Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Hétfőn bátorságban nem lesz hiányod, na de az elvakultsággal azért mindenképpen vigyáznod kellene. Csak annyi kockázatot vállalj, aminek a következményeit is viselni tudod, ha mégis balul sülne el…

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Hétfőn jól teszed, ha tudatosan kerülsz minden konfrontálódást. Inkább térj ki a lehetséges ellenségeskedők elől a munkahely folyosóján, és kerüld a vitatkozást a főnököddel is. Most ugyanis lehet, hogy túlzásba esnél. Annak meg nem lehet jó vége…

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Ne kapkodj! Nem érdemes elhamarkodott döntéseket hoznod, különösen, ha magad is érzed, hogy ezáltal későbbi jó lehetőségektől vágod el magad. Inkább még egy darabig válaszd a visszahúzódást. Legyél bölcs, maradj a háttérben!

Ikrek havi horoszkóp

Fotó: Shutterstock

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Önts tiszta vizet a pohárba valamivel/valakivel kapcsolatban. Lehetséges, hogy kipakolsz a kedvesednek, mert nem akarod tovább belül őrizni a felhalmozott sérelmeket. Csodálkozni fogsz, hogy ez mekkora megkönnyebbüléssel jár. A másik talán nem is tudta, mennyire megbántott korábban téged.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Ha úgy látod, hogy valahol nem becsülnek eléggé, harcolj, de nemes ellenfélként, ahogy az hozzád illik. Ha belemész mindenféle kicsinyes játszmákba, akkor még veszíthetsz is. Te mindig tisztességes vagy, és éppen emiatt néznek fel rád mások.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Érzed már, hogy az erő veled van, és most képes vagy megvalósítani a régi terveidet. Lehet azonban ezekben a tervekben némi túlzás is. Válogasd meg az eszközeidet, a megvalósítás szelídebb, ámbár lassabb útját járd inkább!

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Ha segítséget adsz egy elesett embernek, azzal épp annyit érsz el, ha nem többet, mintha te kapnál segítséget másoktól. Nagyot nőhetsz ebben a tettben, és közben az önbizalmad is megerősödik. Ráadásul szerzel magadnak valakit, aki őszintén hálatelt szívvel gondol rád. Kell ennél több?

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Nem kellene rettegni attól, hogy megmutasd az érzéseidet. Te nagyon jól tudod, miként tehetsz különbséget jó és rossz között, és ennek végre hangot is adhatsz. Akár a főnökeid előtt is. Ami jogos, az úgyis győzni fog előbb-utóbb.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Hétfőn az a fontos, hogy ne őrizz haragot a szívedben! Ha valamelyik régi ismerősöd békejobbot nyújt, s fel akarja frissíteni a rég elveszett barátságot, hagyd magad kiengesztelni. Meglátod, ezután te is könnyebbnek fogod érezni a lelked.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

A hétvége horoszkópja május 20-21.: felforgató energiák hatnak ránk a következő két napban

Két nagy bolygó is jegyet vált, ami segít átbillenni a holtponton, vasárnap pedig a Mars és a Plútó kerül szembe egymással, ami hatalmas feszültséget jelent. A hétvége horoszkópja következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Igazán remek napra számíthatsz. A tüzes Oroszlán-Mars energiáinak köszönhetően előbújsz végre a csigaházból. Ha még keresed a párodat, lehet, épp mostanában ismerkedhetsz meg valakivel, és ez valami varázslatos lehet. Persze csak akkor, ha engeded magad elvarázsolni. Higgy és bizakodj!

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Hétfőn képes lehetsz arra, hogy jobban az emberek szándékai mögé láss, ezért észreveszed azt is, ami nem fog tetszeni. Ez pedig kisebb nézeteltéréseket, konfliktusokat eredményezhet.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Bármilyen döntésre készülsz, jobb, ha még egy-két hetet kivársz vele. A halogatás taktikája nem a döntés elmismásolása miatt szükséges, hanem azért, mert bizonyos dolgokat még nem látsz teljesen tisztán. Még nem minden tárult fel a szemed előtt…

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Egy őrült nap a Föld nevű bolygón: május 21-én 3 nagy égi esemény következik be

2023 május 21-én 24 órán belül lesz Mars-Plútó szembenállás, a Nap az Ikrekbe lép, és még egy Nap-Plútó trigon is lesz. Ebből csupán egy is elég lenne ahhoz, hogy eseménydúsnak nevezzünk egy napot.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!