Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Talán kicsit gyengébbnek érzed magad, mint amilyen korábban voltál. Bizony testedre is, lelkedre is ráférne egy kis tunningolás. A hosszú hétvége erre ideális alkalmat nyújthat. Élj a lehetőséggel! Pihenj sokat, napozz, egyél finomakat!

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Mostanában sokkal összeszedettebbnek és fegyelmezettebbnek kell lenned, mert az események felpörögnek, és kibillentenek a megszokott kerékvágásból. Egy barát sokat segíthet kiegyensúlyozni a lelkedet. Főleg, ha kicsit átadod magad a május elsejei vidámságnak!

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Ismerőseid csak viccelődnek, de ez most mégis nagyon betalál. A szavak ugyan mélyen sérthetnek, de nem azért, mintha bántani akarnának. Ha mégis fáj, akkor inkább azon gondolkozz, hogy mivel tapintottak ennyire az elevenedre.

Ikrek havi horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. május 1. (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Egy ismerősöd, akit eddig barátodnak véltél, teljesen összezavarhatja a lelkedet. Valamit megtudsz tőle, vagy róla, amit álmaidban sem gondoltál volna. Pedig, ha jobban magadba nézel, voltak előjelek. Ne ítélkezz azért túl szigorúan!

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Egy különös meghívás kavarja fel körülötted a csendes állóvizet. Olyan emberek társaságába keveredhetsz hétfőn, akik eddig nagyon is távol voltak az érdeklődési körödtől. Ne félj az újtól, meg fogsz lepődni!

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ma sok jó programlehetőséged adódik, és nagyon rossz ötlet lenne, ha nem mennél el egyre sem. Ne gubózz be, itt az ideje, hogy kibújj a csigaházadból a napfényre! Az aktív kikapcsolódás az, amire igazán szükséged van, nem az alvás!

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Hétfőn valami, vagy valaki megint felboríthatja a terveidet. Ettől kissé ideges leszel, pedig lehet, hogy inkább örülnöd kellene. Később kiderülhet, hogy, ha minden a terv szerint alakult volna, rosszabb is lehetett volna. Lásd meg a jót a bajban!

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Ne keress ellenségeket! Ma hajlamos lehetsz arra, hogy minden megjegyzésben, minden kis csipkelődésben a személyed elleni támadást vélj felfedezni. Nyugodj meg, ez koránt sincsen így. Van olyan kritika, amit elfogadhatsz.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

A mai napot szenteld a barátoknak, a szórakozásnak. A bolygók kedveznek neked, így maximálisan kiélvezheted az ünnepnap adta örömöket. Még arra is ráébredhetsz, hogy egy barát többet jelent neked.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2023. május 1-7.: Megnehezíti a hetet a félárnyékos telihold

Pénteken a Skorpió jelében lesz telihold, amely azért szokatlan, mert a részletes holdfogyatkozás hatására félárnyékos lesz. A telihold alapvetően is hozhat nehézségeket, de ez a mostani még inkább fokozhatja a problémákat. A legfontosabb, hogy legyél türelmes, higgadt, visszafogott, akkor nem lehet baj.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Sűrű programra számíthatsz a mai napon, de biztos lehetsz abban, hogy jól fogod érezni magad. A család ma jó társaságot jelent, habár valószínűleg jelentős összegeket kell majd rájuk költened. De a mosolyuk megéri az árát.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Nehezen viseled ma a mellébeszélést, és ez a baráti kapcsolatokban hozhat vitát. Szinte nekiszegezed az igazságot, vagy amit annak tartasz, a másik embernek, és ezt a többiek támadásnak is vélhetik. Legalább tegyél néhány udvariassági kört, mielőtt a lényegre térnél.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Rád férne a kikapcsolódás, de nem biztos hogy a nagy tömegben való szórakozás most pont megfelelne. Ha azonban egy barátnak már megígérted, akkor nem vonhatod ki magad a programból. De azért adj egy kis időt magadnak is, nyugalomban, egyedüllétben.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

5 ok, hogy miért ne kezdj az egyes csillagjegyekkel

Most felfedjük az igazságot, és megnézzük, hogy mi azok a tulajdonságok, amik igen csak megnehezítik az együttélést egy-egy csillagjeggyel. Ki az, aki kiakad, ha egy mosatlan is hagysz magad után, és ki az, aki minden barátoddal flörtölni fog? Horoszkópunkból most megtudhatod, hogy mi az az 5 indok, ami a kapcsolatodat totális rémálommá változtatja.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!