Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Minden esélyed megvan a teljes kikapcsolódásra vasárnap, de csak ha nem pörgeted bele magadat felesleges konfliktusokba. Sok feszültséget jeleznek a bolygók vasárnap, de ez egy tanítás is lehet a másokkal szembeni toleranciára. Legyél minél rugalmasabb! Szükséged lesz erre a képességedre.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

A Szűz jegyében járó Hold nagyon kedvező számodra, mert megnyugtat, gyógyít és erőt ad. Most nagy örömet találsz a kertészkedésben, ha más nem, legalább ültess virágokat az erkélyre! Egy nagy séta, vagy csak láblógatás a kertben üldögélve szintén feltölt testileg, lelkileg és szellemileg is.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

A bolygók szerint frusztrált napod lehet a vasárnap, de persze csak akkor, ha hagyod. Úgy érezheted, képtelen vagy utolérni magad, és idegesít, hogy mennyire rohan az idő. Ne nyomaszd magad fölöslegesen! Inkább próbáld meg jól megélni, és sodródni picit az eseményekkel! Egyébként is ünnep van, nem igaz?

Ikrek havi horoszkóp

Pünkösd vasárnap együtt többre juthatunk, mint egyedül (Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Pünkösd vasárnap nagyon jó meglátásaid lehetnek. Sokféle ügyes-bajos dolog végére pontot tehetsz, amik eddig nyomasztották a lelkedet. A megoldás szinte a semmiből érkezik, egy csapásra. Nem is érted, mindez eddig miért nem jutott az eszedbe…

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Igazán örülhetsz, mert kikapcsolódást, és kellemes mulatságot jeleznek pünkösd vasárnapra a bolygók. A háztartás sem csak rád hárul, mert most közösen oldjátok meg a feladatokat, és mindenkinek együtt jut ki a jóból is.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

A kreatív energiák, az alkotni vágyás pünkösd vasárnap nagyon erősen munkálkodnak benned. Alig tudod visszafogni magad. De ma még a házimunka sem zavar, szívesen sütsz-főzöl finomabbnál finomabb ételeket. Ha pedig más hobbiban éled meg az alkotási kedvet, abban is csodás dolgok születhetnek.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Nem érdemes tovább halogatni egy probléma megoldását. Pünkösd vasárnap éppen megfelelő döntést hozhatsz, és még segítséget is kapsz annak végrehajtásához. Egyik barátod készségesen áll a rendelkezésedre, de az is lehet, hogy angyali segítséget kapsz. Élj vele!

Mérleg havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti szerelmi horoszkóp 2023. május 27-június 2.: Nehézségeket jeleznek a bolygók

Nem mindenkinek szól a pihenésről a pünkösdi hosszú hétvége. Sőt, akadnak, akiknél a harmónia törékeny lehet. Fontos, hogy vigyázzunk egymásra és a társunkra is. Aki pedig még keresi a párját, legyen megfontolt és türelmes. Semmivel sem kell sietni a bolygók jelzése szerint...

Tovább olvasom

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Többet ésszel, mint erővel! - ez legyen a vasárnap mottód! Te is jobban fogod magad érezni, ha a konfliktushelyzeteket intelligens eszközökkel kezeled, oldod meg. Bármilyen hangnemben is szóljanak hozzád a többiek, te minden körülmények között őrizd meg a higgadtságodat!

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Unalmasnak éppen nem mondható a pünkösd vasárnap: az egyik váratlan esemény követheti ugyanis a másikat. S mivel te szeretsz az előtérben lenni, addig élvezed az eseményeket, amíg uralni tudod azokat. Ezért legyél minél kezdeményezőbb!

Nyilas havi horoszkóp

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Általában megszoktad, hogy te segítesz másokon. Vasárnap viszont épp te szorulhatsz a környezeted támogatására. Keresd fel az egyik barátodat, akiért már sokat tettél a múltban, s aki éppen ezért boldog lesz, hogy végre ő is tehet érted valamit. Talán többet is, mint reméled…

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Türelemmel többre jutsz, mintha mérgelődéssel, csapkodással, elégedetlenkedéssel. Ha valaki vagy valami nem váltja be a hozzá fűzött reményeidet, még mindig adhatsz annak újabb esélyt. Ne add fel, inkább lelkesítsd vagy hódítsd meg újra az illetőt!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Pünkösd vasárnap végre alkalmad nyílik, ha csak egyetlen órára is, picit elcsendesülni, és ezalatt átértékeli a dolgokat. Talán másként látod most azt is, ami az elmúlt időben csalódást okozott. Valahogy minden új értelmet nyer, és végre megnyugodhatsz.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Az Ikrek a zodiákus egyik legizgalmasabb jegye - Ikrek jegy jellemzés

Gyors, változékony, az örök kíváncsi, minden érdekli, de őt magát nem lehet kiismerni. Közvetlennek tűnik, mégis van valami kettősség, valami titokzatos a jellemében. Ikrek jegy jellemzése következik.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!