Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Csütörtökön egy ügyben a te véleményed lehet a döntő, így nagy felelősséged lesz abban, hogyan kommunikálsz. Igyekezz hát úgy fogalmazni, hogy azzal ne csak a saját, hanem a környezeted érdekeit is szem előtt tartod. Persze önmagad ellensége azért ne legyél!

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Hirdetés

A sors a kezedre játszik egy tervedben, de te az utolsó pillanatban elbizonytalanodsz. Talán nem vagy teljesen biztos abban, hogy valóban erre vágysz. Bármi is az, ami bizonytalanná tesz, jó ok lehet arra, hogy várj még egy kicsit. Talán nem jött el az idő még.

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Csütörtökön elég ingerült lehetsz, talán úgy érzed, hogy körülötted mindenki azon dolgozik, hogy téged akadályozzon, vagy neked tegyen keresztbe. Ez biztosan nincs így. Az talán igaz, hogy most nehezebben haladnak a dolgaid, de hidd el, ez csak átmeneti állapot.

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Ma bizony választársa kényszerítenek a körülmények, egyszerre két irányba nem indulhatsz el, ezt te is tudod. Márpedig valamerre hamarosan indulnod kell, és az idő is szorít. Használd ki a mai napot arra, hogy számításba vegyél minden eshetőséget és határozz.

Rák havi horoszkóp

A napi horoszkóp szerint lehetnek feszültségek csütörtökön (fotó: Shutterstock)

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Csütörtökön egy esemény miatt picit át kell értékelned a dolgokat. Neked ma arra kellene időt szakítanod, hogy kiderítsd, mi az, ami akadályoz, ami miatt nem úgy haladnak az ügyeid, ahogy elvárod. Rá fogsz találni a válaszokra, és ezzel már félig meg is oldod a problémát.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ma szóvá kell tenned valakinek, hogy nem megfelelően jár el. Pedig nem szívesen ártod bele magadat más dolgaiba, most mégis rá kell venned magad, mert az illető ténykedése neked is kárt okozhat. Tedd meg, amit kell, ezt most nem tudod elkerülni.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Nagy őszi szerelmi horoszkóp 2023.: ez vár rád a csillagjegyed szerint

2023 ősze a nyárnál békésebbnek ígérkezik. Az elmúlt hónapok több szakítást hoztak, az idő majd megmutatja, hogy van-e esély a folytatásra. Az ősz hűvösebb lesz, de nem hideg. A szenvedély forró napokat hoz párkapcsolatban élőknek és szingliknek egyaránt.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Elhúzódó vitáknál előfordul, hogy már szinte kibogozhatatlan, ki kezdte a veszekedést. Most viszont mindenki kicsit szentimentálisabb hangulatban van a retrográd bolygók miatt, és ezt ki kellene használni. Jó alkalom lehet például a mai nap arra, hogy megtedd azt a bizonyos első lépést valakivel a vitás dolgok rendezésére.

.Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Csütörtökön légy óvatos, mert feszültebb lehetsz az átlagosnál, így nagyon megnövekedik annak az esélye, hogy valakit megbánts egy óvatlan megjegyzéssel. Igyekezz inkább mosolyogni, kedves lenni még azzal az illetővel is, akiről tudod, hogy bármikor keresztbe tenne neked, ha lenne rá lehetősége.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

A csütörtöki nap talán egy apró bosszúság miatt feszülten indul, de ne idegeskedj feleslegesen, mert azzal ma csak önmagadnak ártasz. Engedd el, ha valamilyen vitás helyzet van, és bízd magad a sorsra, hagyd, hogy az elrendezze körülötted a dolgokat.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Szeptemberi kínai horoszkóp 2023.: a Kakas hónapjában választ kapunk a fontos kérdéseinkre

A Kakas hónapja sokat ígér, de csak akkor, ha készek vagyunk megküzdeni a céljainkért. Azoknak, akik bizonytalan helyzetben vannak, igazán jó hír, hogy most megérkeznek majd a válaszok a régóta húzódó nagy kérdésekre. Szeptemberi kínai horoszkóp minden csillagjegynek.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Gyakran, ha ha egy vita tör ki, csak arra van szükség, hogy valaki higgadtan tárgyaljon, vagy cselekedjen és a felek belátják, hogy a sértődöttség nem vezet sehová. Légy aktív szereplője a családod életének és segíts nekik megoldani egy kellemetlen ügyet.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Összpontosítsd ma az energiáidat az igazán fontos dolgokra és ne ragadj le olyasmi mellett, amit igazából csak egy részletkérdés, vagy kevésbé értékeled fontosnak. Számíts arra, hogy nap közben hirtelen felpöröghetnek körülötted az események.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Igazán jó, hogy rád mindig számíthatnak a barátaid, de ha már nagyon úgy érzed, egyikőjük lelki szemetesládának használ, akkor húzd meg a határokat. Jó lenne, ha ezt egyébként is gyakorolnád, mert a munkában is szükséged lehet rá.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!