Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A mai nap még szintén a béketeremtésről, konfliktuskezelésről szól, a Mérleg Hold segít ebben. Bárkivel is volt/van vitád, nézeteltérésed, most tudod kezelni, és érdemes is leülni tisztázni a helyzeteket.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Kompromisszumokat kell hoznod ma bizonyos terveidet illetően, de ez nem fog nehezedre esni, a Mérleg Hold ugyanis enyhíti a feszültségeket. A hosszú távú terveidet illetően mérlegelj alaposan, mert most jó meglátásaid lehetnek.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Szerdán, ha úgy adódik, add át a gyeplőt valaki másnak és hagyd, hogy ő irányítsa körülötted az eseményeket. Meg fogod látni, hogy mennyire kényelmes és főleg pihentető tud lenni, ha csak utas vagy a csónakban, nem kormányos.

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Vannak alapvető érzelmi szükségleteid, melyek ha nem teljesülnek, nem érzed jól magad a bőrödben. Tegyél hát annak érdekében, hogy mindezek a vágyak ki legyenek elégítve és ha a párod ezt nem adja meg, akkor ma ülj le vele beszélni erről.

Rák havi horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. május 31. (fotó: Shutterstock)

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Ma igazán kiegyensúlyozott és békés hangulatban vagy, és türelmes is vagy - de csak egy pontig. Ma valakinek sikerül elérnie ezt a pontot, sőt, túl is menni rajta. Vegyél nagy levegőket, és számolj el tízig, mielőtt megsemmisítő reakciókat adnál.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Kicsit feszült, vagy borongós hangulatod van, de van valaki a környezetedben, aki tárt karokkal vár, és egy nagy öleléssel, vagy okos tanácsokkal jó kedvre hangol. A sors is meglephet egy nagyon jó hírrel!

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

A Hold a Mérleg jegyében van, és nagyon kedvez neked. Szerencsés napod lesz. Mérlegként amúgy is szót értesz szinte mindenkivel, de szerdán ez valahogy hasznot is hoz neked. Öröm a közeledben lenni!

Mérleg havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Júniusi horoszkóp 2023: nagyszerűen indul a nyár

Nemcsak a forróság köszönt be az első nyári hónapban, hanem különleges meglepetéseket is tartogatnak a bolygók. Vajon mi mindenre számíthatnak a jegyek júniusban? Kiderül a horoszkópból.

Tovább olvasom

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

A szerelemben szerencsésnek mondhatod magad szerdán. Ha eddig nem volt párkapcsolatod, ma rátalálhatsz az igazira. Ha már van valaki, akkor ma végre ráébredhetsz, hogy mennyire szükséged van rá.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

A mai napon érdemes a hivatalos ügyeket, vagy nagyobb bevásárlásokat lebonyolítanod. A csillagok állása szerint ma minden üzleti tranzakcióban szerencsével járhatsz. Olcsóbban vásárolhatsz, drágábban adhatsz el, mint más napokon. Szabadulj meg a kacatjaidtól a neten!

Nyilas havi horoszkóp

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

A szerdai nap, bár unottan vágsz bele, rengeteg jót tartogathat a számodra. Kipihentnek és szellemileg is frissnek érezheted magad. Ne hagyd, hogy kicsinyes konfliktusokkal elrontsák a napodat.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Benned igen nagy a kreativitás iránti igény, de sajnos ennek kiélésére a jelenlegi feladataid nem alkalmasak. A szürke rutint pedig nem bírod. Beszélj ma a főnököddel, hátha tud változtatni valamit a munkakörödön!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Szerdán ha döntéshelyzetbe kerülsz, akkor hallgatnod kellene egy barátodra, aki sokkal elfogulatlanabbul látja a helyzetedet, mint te bármikor. A tanácsai esetleg nem annyira találkoznak a te szándékaiddal. Mégis jobb lenne azokat követned.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2023. május 29-június 4.: Nagyon érzelmes hétre számíthatunk

Szebben nem is búcsúzhatna a május. Június első napjaiban nagyon erős érzelmeket élhetünk meg, ám a hét utolsó napján, a telihold jócskán összekuszálhat mindent. Figyeljünk magunkra, figyeljünk a környezetünkre ezen a héten.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!