Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A Plútó jegyváltása átalakítja a jövővel kapcsolatos elképzeléseidet. Most új meglátásban látod a dolgokat, és letisztulnak benned a dolgok, megérnek az elképzelések. Nagyszerű, de picit feszült időszak ez neked.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

A környezeted, a körülötted lévő emberek a legnagyobb erőforrásod, ha segítségre szorulsz. Ha ezt felismered, és tisztelettel, szeretettel bánsz velük, sokszorosan kapod vissza. Legyél a jövőben még kedvesebb a barátaiddal és törődj sokkal többet velük, mint eddig.

Bika havi horoszkóp

Hirdetés

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Nehezen vállalod fel a véleményedet. Annyira szeretnél mindenkinek megfelelni, hogy közben egészen háttérbe szorítod a saját érdekeidet. Ez ma nagyon élesen megmutatkozik egy nehéz helyzetben! Ez az, amin változtatnod kell.

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Nyitott elmével közeledj ma a külvilág felé és hagyd, hogy megérintsen, ami most odakintről feléd árad. Menj elébe az élményeknek, szívd magadba a környezet felől érkező ingereket. Ma ezeknek ezerszeres hatása lesz rád, és új felismeréseket hoz.

Rák havi horoszkóp

Nagy energiák hatnak ránk vasárnap (fotó: Shutterstock)

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Ma fontos és inspiratív nap vár rád, amelynek során könnyedén össze tudod rakni életed azon puzzle-darabkáit, melyek még hiányoznak. Ha jól figyelsz, fontos információkat, híreket kaphatsz és ezeket fel tudod használni akár saját jövőd újragondolására is.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Merész tervek érlelődnek benned. A Plútó ma visszalép a Bak jegyébe, és ad neked egy hatalmas energia-löketet, vállalkozó kedvet. Ma az Ikrek jegyébe lép a Merkúr is, az viszont valamifajta kettősséget jelent.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Te hajlamos vagy arra, hogy túlságosan is alkalmazkodj, és olyan dolgokat vállalj, amelyek egyáltalán nem valóak neked. Ne akarj ennyire megfelelni másoknak, járd inkább a saját utadat!

Mérleg havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

A Plútó visszalép a Bak jegyébe, ami hatalmas változásokat hoz

Június 11-én a Plútó visszalép a Bakba, ami drasztikus változásokat hoz. Még aznap trigonba kerül a Merkúrral, ami belép az Ikrekbe. Erős kettősség lesz az égen, ami föld és a levegő, vagyis a gyakorlatiasság és az elmélet ellentétét fokozza. Ezek nem állnak harcban egymással, ha megtaláljuk az összhangot, és ráébredünk, hogy a kettő együtt segíti a mindennapjainkat. Hogyan hat rád mindez? Horoszkóp a 12 csillagjegynek Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

A Plútó jegyváltása komoly változásokat jelez. Lehet, hogy a mai nap ez még egyáltalán nem egyértelmű, de csak figyelj, mert lassan fognak a dolgok felpörögni, de aztán csak győzd kapkodni a fejed.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Nehezen viseled el, ha megzavarják a nyugalmadat. Ma mégis össze kell szedned minden türelmedet, ha bírni akarod a nehézségeket. A családi békét fenyegetné veszély. A te higgadtságodon múlik, hogy lesz-e belőle vita, vagy elsimul.

Nyilas havi horoszkóp

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Drasztikus változásokra készülhetsz: a Plútó, ami az átalakulás bolygója, ma visszalép a jegyedbe, és ez annyira mélyen érinthet, hogy testi szinten is érezheted. Lehet, hogy álmatlanságban, vagy testi panaszokban nyilvánul meg.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Ma lehetőség szerint zárj ki minden problémát, ne foglalkozz a hírekkel. Figyeld meg a téged körülvevő természet szépségeit, élvezd a friss energiát. Felemelő érzést tapasztalsz majd, amely feltölt és ez az energia még nagyon sokáig felhasználható lesz a számodra.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Lehet, hogy változtatn kodellene a gondolkodásmódodon néhány dologban. Gyengeség ugyanis, hogy néha sokkal sötétebben látod a dolgokat, mint kellene és az embereket is hajlamos vagy negatívabban megítélni, mint azt megérdemlik. A saját boldogságod érdekében legyél sokkal pozitívabb!

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Nyári angyalhoroszkóp 2023.: ezt üzeni neked az őrangyalod a következő hónapokra

Minden lélek kap egy őrangyalt leszületése előtt, aki óvja az ártó hatásoktól, védelmezi és segíti egész életében. Ezt üzeni neked az őrangyalod a következő hónapokra! Nyári angyalhoroszkóp 2023 következik.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!