Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Pünkösd hétfőn talán egy égi jelre vársz, ami segít neked egy fontosabb döntésben. Tartsd nyitva a szemedet és a füledet, figyelj az emberekre. Ma befuthat az, amire vártál, de talán nem pontosan olyan formában, ahogyan arra számítanál.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Ne feledd, nincs olyan időbeosztás, amelyet ne lehetne kicsit ésszerűsíteni. A pünkösd hétfő sikeréhez például a gondos tervezés mellett némi rugalmasságra is szükséged lehet. Csípj el innen-onnan pár percet és meg fogod látni, végül minden úgy alakul, ahogyan szeretnéd!

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Enyhül az elmúlt nap borúja a szívedben. Valaki a segítségedre lehet a felhők eloszlatásban pünkösd hétfőn. Olyan találkozásban lehet részed, ami segít a szemléletváltásban, és valódi jó meglátásokat hoz neked.

Ikrek havi horoszkóp

Gyönyörű és áldott pünkösd hétfőnk lesz a horoszkóp szerint (Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Egy új személy léphet be az életedbe, aki változást hozhat magával, de ez a változás egyáltalán nem biztos, hogy örömteli lesz. Végül egy ponton neked kell eldöntened, milyen mértékben engeded közel magadhoz az illetőt.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Úgy érzed, a pároddal, vagy más családtaggal nem könnyű kijönni. Egy őszinte beszélgetéssel változtathatsz mindezen! Miért is ne pünkösd hétfőn kerítenél rá sort? Fontos, hogy csak óvatosan fogalmazz, mintha tojáshéjakon lépkedél!

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Boldog és nyugalmas pünkösd hétfői napra számíthatsz. Nem véletlenül mosolyogsz egész nap. Vidámságod, jókedved pedig különösen ragadós: környezetedben mintha kisütne a nap, mindenki fellélegzik, jókedvre derül.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Híres vagy arról, hogy a konfliktusokat, az emberi problémákat hihetetlen empátiával tudod megoldani. De arról is, hogy sokszor meghátrálsz a másik fél javára, mert annyira a magadénak érzed a másik indokait. Törődj most kicsit csak saját magaddal!

Mérleg havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti szerelmi horoszkóp 2023. május 27-június 2.: Nehézségeket jeleznek a bolygók

Nem mindenkinek szól a pihenésről a pünkösdi hosszú hétvége. Sőt, akadnak, akiknél a harmónia törékeny lehet. Fontos, hogy vigyázzunk egymásra és a társunkra is. Aki pedig még keresi a párját, legyen megfontolt és türelmes. Semmivel sem kell sietni a bolygók jelzése szerint...

Tovább olvasom

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Ha szingli vagy, akkor lehetséges, hogy pünkösd hétfőn találkozol valakivel, akinek hasonló irányba tart az élete, és ugyanolyan szenvedély járja át, mint téged. S akivel szorosabb kötelékbe kerülhetsz. Ha jók a megérzéseid mindezzel kapcsolatban, adj esélyt az ismerkedésnek, és engedd, hogy csak úgy megtörténjenek körülötted a dolgok…

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Vannak olyan dolgok, konfliktusok, amiket jobb ideje korán rendezni. Most is lehet egy ilyen. Pünkösd hétfőn esély nyílik a gyógyulásra, és új szintre léphettek a párkapcsolatban. Ehhez persze valóban meg kell nyílnod a másik előtt.

Nyilas havi horoszkóp

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Néha az álmok jelzéseket adnak nekünk, útmutatást, miként változtassunk az életünk olyan elemein, amelyek nem működnek megfelelően. Pünkösd hétfőn is egy ilyen álmot láthatsz. Egy izgalmas beszélgetés során is érkezhet égi sugallat.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Érdekes emberrel hozhat össze a sors pünkösd hétfőn. Nem kell valami nagy dologra gondolni, lehet, hogy csak futó beszélgetésbe csöppensz bele, de az is lehetséges, hogy szép és hosszú barátság alakulhat a találkozásból. Ha még keresed a párodat, akár szerelem is szövődhet…

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Jót tenne neked egy kis kikapcsolódás, szórakozás. Eddig mindig a háttérbe húzódtál, ezért épp ideje, hogy pünkösd hétfőn a tettek mezejére lépj, s megengedd végre, hogy legalább egyetlen napig a többiek zsongjanak körülötted.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2023. május 29-június 4.: Nagyon érzelmes hétre számíthatunk

Szebben nem is búcsúzhatna a május. Június első napjaiban nagyon erős érzelmeket élhetünk meg, ám a hét utolsó napján, a telihold jócskán összekuszálhat mindent. Figyeljünk magunkra, figyeljünk a környezetünkre ezen a héten.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!