Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Vasárnap erős lehet benned a fogékonyság a kevésbé megszokott dolgok iránt. Ráadásul ezt tovább erősíti valaki, aki vonzó és érdekes magyarázatokkal szolgál számodra az élet bonyolult rejtélyeire. Légy óvatos azonban, mert bármilyen jól hangzik, amit mond, nem biztos, hogy igaz is…

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Érdekes találkozásban, beszélgetésben lehet részed. Megismerkedsz valakivel, és az ügy, amellyel foglalkozik, erős hatással lesz rád. Ha érdekel a téma, kutass, keress és gyűjts be további információkat, mert lehet, hogy neked is dolgod lesz vele.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Vasárnap szinte beleláthatsz a körülötted lévő emberek gondolataiba, így nagyon nehéz lesz eltitkolni előled bármit is, legyen az egy titok, vagy akár egy hátsó szándék. Használd ezt a képességedet és hagyatkozz a megérzésedre akkor is, amikor valaki egy ajánlattal keres meg.

Ikrek havi horoszkóp

Vasárnap vegyes hatások érvényesülnek (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Vasárnap egy barátság valahogy az üzlettel kapcsolódhat. Egy ajánlat, vagy egy közös munka, vagy akár kikapcsolódás lehetősége komolyan beindíthatja a fantáziádat. Szellemileg ráadásul most a csúcson vagy, úgyhogy pörögjenek azok az agytekervények!

Rák havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

A hétvége horoszkópja 2023. november 18-19.: kikapcsolódásra, pihenésre tökéletes ez a két nap

Vegyes hatások érvényesülnek a hétvégén, vasárnap 4 fényszögből 2 harmonikus, 2 diszharmonikus - ez a hétvége most tényleg a kikapcsolódásnak, pihenésnek kedvez. Horoszkóp következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

A vasárnap talán egy konfliktussal indul, de ne aggódj, mert valószínűleg ez lesz a nap mélypontja és innen már csak felfelé vezet az út. Ráadásul most egy új lehetőség kapujába is kerülhetsz. A nap végén már másra se tudsz gondolni, csak az előtted álló élményekre.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Szép napod lesz vasárnap, ráadásul részévé válhatsz valaminek, ami elégedettséggel és örömmel tölthet el. Talán mindez egy munkával kapcsolatos újabb lehetőség, vagy lépcsőfok, de az is lehet, hogy egy társaság, vagy egy közösség fogad be maga közé.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Egy emberben csalódhatsz, de ne feledd, jobb a tisztánlátás! Lekerül ugyanis rólad az a bizonyos rózsaszínű szemüveg és meglátod nélküle, hogy milyen ember az illető valójában. Most az a nagy kérdés, hogy így majd milyen szerepet tölt be az illető a további életedben.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Vasárnap szükség lesz a diplomáciai érzékedre és profin kell kezelned valakit, aki közel áll hozzád, és akinek enyhén szólva is bonyolult a lelkivilága. Tartózkodj az éles megnyilvánulásoktól vele kapcsolatban és ne is indulatoskodj.

Skorpió havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Tízmilliószoros napok 2024-ben: ezek a legfontosabb tudnivalók

A tízmilliószoros, teremtő napokon a jócselekedetek, pozitív gondolatok, szeretet ereje visszaszáll ránk - méghozzá tízmilliószoros erővel. Érdemes máris feljegyezni, mikor lesznek 2024-ben ezek a különleges, szent dátumok.

Tovább olvasom

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Vasárnap egy kellemetlen ember próbál a közeledbe férkőzni, vagy felvenni veled a kapcsolatot. Nem könnyű az ilyen helyzeteket elegánsan kezelni, úgyhogy készülj fel valamilyen ártatlan kifogással és ügyelj arra is, nehogy belesétálj egy csapdába.

Nyilas havi horoszkóp

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Vasárnap el kell döntened, hogy miként kezeled egy illető dühös kitöréseit és váltakozó hangulatát. Lehetsz türelmes és megértő, de azért nem muszáj annak lenned. Nincs kőbe vésve, hogy neked mindenki hisztériáit el kell viselned.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Lehet, hogy ma úgy alakul, hogy nemet kell mondanod valakinek a kérésére időhiány, vagy éppen pénzhiány miatt. Talán most egy kicsit részletesebben is el kell majd magyaráznod az okokat, de biztosan megérti az illető, hogy a te erőforrásaid sem mindig végtelenek.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Vasárnap az intuíciód igen magas szinten működhet és még olyan dolgokat is megfigyelhetsz, amelyek a szemed elől rejtve történnek. Egy tekintet, egy félrenézés, vagy egy apró gesztus is megvilágíthat előtted ma titkokat. Persze ennek nem biztos, hogy mindenki annyira örülni fog körülötted.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti holdhoroszkóp 2023. november 13-19.: a Skorpió újhold testi-lelki gyógyulást hozhat

A hétfői újhold a regenerációt segíti, keddtől pedig már a Nyilasban jár, ami lelkessé és optimistává tesz. Heti holdhoroszkóp következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!