Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A Hold ma este már tovább is áll a Bikába, úgyhogy használd ki még napközben azt a plusz energiát, amit ad neked. Most nagyon jól szót értesz mindenkivel, és elsimíthatsz néhány konfliktust is.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Szombaton egy stresszes helyzetben az első gondolatod talán a kibúvó lehet, ami természetes reakció. Ha azonban megállsz egy pillanatra, koncentrálsz és szembefordulsz a dologgal, könnyen lehet, hogy mindent a magad hasznára tudsz fordítani és sokkal jobban jössz ki a helyzetből, mint gondolnád.

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Ma híreket kaphatsz, ami a pénzügyeidet is érinti, de az információk nem biztos, hogy mindenben pontosak lesznek. Így mielőtt átadnád magad az örömnek, vagy épp a feszültségnek, ellenőrizz mindet még egyszer. Lehet ugyanis, hogy a végeredményt árnyalja még valami.

Ikrek havi horoszkóp

Szép nap lesz a szombat a horoszkóp szerint (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

A Hold és a Vénusz kedvező fényszöge sok érzelmet hoz, és a családi összetartozást erősíti. Neked mostanában náha már picit túl sok is lehet az érzésekből, de most mégsem csap át ez feszültségbe, mert közben csupa jó híreket is kapsz minden területről.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Egy fontos szituációban figyelj jobban önmagadra. A gondolataid, szavaid, gesztusaid, tetteid, beszélgetőpartneredben kiváltott reakciók mind-mind árulkodók lehetnek. Még ne vonj le következtetéseket, csak figyelj!

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

A mai nap az elengedés napja a csillagok állása szerint a Szűz jegyűeknek. Természetesen ez csak azokra a konfliktusokra, felesleges dolgokra vonatkozik, amik valóban feleslegessé váltak életében. Hogy mi az, arra ma biztosan fény derül.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Hétvégi horoszkóp 2024. július 27-28.: Tedd, amire szívből vágysz!

Az utolsó júliusi hétvégén a bolygók azt javasolják, hogy tedd, amire igazán és szívből vágysz. A programok többsége nem fér bele a munkával teli hétköznapokba. Igazi nyári kikapcsolódást jelez a horoszkóp. Élj vele, érdemes!

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Ma tényleg csak azzal foglalkozz, amihez kedved van, ne ugorj bele váratlan programokba. Próbálj meg lazítani, és csak azzal foglalkozz, amiben igazán kedvedet leled. Oszd be megfontoltabban a szabad időd!

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Sok boldogságra, vidámságra számíthatsz, főleg, ha társaságban töltöd az időt. Egy fontos tervedben is áttörést érhetsz el, most minden sikerülhet, amit eltervezel. Igazán érezheted az égiek áldását, és most tudod i sértékelni a szerencsédet.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Szokásos programjaid zajlanak, és ez sajnos túlságosan rutinszerűvé teheti a napodat. Kalandvágyad és a benned zajló belső átalakulási folyamatok miatt most fokozottan untat az, ami megszokott. Próbálkozz valami apró változtatással!

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Ennek a 4 csillagjegynek különleges szerencsét jelez a Szűz jegyébe lépő Merkúr

Július 26-án, pénteken a Merkúr hazatér, azaz belép a saját jegyébe, a Szűzbe. Ennek a 4 csillagjegynek ez különleges szerencsét hoz.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Egy Bak soha nem türelmetlen, nem veszti el a fejét, és mindig a realitások talaján marad. Persze ez nem sikerülhet mindig, minden nap. De ezen a szombaton végül minden jól sül el, ebben biztos lehet!

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Nem az a lényeges, hogy mi történik, hanem az, hogy te azt hogyan éled meg, hogyan reagálod le. A pozitív hozzáállás, egy mosoly sokat segíthet! Ha félig telinek látod a poharat, az szintén!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Nagy a jövés-menés körülötted. A mai bolygóállások hozzásegítenek ahhoz, hogy könnyedségedet, szeretetedet és kiegyensúlyozottságodat a környezetedre is kiárasztva, eredményes legyél.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!