Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Kedden a Hold a víz elemű Rák jegyében jár, ami kimondottan ingerültté tesz. Nem viseled jól azt az érzelgős hangulatot, ami másokon ilyenkor úrrá lesz, pláne nem az önsajnálatot, ami szintén jellemző. Azért próbálj meg nem belegázolni mások lelkébe a hirtelenségeddel, egyenességeddel.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Egy terved nem jön össze, mert meglepetésszerűen közbejön valami, de sebaj, az élet bőségesen kárpótol. Izgalmas és eseménydús órákra számíthatsz, és számtalan nem várt örömben lehet részed. Ha szingli vagy, most kellene ismerkedned.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Sokat foglalkozol személyes és családi ügyeiddel. Túl sokat rohangásztál mások érdekében, most meghittségre, nyugalomra vágysz, s arra, hogy ma egy kicsit egyedül is legyél. Jól is teszed, ha szakítasz egy kis időt az elvonulásra, mert így ismét magadra találhatsz.

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

A Hold a Rák jegyében jár, ami nagyon kifinomult "antennákat" ad neked. Most nagyon jó érzékeled mások ki nem mondott gondolatait, hangulatát, érzéseit. Ez persze rendkívül előnyös lehet, segít mindenfajta kapcsolatodban.

Rák havi horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. május 23. (fotó: Shutterstock)

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Ne vállalj a szükségesnél nagyobb kockázatot sem a szerelemben, sem az üzleti életben, vagy az élet más területén! Nagyon valószínű, hogy most kivételesen rosszul méred fel az erőviszonyokat. A Jupiter a Bika jegyébe lépett, és azt sugallja, hogy maradj a biztos útnál.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Te egy gondoskodásra született ember vagy, szükséged is van azokra, akiket pátyolgathatsz. De az is természetes, hogy mindezért viszonzást is vársz. Ha a kedvesed ebben nemigen jeleskedik, add tudtára.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Észrevétlenül is nagy befolyással vagy a környezetedre. A munkahelyeden, vagy az ismerősi körödben valaki a csodálóid közé lépett: a dologból azonban csak akkor lehet több is, ha van szemed rá, és észreveszed az illetőt.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Ismerkedős kedvedben vagy. Ahhoz, hogy nyitott legyél az érzelmi kapcsolatokra, meg kell válnod az álcáidtól, szerepeidtől, amiket azért veszel magadra, hogy védd magad. Csak ezt követően remélheted, hogy megtalálod azt, aki már felfigyelt rád.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

A gáláns, életvidám Nyilas most a magánéletben is sok elismerést zsebel be. Sok energiád van, szexuális étvágyad megnő. Alkalmas az időszak a hosszú távú döntések meghozatalához, mert most tisztán látod a lehetőségeidet.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2023. május 22-28.: Pompás pünkösd

A bolygók szerint a pünkösdi hosszú hétvége nem is alakulhatna pompásabban. Igaz, előtte számolni kell még némi feszültséggel, nehezebb pillanatokkal. Türelem és kitartás, s akkor nem lehet baj...

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

A Hold a Rákban jár, ami picit borongóssá teszi a hangulatodat. Szerencsére a Mars viszont már az Oroszlánban halad, és segít kirángatni magad ebből a negativitásból, és tetterőre váltani az energiáidat.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Ne várj hálát azért, ha valakinek jót teszel. Az illető szenved attól, ha valaki felé lekötelezettnek kell éreznie magát… A Vízöntők szerencsére azok, akik a leginkább nagyvonalúak tudnak lenni az adakozásban, s a párkapcsolatban is.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Itt az ideje, hogy szélesítsd a látóköröd, hogy nyitottabb legyél új módszerekre, értékeld mások ötleteit. Persze ez nem jelenti azt, hogy a sajátjait éppen háttérbe kellene szorítanod. Legyél minél kreatívabb a munkában is!

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Egy őrült nap a Föld nevű bolygón: május 21-én 3 nagy égi esemény következik be

2023 május 21-én 24 órán belül lesz Mars-Plútó szembenállás, a Nap az Ikrekbe lép, és még egy Nap-Plútó trigon is lesz. Ebből csupán egy is elég lenne ahhoz, hogy eseménydúsnak nevezzünk egy napot.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!