Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Attól érzed magad igazán jól, ha te diktálhatod a feltételeket, és irányíthatsz. Ma viszont lehet, hogy ezt a pozíciót át kellene adnod valaki másnak és neked egy lépéssel hátrébb kellene lépni. Hidd el, most ezzel jársz jobban!

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Ma átlép a Hold a Bikába, ami délután már csupa jó érzéseket hoz neked - úgy érzed, végre kényelmesebb tempót diktálnak a körülmények, és van időd végiggondolni a dolgokat. Jó hírt kaphatsz egy régi baráttól.

Bika havi horoszkóp

Hirdetés

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Lehet, hogy nem vagy teljesen tudatában, de ma egy jelre vársz, ami segít neked egy az életedet befolyásoló fontos döntésben. Tartsd nyitva a szemed és a füled, figyeld a telefonodat, és olvasd el az üzeneteidet. Ma befuthat az, amire vártál, de talán nem pontosan olyan formában, mint amire számítasz.

Ikrek havi horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. május 17. (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Elkerülnek a viták, ma végre konfliktusmentes napra számíthatsz. Még azokkal is harmonikus lehet a viszonyod, akikkel egyébként kutya-macska barátságot tartasz fenn. Használd ki ezt az időszakot a régi problémák megoldására!

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Ma ne gondold túl a dolgokat akkor, amikor nem alakul minden úgy, ahogyan szeretnéd. Menj végig szépen a listádon és igyekezz minél többet elvégezni róla. Ami pedig elmarad, azt megcsinálod máskor.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Használd ki a mai nap pozitív kisugárzását arra, hogy elintézd azokat az ügyeidet, melyeket már halasztgatsz egy ideje. Ma ugyanis nem csak belőled árad a jókedv és kedvesség, hanem mindezt vissza is kaphatod a környezetedtől.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Szerdára azt üzenik a bolygók, hogy ha ki akarsz állni egy ügy mellett, és fontos neked a siker, akkor nagyon fontos, hogy azonosulni tudj vele. Ha nem is hiszel benne igazán, akkor azt sem várhatod el, hogy más higgyen. Győzd le végre a kételyeidet!

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Bármilyen nehezedre esik is, ma állást kell foglalnod bizonyos kényes kérdésekben. És muszáj lesz pártatlannak maradnod, habár olyasvalakiről is szó lehet, aki nagyon fontos neked. Uralkodj az érzelmeiden ez ügyben!

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Az szuper, hogy teljes erőbedobással hasítasz a céljaid felé, időnként azonban nem ártana megállni és átgondolni újra, hogy minden érvényes-e még. Például azt, hogy még mindig helyes-e az irány, amelyet régebben kitűztél magad elé, vagy esetleg módosítani kellene. Ma értékes meglátásaid lesznek!

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Ez a Tarot kártyád a csillagjegyed szerint - megmutatja az életfeladatod

A Tarot több mint jóskártya: az önismeret, sorselemzés eszköze. Minden csillagjegyhez tartozik egy Tarot kártya, ami ősi üzenetével felfedi a csillagjegy életfeladatát!

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Még ha a tények egyértelműnek is mutatnak valamit, akkor is igyekezz kicsit mögéje nézni a dolgoknak. A felszín néha egészen más mélységet takar. Egy komoly döntés meghozatala előtt érdemes lenne mélyebbre ásni.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Azt is lehet jelnek venni, ha túlságosan nehezen döntesz egy ügyben… Talán nincs is még itt az idő. Várj egy kicsit, amíg lezajlik benned az a változás, amely most megakadályoz a helyes irány kijelölésében. Csak akkor cselekedj, ha nincs már benned kétség.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Egy fontos változás első napja jött el, vagy éppen ma fejeződik be valamilyen jelentős dolog az életedben. Bárhogyan is lesz, jegyezd fel a mai dátumot, mert még az is lehet, hogy később válik csak egyértelművé, miért is nevezetes ez a nap.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Stabilitást és bőséget hoz a Bikába lépő Jupiter

Május 16-án a Bikába lép a Jupiter, és több mint egy évig ott is marad. Ez végre stabilitást és jólétet hoz mindenkinek. Az elmúlt hónapok indulatos, akaratos, ellentmondást nem tűrő időszaka után igazi megnyugvást jelent. S hogyan hat mindez az egyes csillagjegyekre? Horoszkóp Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!