Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Néha úgy érzed, a környezetedben a legtöbb ember sablonos válaszokat ad, és nem merik kimondani a véleményüket. Te nem akarsz ilyen lenni, ezért gyakran szembemész a szokásos elvárásokkal. Szombaton megismerkedhetsz valakivel, aki hozzád hasonlóan gondolkodik a világról.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

A föld elemi dominancia segít megtalálni azt a fajta stabilitást, érzelmi biztonságot, amire nagy szükséged van a pörgős hét után. Érzed, hogy jó helyen vagy és szeretnek a többiek. Szombaton minden remekül halad, főleg a kerti munka: nemcsak hatékony leszel benne, de fel is töltődsz a szabad levegőn.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Ha folyton éppen az ellenkezőjét teszed, mint amit mondasz, azzal teljesen összezavarod a környezetedet. Amit a szombaton kigondolsz, ahhoz végre érdemes lenne tartani magad. Az ötlet jó, s még annál is jobb a megvalósítás. Ha úgy érzed, az idő sürget, még inkább tedd meg az első lépést!

Ikrek havi horoszkóp

Szombaton nyíltan mondjuk ki, amit gondolunk (Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

A Hold föld-elemű jegyben, a Szűzben jár szombaton, ami segít megnyugodni. Sőt, nemcsak megnyugodni, hanem is meg is gyógyulni, ha van valami új keletű panaszod. Most igazán jól oszthatod be az energiákat, és nagy örömet lelsz a természetben. Töltsd az időt a szabadban!

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Kissé szeszélyes a szombati napod. Egyik pillanatban fenn, a másikban lenn érzed magad, mintha hullámvasúton ülne a hangulatod. A valóság persze az, hogy nagyon vágysz a gyengédségre. Ha ezt megkapod, az egekben érzed magad!

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Szombaton tele leszel tetterővel, a hangulatod is vidám, nem is csoda, ha mindenki a társaságodat keresi. Találkozz a barátokkal, a családdal, menjetek kirándulni, vagy rendezzenek kerti partit - a lényeg, hogy minél több időt töltsetek a szabadban!

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Szombaton egy kis zúgolódással szembesülhetsz, amely talán a családtagok körében üti fel a fejét. Lehet, hogy valaki új elképzelésekkel érkezik, vagy ki szeretne szakadni a megszokott keretekből. Tudnod kell, ha valaki változtatni akar, azt hagyni kell…

Mérleg havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Ennek a 4 csillagjegynek élete legjobb nyara következik 2023-ban

Hatalmas energiák hatnak ránk idén nyáron. A Szaturnusz retrográdja sorsszerű fordulatokat, a Plútó jelenleg is zajló retrográdja pedig mély átalakulást jelez. 4 csillagjegy életében ezek a folyamatok nagyon szerencsés eseményeket indítanak el, számukra életük legjobb nyara következik.

Tovább olvasom

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

A féltékenység nem kellemes állapot, és ezzel sokat ronthatsz a másik és persze a saját lelkivilágodon is. Ezzel ugyanis mindent alacsonyabb szinten élsz meg. A szerelem éppen ellenkezőleg hathat rád. Inkább a pozitív érzésekre összpontosíts!

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Szombaton valakinek a megjegyzése, véleménye összezavarhat és elképzelhető, hogy egy időre ki is billent az egyensúlyból. Talán még az is megkérdőjeleződik benned, hogy jó irányba építed-e az életedet. Fölösleges ezen agyalni! Nem szabad hagynod, hogy olyasmi, aminek talán nincs is valóságtartalma, ennyire kimozdítson a komfortzónádból!

Nyilas havi horoszkóp

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Nagy a nyomás most rajtad, ezért könnyebben felcsattanhatsz, mint általában. A szombati napot éppen ezért végre a kikapcsolódásnak ajánld fel. Kikapcsolódni persze nemcsak ágyban fekve lehet. A Szűz Hold a természetbe hív téged. Fogadd el az invitálást!

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Szombaton olyan dicséretet kaphatsz valakitől, ami növelheti az önbizalmadat, és ahhoz is elegendő plusz energiát ad, hogy belekezdj egy hosszabb távon is hatásos változtatásba. Talán épp a mai nap lesz az, amit utólag úgy értékelsz majd, hogy akkor kezdődött minden. Bizony, a szavaknak ereje van!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

A vasárnapi Ikrek Nap-Halak Szaturnusz nehéz fényszög már szombaton is érezteti hatását. Picit elégedetlen, ingerült lehetsz, és talán neheztelsz is másokra, mert nem veszik figyelembe az igényeidet. Vajon mennyi értelme van magadban morgolódni? Nyisd ki a szád, és mondd meg egyenesen, ha valami zavar!

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Nagy nyári szerelmi horoszkóp 2023: szenvedélyt és romantikát jeleznek a bolygók

2023 nyara szenvedélyesnek és kalandosnak ígérkezik, akkor is, ha még nincs párod, és akkor is, ha már van. Lássuk, mit mutat a nagy nyári szerelmi horoszkóp a párkapcsolatban élőknek és a szingliknek Székelyhidi Ágnes asztrológus szerint.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!