Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A Kos jegyében jár már a Hold, ami neked egész biztosan jó hír. Végre ráléphetsz a gáz pedálra, és zöld lámpát kapnak a tervei. Mindenképp használja ki ezt a néhány napot a nagy tervek megvalósítására.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Kedden lehet, hogy olyan helyzetbe kerülsz, amiben úgy érzed, valaki megpróbál elnyomni és rajtad keresztül lépve a saját érdekei szerint alakítani a dolgokat. Nem kell tétlenül nézned, ha megpróbálnak félreállítani, vagy kihasználni. Állj ki magadért és mutasd, meg, hogy téged sem ejtettek a fejedre.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

A keddi nap sokunknak szerencsésen alakul (fotó: Shutterstock)

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Ma nagy valószínűséggel úgy érzed, hogy túlságosan is nagy részt vállalsz olyan feladatokból, melyeket nem neked kellene egyedül végezned. Lehet, hogy eljött az ideje annak, hogy bizonyos szóbeli megállapodásokat felfrissíts…

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Lehet, hogy a te jellemeddel nehezen egyeztethető össze az az áskálódás, ami nap, mint nap folyik körülötted és amelyben mindenki csakis az önző céljait követi. Nem kell beállnod a sorba! Ma fontos leckét, tanulságot tapasztalhat meg.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Kedden egy érzelmi hullámvasúton érezheted magad leginkább. Lesznek jó és rossz hírek körülötted és te mindkét irányba képes leszel elég jelentősen elmozdulni lelkileg. Igyekezz tartózkodni attól, hogy mindez kívülről is meglátszódjon rajtad, mert most könnyebben csúszhat ki a szádon olyasmi is, amit később esetleg megbánhatsz.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Kedden lehet valami a levegőben, ami téged folyamatosan a változás felé tol. Az, hogy ez az életed mely területén érződik most a legjobban, az attól is függ, mi az, ami éppen foglalkoztat. Készülj fel azonban, hogy a környezetedben nem mindenki fog maradéktalanul örülni ennek.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Erre a 4 csillagjegyre rátalál a szerelem 2024-ben

2024 a Nap éve, ami a beteljesülés, a boldolgság ideje. 4 csillagjegyre biztosan rátalál a nagybetűs szerelem a következő esztendőben. Lássuk, kik ők!

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Elismerésben, dicséretben lehet ma részed, aminek következtében szinte szárnyakat kap a lelked. És amilyen érzékeny típus vagy, ettől csak még szívesebben dolgozol, küzdesz a közös célokért. Ha ezt a főnököd is észreveszi, nem felejti el.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Végre olyasmibe kezdhetsz, amire már nagyon régóta vártál, amiben reménykedtél, ami igazán régi nagy álmod. Most szedd össze a maradék erődet, és vágj bele. Kedvező bolygóállások segítenek most, csak koncentrálj mindig a tényekre.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Ma nem vagy éppen a topon, de nyugalom, más sem… A dolgok körülötted egyre csak jobban alakulnak, de nem biztos, hogy ma éppen ezt fogod érezni. Most ugyanis fáradtság, levertség jellemezhet. Csak szorítsd össze a fogadat és bírd ki! Holnap már egy másik napra ébredsz.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Januári kínai horoszkóp 2024: sokaknak szerencsét és pénzt hoz a Bivaly hónapja

Január 5-én vette kezdetét a Bivaly hónapja, ami a régi helyzetek lezárásáról és az új kezdetekről szól. Stabilitás, megbízhatóság, segítőkészség - ezeken van most a fókusz. A januári kínai horoszkóp 2024 a szerencsenapjaidat is megmutatja.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Kedden nagy sikert arathatsz, de csak ha nem vonulsz a háttérbe a szokásos módon, hanem megmutatod magad és a teljesítményed. Most a szerelemben is csak akkor lehetsz boldog, ha nem megadod magad az eseményeknek, hanem kiharcolod mindazt, amire vágysz.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Nagy lendületet ad neked a Kos Hold. Váratlan szerencse érhet, szuper meglepetés, főleg, ha nem hagyod magad begubózni teljesen. Most ugyanis erre fokozottan hajlamos vagy! Tegyél ellene, menj emberek közé!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Mostanság tele vagy tervekkel, ötletekkel, de valahogy egyikbe se kezdesz bele. Mintha lenne egy raktárad, ahol afféle limlomként tárolod azokat a dolgokat, melyeket még eddig nem használtál fel. Mi lenne, ha ma elővennél és leporolnál valamit ezek közül?

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!