Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A Mars ma az Oroszlán jegyébe lép, ami nagyon feltüzel. Vigyáznod kell, mert most bizony sebeznek a szavaid, tetteid, még ha nincs is benne semmi szándékos. Ha szingli vagy, és beveted magad, akkor most nagy sikereket arathatsz.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Már a Bika jegyében jár a Jupiter, és a bőség, szerencse energiái erősíti fel az életedben. Ma is lehet egy egybeesés, véletlen, ami a segítségedre van, és valamilyen rejtélyes módon megkönnyíti az életedet.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Te igazán türelmes vagy, ezért mindenkinél könnyebben viseled el mások érzelmi kitöréseit, hazugságait, átlátszó játszmáit. Ma azonban valaki túllő a célon, és most már bizony muszáj lesz kiállni önmagadért!

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Valami, vagy valaki megint felboríthatja a terveidet. Ettől kissé ideges leszel, pedig lehet, hogy inkább hálásnak kellene lenned. Később kiderülhet, hogy ha minden a terv szerint alakult volna, azzal egész biztos nem lennél elégedett.

Rák havi horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. május 20. (fotó: Shutterstock)

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

A Mars ma belép a jegyedbe, ami bizony megsokszorozza az akaraterődet, de vigyázz, mert agresszívabbá is tehet. Ha tudod pozitív módon használni ezt a nagy energiát, akkor most bármire képes vagy!

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Türelmetlenül vársz egy hírre, mert úgy érzed, ezen múlik sok dolog folytatása. Nyugodj meg, mindennek el fog jönni az ideje. Addig is, amíg a várva várt dolog megtörténik, van mit tökéletesítened a körülményeken. Az is számít!

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Egy régi barát közelségére vágysz. A társasága nemcsak azért hat rád megnyugtatóan, mert személyében visszaidézel jó élményeket. Most még valami mással, többel is a hasznodra lehet. Majd kiderül, hogy mivel is.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

A Jupiter a Bika jegyében sok szerencsét és kedvező helyzeteket jelez. Ma nagyon jól érzed magad baráti társaságban, és szükséged is van rá, hogy egy picit ellazulj, kikapcsolódj. Váratlan jó hírt is kaphat.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Szombaton romantikus napra számíthatsz. Hiába minden teendő, intézni való, neked csak egy valakin jár az eszed. Ha eddig nem tetted volna, hívd fel, beszélj meg vele egy találkozót! A bolygók támogatják a kapcsolat kibontakozását!

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

A hétvége horoszkópja május 20-21.: felforgató energiák hatnak ránk a következő két napban

Két nagy bolygó is jegyet vált, ami segít átbillenni a holtponton, vasárnap pedig a Mars és a Plútó kerül szembe egymással, ami hatalmas feszültséget jelent. A hétvége horoszkópja következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Érdemes most keményebb fába is vágni a fejszédet, mert most hatalmas erőkkel bírsz: a Mars az Oroszlán jegyébe lép ma, és segít mindenben. Olyan problémát is megoldhatsz, ami eddig talán reménytelennek tűnt fel.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

A jegy szülötte megrögzött lázadó, és szeret előbb nemet mondani, mintsem gondolkodni azon, hogy jól teszi-e azt. Ma egy helyzet épp ezért nagyon zavarba ejt. Előbb nemet mondasz, aztán visszacsinálnád. Menni fog!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Ma semmiért sem kell küzdened, minden megy a maga útján, te csak hátradőlsz és figyeled az eseményeket. A délután azonban hozhat váratlan meglepetéseket. A közlekedésben ma legyél nagyon óvatos és körültekintő!

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Egy őrült nap a Föld nevű bolygón: május 21-én 3 nagy égi esemény következik be

2023 május 21-én 24 órán belül lesz Mars-Plútó szembenállás, a Nap az Ikrekbe lép, és még egy Nap-Plútó trigon is lesz. Ebből csupán egy is elég lenne ahhoz, hogy eseménydúsnak nevezzünk egy napot.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!