Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Ez nagyon nem lesz egyszerű nap! A Mars és a Plútó szembenállása nagy feszültségeket gerjeszt. Óvatosan most minden kritikus megjegyzéssel, odaszólással, mert pillanatok alatt kitörhet a veszekedés.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

A konfliktushelyzetek elkerüléséhez vasárnap szükséged lesz tapintatra és mély emberismeretre. Legyél nagyon óvatos, mert könnyen megsértheted mások érzékenységét, persze abszolút nem szándékosan. Figyelj az apró jelekre, a testbeszédre!

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Szinte semmivel sem vagy elégedett vasárnap. A legjobb, ha elmondod a párodnak, mi okod van erre. Persze az nem mindegy, hogy mi módon teszed ezt. A végső kifakadás, vita megelőzésére egy tisztázó beszélgetés, még békésebb hangulatban jobb lenne!

Ikrek havi horoszkóp

Fotó: Shutterstock

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Azon búslakodsz, hogy mostanában semmi sem sikerül neked. Pedig ez egyáltalán nincs így. Az igazság viszont az, hogy ha valóban sikerül ebbe a kesergésbe belelovalnod magad, akkor az úgy is lehet. Inkább adj egy esélyt magadnak!

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

A Mars-Plútó szembenállás vasárnap senkit nem kímél, de téged a legkevésbé… Most nagyon könnyen rivalizálás, hatalmi játszmák, féltékenység ütheti fel a fejét. A legjobb, amit tehetsz, ha törekszel az egyenes, őszinte kommunikációra mindenfajta kapcsolatodban.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Úgy érzed, sok új ajtó nyílt meg előtted az elmúlt napokban, de talán tanácstalan is vagy, hogyan is élhetnél a legjobban a kínálkozó lehetőségekkel. Tájékozódj és kérj tanácsot - ez a kulcs a jelenlegei helyzethez.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

A magánéletben csak nyugalomra vágynál, mégis annyi minden történik, hogy szinte csak kapkodod a fejed. A viták nem értelmetlenek ugyan, de nem érdemes minden apróság miatt felkapni a vizet. Csak addig vitatkozz, amíg van megoldás is.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Ma válaszokat kereshetsz egy élethelyzetre vagy egy téged régóta foglalkoztató problémára. És sikerül is rátalálni a megfejtésekre, ha az intuíciódra figyelsz. Tudatossá válhatnak rég elfojtott érzések. Mindez a gyógyulást szolgálja, minden értelemben.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Ma egy kapcsolatodban eljuthatsz a bizalom egy új szintjére, és olyan információkat oszthatsz meg a másikkal, amelyeket eddig, ha nem is tudatosan, de mégiscsak titkoltál. Nincs okod a szégyenkezésre, és meg is könnyebbülsz majd attól, hogy megosztottad rejtett érzéseidet.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

A hétvége horoszkópja május 20-21.: felforgató energiák hatnak ránk a következő két napban

Két nagy bolygó is jegyet vált, ami segít átbillenni a holtponton, vasárnap pedig a Mars és a Plútó kerül szembe egymással, ami hatalmas feszültséget jelent. A hétvége horoszkópja következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Ma jobb, ha kimenekülsz a vitákból, konfliktusokból, ahelyett, hogy beleállnál, és harcolnál az igazadért. Ez ma teljességgel felesleges, sőt, csak olaj a tűzre… A Vasárnapi Mars-Plútó szembenállás esélytelenné teszi a kompromisszumot.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Izgalmas beszélgetéseid lehetnek, csak ne akard mindenáron meggyőzni a másikat - az most úgysem fog menni. Jobban jársz, ha egyszerűen tudatosan figyelsz arra, hogy nyitottan fogadd a másik véleményét, elvárásait.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Nem érdemes ma belemenni semmilyen vitába, harcba, szerencsére a Halakként te amúgysem vagy az a konfliktuskereső típus. Ha valaki nagyon ingerült, zaklatott a környezetedben, annak pedig tudsz segíteni: higgadtsággal, kedvességgel.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Egy őrült nap a Föld nevű bolygón: május 21-én 3 nagy égi esemény következik be

2023 május 21-én 24 órán belül lesz Mars-Plútó szembenállás, a Nap az Ikrekbe lép, és még egy Nap-Plútó trigon is lesz. Ebből csupán egy is elég lenne ahhoz, hogy eseménydúsnak nevezzünk egy napot.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!