Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Kedden egy kisebb feszültség, vagy vita nehezítheti meg a napodat, aminek az oka egy elsőre jelentéktelennek tűnő dolog. Ne feledd, hogy az ilyesmi általában valamilyen a mélyben meghúzódó probléma jelzése, így a legjobb, ha nem tetézed még azzal, hogy te is ingerültebben reagálsz.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Hirdetés

Ma rá kell döbbenned egy ügy kapcsán, hogy valami, amit eddig helyesnek éreztél, mégsem vezet el oda, ahova szeretnéd. Ha így van, ne érezd visszalépésnek, vagy meghátrálásnak, ha módosítasz a dolgokon. Ha a körülmények változnak, neked is rugalmasnak kell lenned.

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Neked általában erős és megbízható az emberismereted, ma azonbancsődöt mondhat egy hozzád közelállóval kapcsolatos ügyben. Utólag rá fogsz jönni, hogy milyen jelekből lehetett volna olvasnod, és a legjobb, amit tehetsz, hogy levonod a megfelelő tanulságokat.

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Kedden valakit meg szeretnél lepni, vagy készülsz valamilyen alkalomra, vagy rá szeretnél jönni valaki indítékaira. Nem lesz túlságosan könnyű dolgod. Próbálj figyelni az elejtett szavaira, hogy ki tudd találni, mi jár a fejében.

Rák havi horoszkóp

Izgalmas napunk lesz kedden (fotó: Shutterstock)

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Egy ellentmondásos információ miatt zavar támadhat benned és nem igazán tudod eldönteni, hogy miként reagálj rá. Talán nem is kell tenned semmit még, egyszerűen meg kellene várnod, amíg többet lehet tudni a részletekről.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Kedden egy megérzésed olyan irányba vihet el, ami ellentmond a racionalitásnak. Nagy dilemma ez. Kövesd az intuíciódat, vagy inkább hallgass a józan eszedre? Lehet, hogy ezúttal akkor jársz a legjobban, ha vársz néhány napot a döntéssel.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

A világon minden számokból áll, és minden szám egy rezgés - így működik a számmisztika

Pitagorasz görög filozófus úgy gondolta, hogy az univerzumban minden számokkal magyarázható. A számmisztika szerint pedig minden számnak egyedi rezgése van, amivel leírható a valóság és benne minden élőlény is.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Ma sok múlik a hozzáállásodon. Ha csak azt veszed észre, csak arra figyelsz, ami gond, a és nem látod meg a jót is, azzal teljesen tönkre teheted az egész napi hangulatodat. Ne hagyd, hogy ez megtörténjen. Ne vedd túl komolyan a dolgokat és ne izgulj a mai napod eredménye miatt sem túlságosan.

.Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Néha negatív irányba működik a fantáziád, és egy probléma, amit felnagyítasz, a valóságban egyáltalán nincs akkora hatása az életedre, mint hiszed. Nem kellene ennyire törekedned a tökéletesre, és hogy ennyi irányban megfelelj az elvárásoknak.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Általában mindent a saját feladatodnak tekintesz, különösen, ha mindez valamilyen családodat érintő üggyel kapcsolatos. Ha úgy tetszik, a munka oroszlánrészét te végzed. Ma azonban, hidd el, örömmel átvállalja a környezeted a terhek egy részét!

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti holdhoroszkóp 2023. szeptember 18-24.: a Skorpió Hold szenvedélyt, a Nyilas Hold jókedvet hoz

A Skorpió jegyéből indul a Hold a hét elején, ami fokozza a szenvedélyt, az érzéseket, és aztán a tüzes Nyilas jegyében folytatja útját. Hogyan hat ez ránk? Heti holdhoroszkóp Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

A keddi nap különleges lehet számodra, mivel meglepetésben lehet részed. Egy régóta konfliktusos kapcsolatod ugyanis végre ismét a megfelelő mederbe terelődhet, aminek főleg az lehet az oka, hogy egy kicsit mindenki belefáradt már a harcba.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Bármennyire is azt hiszed, hogy neked minden helyzetben tökéletesen kell megoldanod mindent, ezt egyáltalán nem várja el tőled a család. Nem kell lenyűgöznöd senkit és arra sincs szükség, hogy mindent te magad csinálj.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Kedden ellentétbe kerül benned két érzés. Szívesen töltenéd az időt valakivel, aki fontos neked, de ugyanakkor az is kedvedre való lenne, ha egyedül lehetnél legalább néhány órát nyugalomban. Kis ügyességgel viszont mindkettő összejöhet.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!