Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Hajlamos vagy túltervezni magad, ezért kisebb zavarokra, félreértésekre számíthatsz, amiket nem lesz könnyű kimagyarázni. Mint mindig, hétfőn is a legjobb út az őszinteség lehet, a szépítő hazugságokat ugyanis már nem tudod fejben tartani…

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Párkapcsolatodban folytonos konfliktus forrása, hogy mindketten mást akartok. Nem lehetetlen azonban az összhangot megtalálni, ha igazán vágytok a másik társaságára. A bolygók segítenek benne, hogy meglásd a kompromisszumok lehetőségét.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Hétfőn képes leszel a rejtett összefüggéseket is azonnal meglátni. Értékes felismeréseid lehetnek a jövőbeni tervekkel kapcsolatosan. Az is lehetséges, hogy olyan munkalehetőséget kapsz, amit vétek lenne visszautasítani.

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Begubózol magadba, valami bánthat. Pedig nyitnod kellene, ha tényleg akarod a megoldást. Fordulj nagyobb nyitottsággal és szeretettel párod felé, és tárd ki előtte a szívedet. Olyan válaszokat kaphatsz hétfőn, amelyek igencsak meglepnek…

Rák havi horoszkóp

Fotó: Shutterstock

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Vigyázz a temperamentumodra! Hétfőn képes lehetsz arra, hogy jobban az emberek szándékai mögé láss, ezért észreveszed azt is, ami nem fog tetszeni. Ez pedig kisebb nézeteltéréseket, konfliktusokat eredményezhet.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Hétfőn a Szűznek különösen erős megérzéseket jeleznek a bolygók. Most képes leszel egyszerre összpontosítani a részletekre és a nagy egészre is, ami valljuk be, olyan nagyon nem jellemez téged. Jó döntéseket hozhatsz az üzletben és a magánéletben egyaránt.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

A rosszindulatú pletykák, bármekkora igazságtartalommal bírnak is, mégsem fedhetik a valóságot. Mielőtt alaptalan vádaskodásba kezdenél, járj utána a körülményeknek. Lehet, hogy épp az ellenkezője igaz annak, amit valakiről hallottál…

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Anyagilag kedvező lehet a hétfő: kisebb-nagyobb összeghez juthatsz ugyanis váratlanul. Nem mintha nem dolgoztál volna meg érte, de talán már le is mondtál róla, vagy egész egyszerűen elfeledkeztél erről a járandóságról.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

A bolygók szerint egészen új nézőpontból láthatsz és értékelhetsz bizonyos dolgokat, így újszerű megoldást is találhatsz a problémákra. Remek nap ez kivételes lehetőségekkel, csapj le rájuk!

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Márciusi havi horoszkóp: sorsfordító változásokat hoz a Szaturnusz és a Plútó jegyváltása

Március 7-én Szaturnusz, a nagy sorsbolygó vált jegyet, 23-án pedig a Plútó - hatalmas energiák hoznak nagy változásokat március folyamán. S mi minden vár az egyes csillagjegyekre? A márciusi havi horoszkópból minden fontos részlet kiderül!

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Valaki előszeretettel kavargatja a környezetedben az állóvizet. Mielőtt lelkesen belevetnéd magad a vélemények és indulatok forgatagába, gondold végig: téged is közvetlenül érint mindez? Mert, ha nem, akkor kár belekeveredni…

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Rengeteg ismeretséget köthetsz mostanában: el kéne gondolkoznod, vajon tényleg érdemes-e mindenkire ennyi időt pazarolni. Mit szólnál, ha kicsit a saját társaságodban időznél? Törődhetnél mondjuk többet a családtagokkal.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Hétfőn még saját magadon is túltehetsz az ingatagságban. Óránként változik a véleményed, attól függően, hogy éppen kivel beszélsz. A döntést nem neked kell meghozni, de segíthetsz a különböző véleményeket összhangba hozni.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Portál napok 2023-ban: a maják hite szerint ilyenkor ablak nyílik más dimenziókra

A maják ismerték a Föld ciklusait, és pontos csillagászati tudásuk is volt. Hitük szerint vannak napok, amikor kapu nyílik a különböző dimenziók felé. Jobb ilyenkor az óvatosság, ugyanakkor ha hagyjuk az intuíciónkat "dolgozni", különleges felismeréseink lehetnek. Lássuk, mikor lesznek portál napok 2023-ban!

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!