Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Ha visszagondolsz, akárcsak a közelmúltra, láthatod, hogy olyan dolgokat is el tudtál érni, melyeket azelőtt szinte lehetetlennek tartottál. Kezeld megfelelően ezeket a sikereket. Legyél büszke és magabiztos, közben mégis alázatos a sors és a jó szerencséd irányába.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Legyél kedden egy kicsit nyitottabb a szokásosnál, és vedd a fáradtságot, hogy olyanok véleményét, érvelését is meghallgatod, akiknek egészen más a világszemlélete, mint a tiéd. Persze mindettől nem fogod meggondolni magad alapvető kérdésekben, és nem is kell, de színesedhet a látásmódod.

Bika havi horoszkóp

Hirdetés

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

A munkádat kicsit elhanyagoltad mostanában. Ha ez azért van, mert éppen nyaralsz, akkor ez természetes. Ha nem, akkor viszont azt jelzi, hogy ideje lenne végre szabadságra menned. Energiáid kimerültek, töltődésre vágysz. Add meg magadnak!

Ikrek havi horoszkóp

Valamilyen egészen meglepő lehetőséget tartogat mára a sors (Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Gyakran hagyatkozol a megérzéseidre, és jól is lövöd be az embereket ösztönösen. Kedden viszont könnyen előfordulhat, hogy tévesen ítélsz meg valakit. Igyekezz hát óvatosan kezelni a benyomásokat, és maradj a lehető legrugalmasabb!

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Lehet, hogy kedden sok mindenhez lenne kedved, de az szinte biztosan nem az, amit igazából tenned kell. Rázd meg hát magadat, és koncentrálj az aktuális feladatra, bármilyen nehezedre is esik mindez most. Minden más csakis utána jöhet.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Kedden, bár nem lesz könnyű, igyekezz ügyelni rá, hogy a figyelmedet megoszd a saját dolgaid és egy hozzád közelálló ember gondjai között. Valami fontosat szeretne ugyanis közölni veled, ezért ha most nem figyelsz rá, abból könnyen sértődés lehet.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti holdhoroszkóp 2023. június 19-25.: a növő Hold sikereket ígér

Nagyon kedvező hét jön, az újhold után közvetlenül erősen hat ránk a növő Hold, és segít a tervek megvalósításában. Heti holdhoroszkóp következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Kedden, ha nem vagy elég körültekintő, akkor egy félreértés vagy információhiány miatt valakit rosszul ítélhetsz meg, vagy egy helyzetben tévesen dönthetsz. Mindez megelőzhető, ha elég időt hagysz magadnak. De te alapból sem szoktál gyorsan és könnyelműen dönteni.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Igencsak szenvedélyes, sőt harcias hangulatban ébredsz hétfőn, ami azzal is járhat, hogy a nyelved sokkal élesebb, mint általában. Vigyázz, mert ebből konfliktusok adódhatnak. Ha legbelül úgy is érzed, hogy neked van igazad, igyekezz türelemmel lenni a környezeted iránt.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Nem kellene olyan makacsul ragaszkodnod a terveidhez. Főleg, ha az élet azokhoz semmilyen realitásalapot nem kínál. Azzal törődj inkább, hogy mi az, ami a jelenlegi helyzetben valóban kivitelezhető? E pontról kiindulva álmodj újat!

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2023. június 19-25.: Felpörögnek az események

Az újabb júniusi héten számos változás zajlik az égbolton is. A Nap belép a Rák jegyébe a nyári napfordulóval egyidőben, s innentől visszavonhatatlanul kezdődik a forró és remélhetően hosszú nyár. De vajon mi vár ránk ezen a héten?

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

A mai napon váratlan hírt, találkozást, megkeresést kaphatsz. Csak a józan eszedre hagyatkozhatsz most, de a korábbi tapasztalataid segítenek majd abban, hogy ki tudd szűrni, valóban jó-e ez a lehetőség, ez az ismeretség, ez az új személy, aki belép az életedbe…

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Valaki, akitől talán nem is számítanál ilyesmire, váratlanul romantikus jeleket küld neked, vagy valamilyen más módon értésedre próbálja adni, hogy nem vagy közömbös számára. Lehetséges az is, hogy te sem lennél ellene egy kis flörtnek az illetővel… Ha mindketten függetlenek vagytok, miért is ne?

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Újabban egyre inkább eluralja a gondolataidat a bizonytalantól való félelem. A legjobban talán az anyagi gondok nyomasztanak. Sokat tehetsz most azért, hogy ne így legyen, és a szerencsében is bízhatsz! Ne hagyd, hogy az aggodalom elvegye a valódi örömet.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!