Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Ma fontos, hogy ne vedd magadra mások dühét, frusztrációját! Próbáld meg humorral kezelni, ha valaki provokál, mert különben csak még jobban belebonyolódsz a konfliktusba, ami meg sehova sem vezet.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Valamiben vízválasztó lehet ez a nap, komoly változások indulnak el a lelkedben. Egy egészen jelentéktelennek tűnő esemény is képes ezt most beindítani. Örülj neki, ne félj tőle! Minden rendben lesz.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Vasárnap a meglepetések napja. Valaki a közvetlen környezetedben olyat tesz vagy mond, amire aztán abszolút nem számítottál. De ne gondolj rosszra, lehet ez teljesen pozitív meglepetés is! Gondolkodj pozitívan!

Ikrek havi horoszkóp

Gondolkodjunk pozitívan vasárnap (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Úgy érzed, egyesek csupán érdekből barátkoznak veled, pusztán ki akarják használni az általad nyújtott lehetőségeket. Ha eleve ilyen makacs feltételezésekkel vágsz bele, akkor sajnos esélye sincs annak, hogy az illető személyek bebizonyítsák az ellenkezőjét.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Hát ma igazán nem lehet okod panaszra: a csillagok a várakozásaidon felül támogatnak, kedveznek neked, segítenek. Van egy probléma, ami sokat nyomasztott az utóbbi időben, és amit nem tudtál eddig meg- és/vagy feloldani. Vasárnap váratlan megoldást találhatsz rá.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ha szingli, a mai napot nehogy otthon, bekuckózva töltsd! A Mars és a Vénusz is kedvez neked, és most igazán bárhol megismerkedhetsz valakivel, és ebben bizony a véletlen is a kezedre játszik majd. Menj strandra, parkba, uszodába!

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Ez a 4 csillagjegy lesz a legszerencsésebb júliusban a kínai horoszkóp szerint

Július 7-én veszi kezdetét a Kecske hónapja a kínai asztrológia szerint, ami az új kezdetek energiáit jelenti most nekünk. 4 csillagjegynek különleges szerencsét hoz ez az időszak.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Mostanság háttérbe szorítottnak, meg nem értettnek érzed magad, és ez bizony sérti a hiúságodat is. Mindez azonban csak tévedés, igazán sokan adnak a véleményedre, figyelnek a szavadra. Már ha nem gubózol be teljesen!

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Rád amúgy is jellemző, hogy minden kapcsolatában a háttérben megbújó motivációkat keresed. Ma valójában nem is nagyon kell keresgélni, mert ezek most a felszínre is bukkannak. Érdemes átbeszélni, ami most előjön.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Igazán nem érdemes a hétvégét vitával tölteni… Mielőtt megint összekapnátok valami apróságon, vegyél egy nagy levegőt, és inkább ne mondj semmit. Ha tovább tudsz menni az önuralomban, akkor elérheted, hogy a másik magától korrigál.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Ennek a 4 csillagjegynek különleges fordulatot hoz a július

Intenzív energiák hatnak ránk júliusban, és 4 csillagjegynek sorsszerű változást, nagy fordulatot hoznak. Ők valamiképpen új fejezetet nyitnak az életükben. Te vajon köztük vagy?

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Ma fontos felismeréseid lesznek. Ráébredsz, hogy bizony idővel a terveink, vágyaink, célkitűzéseink is változnak, és nem kell makacsul ragaszkodni az eredeti elképzelésekhez. Emelkedett, pozitív hangulat jellemző az estére is.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Meglepő nap lehet a mai. Olyan oldaladról mutatkozhat meg előtted a párod, amit eddig nem ismertél. De ettől csak még jobban tiszteled, szereted. Ha valaki beavat a bizalmába, még véletlenül se áruld el egy harmadiknak, amit hallottál.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Amit a mai napon megélsz konfliktusként, valójában már egy régi beidegződés, sérelem lenyomata a lelkedben. Ha ezt megérted, akkor képes leszel arra, hogy helyesen értékeld a konkrét helyzetet, és végre te is másként fogsz reagálni.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!