Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Csütörtökön úgy érezheted, hogy inkább félbehagynád egy tervedet, mert leküzdhetetlen akadályokba ütköztél. Próbáld kicsit lazábbra venni a dolgot, és átgondolni, tényleg megérné-e mindent eldobni egy rossz nap miatt. A másik, hogy bizony vannak olyan emberek melletted, akik mindig segíteni fognak.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Csütörtökön elbeszélhettek egymás mellett egy baráttal, ami nagy vitát szülhet idővel. Ne félj megmondani neki a véleményedet, mert még ha fájdalmas is, az igazság mindig becsülendő. Helyrehozhatjátok a nézeteltérést, ha mindketten tesztek érte erőfeszítéseket.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Csütörtökön fontos döntést kell hoznod, de nem tudod, mi lenne a jó irány. Érdemes elbeszélgetni egy olyan emberrel, aki már sokszor a segített neked a múltban. Olyan tanácsot kaphatsz, ami szinte biztosan megkönnyíti a döntést.

Ikrek havi horoszkóp

Csütörtökön az építő kritikát is könnyen félre érthetjük (Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

A Hold még csütörtökön is a Rák jelében jár, épp ezért a szokásosnál is érzelmesebben viselkedsz, reagálsz a környezeted jelzéseire. Van, aki kedveli ezt az oldaladat, és van, aki nem. Ne törődj a fanyalgókkal! Téged éppen ez a rengeteg érzés, hangulat tesz annyira izgalmas és kiismerhetetlen személyiséggé!

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Olyan embertől kapsz kritikát, aki eddig csak dicséretekkel halmozott el, és ez kicsit kibillent az egyensúlyból. Gondolj bele, valószínűleg az illető egyáltalán nem rosszat akart neked, inkább segítőszándékkal mondta el a véleményét. Ha mégis megbántva érzed magad, egyszerűen kérdezz rá a viselkedésének okára.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Csütörtökön annyi tennivaló szakad a nyakadba, hogy hirtelen nem is tudod, hova kapj. Természetesen mindenkinek most van segítségre szüksége, amit nyilvánvalóan csak és kizárólag te tudsz megoldani… Mi lenne, ha mégis rávennéd őket, hogy oldják meg a problémáikat nélküled?

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Bika éves horoszkóp 2024: szerelem, karrier, egészség

Nagyszerű évre számíthat mindenki, aki a Bika jegyében született az éves horoszkóp szerint. S hogy mi várhat rájuk a párkapcsolatban, párkeresésben, a munkájukban, karrierjükben? És mire figyeljenek, hogy megőrizhessék az egészségüket? Minden kérdésre választ ad a horoszkóp.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Olyasfajta szituációba sodor az élet, amelyben neked kell kimondania a végszót. Mivel azonban nem szereted az ehhez hasonló helyzeteket, megfordul a fejedben az is, hogy kihátrálsz a felelősség alól és egyszerűen menekülőre fogod. Nem kellene: ez nemcsak teher, hanem nagy lehetőség is!

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Egy jó barát komoly problémával küzd, te pedig nem szeretnéd tétlenül nézni a kínlódását. Nagyon jó, hogy segíteni próbálsz, csak hogy az a segítség, amely kéretlenül érkezik, a végén könnyen a visszájára is fordulhat, és nem azt éred el, amit eredetileg szerettél volna…

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Az egyik megjegyzésed csütörtökön csúnyán kiboríthatja a másik felet. Vigyázz, hogyan fogalmazod meg a véleményedet, mert gyakran előfordul, hogy az üzenetedet teljesen másképp értelmezi a környezeted. Érthető, hogy nem akarsz rosszat, de arra is figyelj, hogy meggondolatlanul ne mondj ki semmit.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Az Irgalom angyala vigyáz ránk november 28. és december 2 között

Daniel, az irgalom és kommunikáció angyala a november 28. és december 2. között születettek őrangyala, és Ő felügyeli ezt a néhány napos időszakot.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Érdemes lenne valakit keresni, akinek legalább részben átadhatsz a feladatokból. És most ne arra gondoljon, hogy csak te tudod az adott munkát megcsinálni. Lehet, hogy nem úgy, de más is képes jól elvégezni a feladatot. És így neked lenne könnyebb!

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Csütörtökön elképzelhető, hogy új barátságokat és kapcsolatokat kötsz. Az egyik újdonsült ismerős ráadásul idővel nemcsak a szívedhez nő, de nagyon fontossá is válhat. Ezenkívül kifejezetten segítőkész hangulatban leszel, ezért hálás is lehet mindenki.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Csütörtökön olyan feladatot kaphatsz, amilyet korábban még sosem csináltál, ezért fogalmad sincs, hogyan kezdhetnél egyáltalán hozzá. Épp ezért, mielőtt eltévednél egyedül a sötétben, érdemes tanácsot kérni egy baráttól.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!