Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Jó nap lesz a mai a Kos jegy szülöttének - hirtelen nagy változások nem várhatóak, de csendben, szinte észrevétlenül, a háttérben jó lehetőségek alakulnak. Ahhoz, hogy élni tudj velük, most először is a kivárás technikáját kell alkalmaznod.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

A szerencsecsillagod felragyog, az újhold a te jegyedben van ma, ráadásul a Jupiter is belépett már ide. A mai napon az álmai, vágyai a felszínre törnek, és minden támogatást meg is kap ahhoz, hogy valóra tudja őket váltani. Összefuthat valakivel, aki konkrét segítséget is jelent. A szerencse is kopogtathat az ajtaján, váratlan meglepetés, egybeesés, vagy nyeremény formájában.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

A mai újholddal jó időszak elé nézel. Olyasmiket, amikkel nem boldogultál, vagy esetleg amit az utóbbi időben elrontottál, most lesz esélyed jóvátenni. Vagy legalábbis elindulhatsz egy úton, hogy tisztába tedd a dolgokat. Az élet jó lehetőségeket kínál, vedd észre!

Ikrek havi horoszkóp

Új ajtókat nyit meg előttünk az újhold (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Az újholddal friss energiák érkeznek az életedbe. Talán úgy érzed, mintha helyükre kerülnének egy feladvány darabjai, és ezzel egészen új értelmet nyernének az események. Értékes felismerések jönnek a mai újholddal.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Úgy érzed, valami végre megoldódott, valami gond, mint egy kő leesett a szívedről. A helyzetedet ugyan ez még egyelőre csak nem könnyíti meg azonnal, de lehetőséget ad az újrakezdésre. A tapasztalat szükséges volt, ne bánj semmit!

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

A mai nappal új ajtók nyílnak meg előtted, de kell bátorság ahhoz, hogy be merj lépni rajtuk! Egy olyan találkozásban is részed lehet, ami nagyon felkavar, és régi érzéseket ébreszt benned fel. Ha szingli vagy, ez lehet a nagybetűs szerelem is.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Ma minden, amibe belekezdesz, hosszú távon is stabilnak és sikeresnek ígérkezik. Használd ki ezeket a jó energiákat arra, hogy teljesítsd, valóra váltsd néhány régóta halogatott álmodat, tervedet.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

A pénteki újholddal sok szerencsés energia érkezik az életedbe. Kamatoztatni tudod a tehetségedet, és minden, amibe mostanság belekezdesz, sikeresnek ígérkezik. Nemcsak a Hold, hanem a Bika jegyébe lépő Jupiter is támogat ebben.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Holnap a Mars az Oroszlánba lép, de te már nagyon is érzed ezt az erőteljes, tüzes energiát. A határozottság erény, de az már kevésbé, ha a legkisebb konfliktus miatt is azonnal szélsőséges reakciókra ragadtatod magad. Próbálj meg lecsillapodni!

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Ez a Tarot kártyád a csillagjegyed szerint - megmutatja az életfeladatod

A Tarot több mint jóskártya: az önismeret, sorselemzés eszköze. Minden csillagjegyhez tartozik egy Tarot kártya, ami ősi üzenetével felfedi a csillagjegy életfeladatát!

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Fontos persze a tervezés, a stratégia, de az is, hogy időnként teret adj a spontaneitásnak! Ma a horoszkóp jelzése szerint éppen erre lenne szükség: picit sodródni az árral, és hagyni, hogy működjön a véletlen, a szerencse.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Egy váratlan találkozás, különös egybeesés indíthat el ma szerencsés szálakat az életében. Ennek a munkához, magánélethez egyaránt köze lehet, attól függően, hogy épp mire fókuszál az életében. Irányítsa a képzeletét, mert most a pozitív gondolkodással teremteni is lehet.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Az újhold nagyon kedvező neked, annál is inkább, mert a stabilitást hozó Bika jegyében születik meg. Neked szükséged van a leföldelt energiákra ahhoz, hogy hatékonyan tudj működni, most pedig éppen ezt kapod meg az égiektől.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Stabilitást és bőséget hoz a Bikába lépő Jupiter

Május 16-án a Bikába lép a Jupiter, és több mint egy évig ott is marad. Ez végre stabilitást és jólétet hoz mindenkinek. Az elmúlt hónapok indulatos, akaratos, ellentmondást nem tűrő időszaka után igazi megnyugvást jelent. S hogyan hat mindez az egyes csillagjegyekre? Horoszkóp Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!