Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Sok új élmény és hatás ér szombaton. Nem mindegyik kellemes, és lehet egy-két vita, koccanás is valakivel a környezetedben, de alapvetően mégis elégedett, vidám a napod. Azok ugyanis, akik a legkedvesebbek neked, csupa szeretettel és megértéssel vesznek körbe.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Rég jártál már moziban, vagy kiállításon, koncerten? A bolygók szerint most a művészi élmény az, ami segít kizökkenni a hétköznapokból! Válassz valamilyen kulturális programot délutánra, estére. Ha szingli vagy, egy barátod bemutathat egy ígéretes személynek.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Nagyszerűen alakul a hétvége! Valószínűleg nem csak pihenéssel, mert sok a kerti munka, vagy a házban vannak teendők, intézni való is lehet, de ez mégsem az a munka, mint amit hétköznap kell végeznie. Van is kedved tevékenykedni, és este még valami extra program is vár.

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Te azok közé az emberek közé tartozol, akinek nem terhesek a családi összejövetelek. Szívesen meghallgatod idős rokonaidat, válaszolgatsz kérdéseikre. Jó volna, ha futná a türelmedből a nehezebb napokban is.

Rák havi horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. május 6. (fotó: Shutterstock)

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

A bolygók jelzése szerint egy nehéz kérdés foglalkoztat, annyira, hogy még szombaton is nehezen kapcsolsz ki. Hallgasd meg mások véleményét is, nem feltétlen aszerint kell cselekedned, csupán vedd figyelembe, hogy mit mondanak. S csak azt fogadd el, amivel egyetértesz.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Az elmúlt napokban már tapasztalhattad, hogy nehezen koncentrálsz a feladataidra. Több pihenésre van szükséged, sőt egy kis levegőváltozást is beütemezhetsz a hétvégi napokra. Ha van lehetőséged egy kis kiruccanásra, akár csak egy másik várost vonattal felkeresni, akkor mindenképp élj vele!

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Most szinte fürdőzöl mások csodálatában, elismerő pillantásaiban. Igazán jó most a kisugárzásod, bárkit az ujja köré csavarsz, akit csak akarsz. Ha szingli vagy, akkor most keresned sem kell a lehetőségeket. Talán már túl sok is a jelentkező.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Ma váratlan érdeklődés ébred benned valaki iránt. A bolygók mutatják a szenvedélyt, amivel felé fordulsz. Az is lehetséges, hogy ez egy intellektuális érdeklődés, és lenyűgöz a másik tudása, humorérzéke.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Új, közös élményekre lenne szükségetek a pároddal. Talán nehezen értettetek szót mostanában, de ez csak annak a jele, hogy túl sok a hétköznapi stressz. Ne hagyd magad, inkább szakadjatok ki egy kicsit a mindennapokból.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Ennek a 4 csillagjegynek spirituális ébredést hoz a félárnyékos Skorpió telihold

A Skorpió-telihold nagy lelki energiákat mozgósít mindenkiben. A megérzéseink, intuícióink hihetetlenül erősek lesznek, ezekre most érdemes nagyon figyelni. 4 csillagjegynek olyan felismerései lesznek, amik elindítják őket a spirituális ébredés felé.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Ma különleges napra ébredhetsz: olyna pozitív energiák hatnak rád, hogy több vágyad is teljesülhet. A párod ma olyan helyre hív, ahová már nagyon régen nem jártál. Úgy látszik, újra meg akar hódítani.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Ma nem bírod az unalmat, a monoton, rutinszerű feladatoktól ezért a falnak tudnál menni. Tegyél hát valami különlegeset! Esetleg az is elég lehet újdonságnak, ha igazán nyitottan fordulsz mások felé. Hagyd magad meglepni!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Igazán értékes és mély beszélgetést folytathatsz ma valakivel. Talán nem is számítottál rá, hogy így alakul ez a találkozás. Ha szingli vagy, ez többet is jelenthet mint elmélyülő barátságot. Ez lehet egy komoly lelki kapcsolat kezdete is.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Májusi kínai horoszkóp: izgalmas fordulatokat hoz a Kígyó hónapja

Mi minden vár az egyes csillagjegyekre a kínai asztrológia szerint? Május a Kígyó jegy uralma alá tartozik, ami komoly változásokat jelez!

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!