Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Jól teszed, ha elfogadod a feléd nyújtott segítő jobb kezet. A segítséget persze érzelmi alapon kapod, de ez most nem számít. A dolgokat később még tisztázhatod, most a fontos az, hogy megoldást találj.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

A mai nap kissé zavarosra sikeredhet. Rengeteget kell ide-oda rohangálni, nem is csoda, hogy a végén úgy érzed, az erőd teljesen szétforgácsolódott. Ha tudnál valahol egy kicsit nyugtot lelni, leülni, pihenni, többre mennél.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

A párkapcsolatodban most valamiért sokkal ügyetlenebbül intézel most egy banális félreértést, mint máskor a rázós helyzeteket, nagyobb konfliktusokat. Szerencsére a párod megértő, és tudja, mi történt valójában.

Ikrek havi horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. február 23. (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

A barátaid szívesen segítenek az ügyeid rendezésében, nyugodtan rájuk bízhatod titkaidat. Ha nem is adnak neked igazat mindenben, érdemes megfogadni a tanácsukat, mert kívülállóként sokkal reálisabban látják a dolgokat.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Csodálatos nap vár rád csütörtökön. Számolatlanul kaphatod a bókot, a pozitív gesztust, a jó híreket, ölelést, és valójában bármit, aminek az emléke egész nap elkísér. A napi horoszkóp szerint a munkatársak is nagyon kedvesek, a főnök, meg mintha ott sem lenne…

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Egy csütörtöki találkozó hosszú időre meghatározhatja a sorsodat. Lehet, hogy a jövőben mindez több tevékenységet, lótást-futást, levelezést jelent neked. Még ha így is lesz, örülj neki. A hírnevedet alapozhatod meg most.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Határozottabb, kezdeményezőbb vagy a magánéletben, mint máskor. Ezzel megleped a környezetedet, és felkelted valakinek az érdeklődését. Ha tehát még nem kötelezted el magad, mostanság új irányt vehet a sorsod.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Szerelemre és kalandra áhítozol csütörtökön egész nap. A bolygók szerint minden lehetőséged adott, hogy elérd, amit akarsz. Adj jeleket a kiszemelt partnernek, mert vélhetően már ő is régóta vágyik rád. Ma még egy kicsit rámenős is lehetsz.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Romantikus nap lehet a csütörtök. Érdemes korán ébredni, nehogy a felhalmozódott munka és a problémák miatt ne juss el egy fontos programra, randevúra, meghívásra. Arra ne is gondolj, hogy lemondod, vagy későbbre halasztod…

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

A Vénusz a Kos jegyébe lépett, és sok örömteli érzést, szenvedélyt hoz az életünkbe

Február 20-án a Vénusz a Kos jegyébe lépett. A Kos a kezdetek, a tűz, a szenvedély jegye, a Vénusz a szerelemé, így ez a bolygóállás sok örömteli érzést hozhat a szerelmi életünkbe.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Úgy érzed, összecsaptak a fejed fölött a hullámok, már nem bírod azt a fizikai, érzelmi és lelki terhelést, amit a család és a munkád ró rád. Ha így is lenne, még semmi esetre se borítsd fel az életedet. Inkább ülj le a barátokkal és öntsd ki a lelked.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Érzelmi ügyekben remélhetsz változást a horoszkóp szerint. A hivatásodat, a karriert érintő ügyekben is kereshetsz támogatást, talán éppen ott, ahol a szerelem felbukkanhat. Ne legyenek kételyeid ezzel kapcsolatban.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Szereted, amikor irányíthatod az életedet. De igazából az sincs mindig ellenedre, hogy a sorssal sodródj. Csütörtökön valahogy a kettő között kellene megtalálni az egyensúlyt. Adj esélyt a sorsnak, a spontaneitásnak is!

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

A változás szele érkezik az életünkbe: a Merkúr és a Mars trigonja új fordulatokat hoz

A Vízöntő Merkúr és Ikrek Mars trigonja szerint 2023 február 22-én érdemes kiszellőztetni a fejünket és a lakásunkat is: a változás szele nagy energiákkal érkezik és felfrissülést hoz.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!