Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Régen jártál már moziban, vagy kiállításon, koncerten? A bolygók szerint most egy ilyenfajta kikapcsolódás, élmény az, ami segít kizökkenni a hétköznapokból! Válassz valamilyen kulturális programot délutánra, estére.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Szombaton szinte fürdőzöl mások csodálatában, elismerő pillantásaiban. Igazán jó most a kisugárzásod, bárkit az ujja köré csavarsz, akit csak akarsz. Ha szingli vagy, akkor most keresned sem kell a lehetőségeket. Talán már túl sok is a jelentkező.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Ha jobban megszervezed az életedet, akkor esélyt adsz magadnak arra, hogy több pihenésben lehessen részed. De ha nem vagy annyira maximalista, és nem zavar, hogy otthon minden a feje tetején áll, akkor még inkább élvezheted a hétvégét!

Ikrek havi horoszkóp

Napi horoszkóp szombatra (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

A csillagok most hozzád vezetik azt az embert, aki a segítségedre lehet. Vagy egy konkrét terv megvalósításában, vagy úgy általában, az életben. Szerelmes és szellemi vezető is lehet. Fogadd nyitott szívvel!

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Szombaton könnyen lehet, hogy félreértés áldozata leszel és minden diplomáciai készségedre szükséged lesz, hogy egy feszült helyzetben jól kommunikálj. Ne csak azt tartsd szem előtt, hogy kimenekülj egy szorult helyzetből, próbáld a dologból kihozni, amit lehet.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ha tervezel valamit tenni annak érdekében, hogy javíts a közérzeteden, akkor ma eljött az idő, hogy belevágj. Ha még az elején vagy a megújulási folyamatnak, akkor kis lépésekben haladj, ha pedig már rutinos vagy, akkor kezdd el fokozni a tempót!

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

A hosszú hétvége horoszkópja 2023. október 21-23.: 3 szuper fényszög garantálja a kikapcsolódást, feltöltődést

Vasárnap a Merkúr, hétfőn a Nap lép a Skorpióba, ráadásul vasárnap egy gyönyörű Merkúr-Szaturnusz fényszög segít nekünk. Minden adott ahhoz, hogy jól érezzük magunkat testi-lelki-szellemi szinten. A hosszú hétvége horoszkópja következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Szombaton minden érzékenységedre és gondoskodásodra szüksége lehet a környezetedben valakinek, aki nehéz időszakon megy keresztül és hozzád fordul a problémájával. Talán számodra nem a mai nap a legalkalmasabb, de mégis, téged is boldoggá tesz, ha tudsz segíteni.

.Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Ma komoly az esélye annak, hogy egy váratlan látogató jelentkezik be nálad, aki érdekes híreket, bíztató szavakat vagy esetleg egy ajándékot hoz neked. Az ajándéknak örülj, de a hírt fogadd egy kis kétkedéssel: könnyen lehet, hogy kiderül, pletyka az egész!

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Szombaton érdekes információt, híreket kaphatsz egy közeli ismerőstől, de vigyáznod kellene, hogy mindezzel mit kezdesz. Lehet, hogy a dolog számodra inspirálóan hat és legszívesebben azonnal beleugornál egy új lehetőségbe, de ha a józan eszedre hallgatsz, az azt súgja, várj egy kicsit.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

A Plútó végre előre indult, és megmutatja az elmúlt időszak tanulságait

Hosszú hónapok retrográd szakasza után végre előre indult a Plútó a Bak jegyében, ahol 2024. január közepéig halad. A Plútó az átalakulás, a határélmények, a tudatalatti bolygója, és cseppet sem finomkodik, mindig drasztikus változásokat hoz.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Ma valószínűleg sor kerül majd egy meghitt, intim beszélgetésre valakivel, aki fontos neked. Vedd nagyon komolyan ezt és nagyon ügyelj a pontos fogalmazásra, mert most igazán gyógyító hatással lehetsz a másikra.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Szombaton semmiképpen ne maradj otthon a négy fal között! Igazi társasági emberként melegséget és lelkesedést sugározhatsz a környezeted felé, így a nap alkalmas arra, hogy vendégeket fogad, vagy te magad menj társaságba, vagy vegyél részt valamely eseményen.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Ma társaságban, vagy véletlenül akár, de találkozol valakivel, aki számodra fontos híreket, információkat ad át. Ha ismered az illetőt, akkor ez egy új dimenzióját nyithatja meg a barátságnak, ismeretségnek.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!