Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A bolygók üzenete szerint ne hagyd, hogy mások akarata letérítsen arról az útról, amit elterveztél magadnak. Jók a gondolataid, és csak a következetességeden múlik, hogy valóra tudod-e váltani őket. Legyél rugalmas, de a távlati célokban kitartó.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Talán van egy rosszakaród a környezetedben, aki valakit, vagy valamit meg szeretne szerezni tőled. Ha az elkerülés, kitérés nem vezet sikerre vele szemben, akkor lehet, hogy nyílt harcokba kell bocsátkoznod. Vértezd fel magad!

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Igazán szerencsésen alakul a szerda az Ikreknek. Kellemes meglepetésben lehet részed! A nap folyamán nemcsak az elképzeléseid szerint alakulnak a dolgaid, de még valami extra bónuszt is kapsz a sorstól.

Ikrek havi horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. április 19. (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Igazán következetes és kitartó vagy a szerdai napon. Akadályokba ütközöl a mai nap folyamán, de nem kerülöd ki azokat, és át sem léped, hanem mindenképpen megoldod. Délután váratlan jó hírt kaphatsz, ami aztán tényleg hab a tortán.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Kényszerítőnek érzel egy helyzetet, melyben más munkáját kellene elvégezned. Úgy érzed, ezt elvárják tőled. Meg kell válogatnod, mire fordítod az erődet és idődet. Mondj nemet, ha úgy érzed, amúgy is túl vagy terhelve!

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Számíthatsz egy kellemetlen szituációra nap közben, de jó lenne, ha nem reagálnád túl, hanem megőriznéd a nyugalmadat. Nem csak neked lehetnek nehézségeid, másnak is lehet rossz napja… Vedd figyelembe a körülményeket is!

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Meg kell tanulnod nemet mondani. Valami megváltozott benned is, mert úgy látszik, érzed is ennek a szükségszerűségét. A háttérbe húzódás, a szerénység többé nem út. Vállald magad és a véleményed, amit képviselsz!

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Egy remek üzletkötés vagy valamilyen pénzügyi dolog fantasztikus sikert ígér szerdán. Ha friss a kapcsolatod, akkor a másik teljesen elkápráztat, amit mindenki észrevesz a kisugárzásodon. Az viszont fontos lenne, hogy pihenj többet, mostanában túlhajtod magad.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Nem szereted a törtető, másokon átgázoló embereket. Hajlamos lehetsz másokat elítélni emiatt. Azonban óvakodjon attól, hogy mások emberi kapcsolataidba beleszólj. Van, akinek a rossz a jó. Nem dönthetsz mások helyett.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

A 2. esély: második újhold a Kosban április 20-án

Második esélyt hoz mindenkinek az április 20-ai újhold. Ez olyan ritka, mint a fehér holló, vagy a szarvasgomba, vagy a nagykarátú gyémánt. És tudjuk, hogy minél ritkább valami, annál értékesebb.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

A szerdai nap nem a te napod. Valahogy rosszul reagálsz a vitás kérdésekre, mindent hajlamos vagy személyeskedésnek venni. Ha végképp képtelen vagy úrrá lenni érzelmeiden, inkább mondd le a fontos találkozókat. Nem érdemes mindenkivel összeveszni.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Nagy csodálója lehetsz egy eddig csak távolról ismert személynek, akivel a mai napon személyesen is találkozhatsz. Ne legyél zavarban, nem kell, mert a te személyiséged legalább annyira lehengerlő lehet.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Párkapcsolatodban változást hozhat a mai nap, az a te szemléleteden is múlik, hogy milyen irányban. Te nagyon szerencsés vagy, és sikeres mostanában, és bizony még a társad is irigyelhet ezért a sikerért. Próbáld meg elsimítani a feszültséget!

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti holdhoroszkóp 2023. április 17-23.: rendkívüli időszaknak nézünk elébe

Egészen kivételes asztrológiai esemény, hogy már másodszor lesz újhold a Kos jegyében. Heti holdhoroszkóp következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!