vagy az, aki villám értelmeddel egyből megoldásra találhatsz. Legyél megmentő!

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

A személyes életedet érintő döntéseidet egyrészt a tényekre alapozva kell meghoznod, de másrészt azokat mégiscsak a vágyaid és az illúzióid vezetik. Ne engedd, hogy bárki is lerombolja azokat! A saját kudarcaik miatt beszélnek így.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Júliusi angyalhoroszkóp 2023: fontos üzenetet küld az őrangyalod a következő hónapra!

Az angyalok nagy erejű égi küldöttek, fénylények, akik védelmeznek, segítenek minket egész életünkben. Nézd meg, mit üzen neked az őrangyalod júliusra!

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

A hétfő nagyon lendületesen indul, és szükség is lesz a tetterődre, gyorsaságodra. Ma csupa olyan esemény jöhet, amire azonnal kell reagálni - ráadásul ezek a döntések igazán nem tét nélküliek!

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Utazást, kellemes társaságot, és nem utolsó sorban pénzt is remélhetsz most munkahelyedtől. A változások sodrása most jobb pozícióba hozhat. A szingli Vízöntőnek ma nagyon izgalmas találkozásban lesz része!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Minden tervednek keresztbe tehet egy hirtelen otthoni változás, ezért csak bánj csínján a nagy tervekkel, meg a pároddal is. A változás egyébként jót is hozhat, fogd fel úgy, hogy szükséges irányváltás.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!