Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A hétfő reggeleket nem sokan kedvelik, és téged most különösen rosszul érint ez a reggel a szuper hétvége után. A feladatok ilyenkor mindig megsűrűsödnek, és a kötelezettségeik nyomasztóbbnak tűnnek, mint máskor. És ez csak a kezdeti nehézség…

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Egy családtag vagy közeli ismerős miatt aggodalmaskodsz hétfőn. Nem árt, ha segítesz neki, de a baj, szerencsére közel sem akkora, mint amekkorának elsőre tűnik. A szeretted, rokonod figyelemre és vigasztalásra vágyik, és tőled meg is kapja ezt.

Bika havi horoszkóp

Hirdetés

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Összekuszálódtak a szálak a szingli Ikrek életében. Talán több vasat tartottál a tűzben, vagy más miatt érzel kétséget emocionális téren. Egy tisztázó beszélgetés sokat segíthet, hogy felszabadítsd a lelkiismeretedet. Persze, ez esetben jobb, ha nem az érintetteknek öntöd ki a lelked.

Ikrek havi horoszkóp

Hétfőn mindenképpen a kompromisszumokra érdemes törekedni (Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Hétfőn végre nyugodt, kiegyensúlyozott napra számíthatsz. Szinte a munkahelyeden lesz alkalmad kipihenni a hétvége vagy nyaralás "fáradalmait". Inkább csak a rutinmunkákra kell most koncentrálnod, ami neked meg fél gőzzel is menni fog.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Hétfőn a Hold a Mérlegbe lép, ami növeli a kompromisszumkészséget. Hát nem mondhatjuk, hogy feleslegesen: mostanában ugyanis megmakacsoltad magadat némely témában, és közben nem vetted észre, hogy leginkább a saját helyzetedet nehezíted a rugalmatlanságoddal. Ma végre engedsz…

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Anyagiakat is érintő kérdésekben érdemes lenne még néhány napot várni a döntéssel. Talán még nincs meg minden szükséges információ, ami ehhez kell. A jó elhatározáshoz szükséged lesz, hogy teljesen tisztán láthass minden apróbb részletet is. Hétfőn még nem tudsz mindent.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Próbatétel a négyzeten: hétfőn nem lesz könnyű dolgunk

Amilyen csodálatos lesz az egész hét, valójában olyan nehezen indul. Hétfőn dupla kvadrát lesz ugyanis az égen, ami kemény próbatételt jelenthet mindenkinek. A horoszkóp javaslatait mindenképpen érdemes megfogadni, és akkor nem lehet baj.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Hétfőn már átlép a Hold a Mérleg jegyébe, amivel érzékenyebbé is tesz téged, de némiképp a helyzetedet is javítja. Valójában minden akadályon úgy hatolsz át, mint kés a vajon. Elérheted a céljaidat méghozzá úgy, hogy közben hajlékonyan alkalmazkodsz a körülményekhez.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Mostanában folyton ellenségeket keresel, így nem véletlen, hogy találsz ott is, ahol pedig nem lenne okod a félelemre. A feszültségek fölösleges szítása helyett inkább próbáld meg barátokká változtatni a vélt ellenségeket. Hidd el, ez legalább olyan könnyű, mint fordítva.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

A családban adódhatnak kisebb konfliktusok, vagy valamilyen más módon, de az biztos, hogy nem múlik el nehézség, vita nélkül a hétfői napod. Annál könnyebben leszel túl az egészen, minél könnyedebben és bizakodóbban fogod fel. Szereted a kihívásokat, tekintsd ezt is annak.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti szerelmi horoszkóp 2023. június 24-30.: Csodát élhetünk át ezen a héten

Az utolsó júniusi héten valódi csodát élhettek meg a pároddal, de azoknak is sok örömben lehet részük, akik még keresik a társukat. A bolygók támogatják a harmóniát, békét, szeretetet. Éljétek meg!

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Akkor is hajlamos vagy a végsőkig ragaszkodni az elhatározásodhoz, ha közben tudod, hogy semmi esélyed a megvalósításra. Ezzel senki másnak, csakis magadnak okozol fölösleges frusztrációt. A rugalmasság is erény, attól te még ugyanúgy szilárd jellem vagy. Hétfőn erre világítanak rá az események!

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Hétfőn igen tiszták a gondolataid: sok mindent jobban átlátsz, ami eddig homályban volt előtted. Az elgondolásokat azonban még nem kell, hogy azonnal tett is kövesse. A mai nap legyen az érlelődésé, a mérlegelésé. Várj a döntéssel legalább holnapig!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Empatikus és kedves ember vagy. Ez sokakat arra késztet, hogy hozzád forduljanak tanácsért, segítségért. Az is előfordulhat, hogy a saját családodban válsz közvetítővé az emberek között. Ez egy olyan feladat, amit nem kerülhetsz ki. De te ezt élvezed, nem igaz?

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!