Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Jól tennéd, ha kedden összeállítanál egy listát azokról a dolgokról, melyek prioritást élveznek és amelyeket eddig valamilyen okból elmulasztottál elvégezni. Ha úgy tetszik, pakold ki a csontvázakat a szekrényből. Főleg a munkával és a pénzügyekkel kapcsolatosan, mert ott hamarosan minden energiádra és figyelmedre szükséged lesz.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Kedden igazán irigylésre méltóan tudsz fókuszálni. Fordíts hát az energiáidat az olyan feladatokra, amelyek a legintenzívebb figyelmedet követelik és a rutinfeladatokat hagyd későbbre. Most oldd meg azt, amihez kell a tudatos jelenlét.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

A kedd legyen az a nap, amikor befejezed a megkezdett, le nem zárt dolgaidat. Varrd el a szálakat olyan projektek esetében, amelyek már egy ideje az asztalodon várakoznak, de ne feledkezz meg arról sem, hogy a ki nem beszélt feszültségek is egyre csak mélyülnek, ha nem zárjuk őket idejekorán rövidre.

Ikrek havi horoszkóp

November 14-én égi jelet kaphatunk (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Kedden elképzelhető, hogy egy nagy kísértésnek lehetsz kitéve, és az lesz a kérdés, a könnyebbik utat választod-e. Lehet, hogy sokak számára ez a legjobb megoldás, de nem biztos, hogy te is közéjük tartozol. Neked a lelkiismereted nyugalma a legfontosabb.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Ha választás elé kerülsz kedden, akkor lehet, lehet, hogy egy döntést a racionális és gyakorlatias szempontok alapján kell meghoznod, még akkor is, ha a szíved valójában mást diktálna. Néha azonban saját érdekünkben meg kell békélnünk a gondolattal, hogy nem lehet mindenkinek a kedvére tenni.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Néha még akkor is meg kell hoznunk egy döntést, ha nem vagyunk teljesen biztosak annak helyességében. Ma ilyen helyzetbe kerülhetsz, de hidd el, most egy rossz válasz is jobb lesz, mintha nem mondasz semmit. Hagyd, hogy menjenek a dolgok a maguk útján, és később is tudsz még korrigálni.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Most már igazán ne hagyd, hogy ma visszatartson a félelem, vagy a bizonytalanság, ha meg akarsz tenni, vagy el akarsz kezdeni valamit, amire már egy ideje talán készülsz. Nem kell mást tenned, mint belevágni és nem szabad túlgondolni a dolgokat. Ma erre jó alkalmad lesz, égi segítséget kapsz, és fellelkesít a Nyilas hold.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Nemcsak mi magunk, hanem a kapcsolataink is változnak. Ma történhet valami, talán nem is nagy dolog, ami miatt valakit a környezetedben másképpen láthatsz, mint azt megszoktad és ez egy új réteget adhat kettőtök kapcsolatához. Ez lehet egy izgalmas közeledés, vagy egy lassú távolodás is.

Skorpió havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

A hétvége horoszkópja 2023. november 11-12.: a Mars-Uránusz szembenállás hirtelen kirobbanó vitákat jelez

Ezen a hétvégén valóban törékeny lesz a béke... Egyes csillagjegyeket erősebben, másokat kevésbé érint a Mars-Uránusz szembenállás, de teljesen senki sem tudja kivonni magát a hatása alól. Tudatossággal viszont sokat tehetünk a nyugalom megőrzéséért. A hétvége horoszkópja következik.

Tovább olvasom

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Ma akármibe fogsz, az újabb és újabb feladatokat ad, és te talán úgy érzed majd, hogy egy végtelen történetbe keveredtél. Ez azért főleg rajtad múlik majd. Határozd meg előre, mit akarsz ma elintézni, a többit meg oszd be a hét többi napjára.

Nyilas havi horoszkóp

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Ma hiába akarsz jót, és szeretnél elrendezni egy vitás kérdést, lehet, hogy pont az ellenkezőjét éred el. Különösen akkor valószínű ez, ha erős felindulásból cselekszel. Hogy ezt elkerüld, csupán annyit kell tenned, hogy vársz még egy napot!

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Kedden pozitív jeleket kapsz, melyeket egy a környezetedben bekövetkezett változás indukálhat. Jónéhány dologban kedvezően alakulnak most a dolgok. Ehhez te leginkább azzal tehetsz hozzá, ha türelmesen kezeled a dolgokat.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Természetesen mindenki számára fontos a siker és a visszajelzés azzal kapcsolatban, ahogyan teszi a dolgát. Ma egy fontos dologban várhatsz a környezetedtől lelkesedést, bókokat, elismerést. Figyeld a jeleket! Egy ilyen helyzetben látszódik meg igazán, ki az, aki őszintén, a te oldaladon áll.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

2024, a Sárkány éve: hatalmas energiák ébredését jelzi a kínai asztrológia

A 2024-es esztendő a Fa Sárkány éve lesz, amit világszerte milliók várnak. Nem véletlenül: a kínai horoszkóp szerint olyan változások kezdődnek, amik pozitív irányban befolyásolják az emberiség sorsát.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!